Як демонстрували силу волинські силачі

29 Травня 2017, 13:00
2948

У підсумку напруженої боротьби звання чемпіонів на обласному фестивалі «Козацькі розваги» виборола команда з смт. Маневичі (Кушнір Віктор та Сидорчук Олександр, яких до речі тренує Сергій Панасюк із Каменя-Каширського), поступилася їм у кілька очок команда «Гарт» з Каменя-Каширського (Коб Олександр та Євтушевський Володимир), третє місце посіла теж команда камінь-каширців «Патріот» (Віктор Деркач та Тарас Шворак).

Переможці та призери фінальної частини фестивалю були  нагороджені грамотами, дипломами та медалями відповідних ступенів, а також призами від організаторів та спонсорів фестивалю Команда переможниця буде  представляти нашу область на Всеукраїнському фестивалі «Козацькі розваги».  

Проводив змагання директор Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" Сергій Панасюк. На урочистості він зазначив, що проведення фестивалю саме на Камінь-Каширщині відбувається не вперше, адже тут і матеріальна база є відповідна, і наші силачі виступають достойно.

На заході вшанували пам'ять нововолинського спортсмена, постійного учасника "Козацьких розваг"  Пушкарука Володимира. Він добровольцем пішов в АТО, служив у батальйоні "Донбас" та загинув, захищаючи Батьківщину. Володимир похований у с. Мовники Іваничівського району. Сиротами залишились троє діток. Віночок на могилу воїна-патріота передали через учасника змагань, представника міста Нововолинська.

 

 

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром