Шістьом учням міських шкіл вручили сертифікати на одноразові стипендії

30 Травня 2017, 10:27
1406

На урочистих лінійках з нагоди свята «Останнього дзвінка» представники міської ради вручили школярам сертифікати на стипендії.

У п’ятницю, 26 травня у школах міста пролунав довгоочікуваний «останній дзвінок».

На свято до школярів завітали представники місцевої влади. Зокрема, на урочистій лінійці в школі-ліцеї №1 ім.Є.Шабліовського була присутня секретар міської ради  Наталія Бащук. Свято «останнього дзвінка» школи-гімназії №2 відвідав міський голова  Василь Бондар. У загальноосвітню школу с.Підцир’я у цей святковий день завітав заступник міського голови Микола Шворак.  

Вони вручили окремим школярам сертифікати на стипендії.

Зокрема, за високий рівень навчальних компетенцій їх отримали: учень ІІ курсу НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей» №1 П’ятенко Назар, учениця 10 класу навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» №2 Хмелик Катерина, учениця 10 класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Підцир’я Янчук Наталія

За вагомі досягнення у спортивних змаганнях сертифікати на стипендії міського голови отримали: учень І курсу НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей» №1 Раковець Владислав, учениця 11 класу навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» №2 Гальчук Ольга, учениця 11 класу загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів с.Підцир’я Дмитрук Анна.

Виплата стипендії цим учням здійснюється одноразово у розмірі 500 гривень. 

 

 

Коментарі
30 Травня 2017, 15:50
"Виплата стипендії цим учням здійснюється одноразово у розмірі 500 гривень.": якщо говорити про стипендію то як правило стипендія платиться принаймі щонайменше на семестр тому говорити у цьому ракурсі про стипендію не варто. Скоріше всього що ці суми можна назвати як одноразове заохочення за успішне закінчення школи, класу і тому подібне. Коли вже в мерії научаться говорити своїми словами як наприклад коли сквер посеред міста навпроти так званого білого дому назвали Площею Незалежності. По-моєму на площі Незалежності не має бути рослинності і у тому числі, трава, дерево і тому подібна рослинність. ТОму одноразова стипендія у цих випадках просто від бідноти міської ради яка вирішила при нагоді просто попіаритися на святі останнього дзвоника.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024