Учениця Нуйнівської ЗОШ – у числі переможців обласного конкурсу малюнків

02 Червня 2017, 09:25
2828

Софія Прусік із Нуйно має ІІ місце за малюнок на тему «Охорона праці та безпека виконання робіт у лісовій галузі очима дітей».

Обласний конкурс серед учнів шкіл на кращий малюнок на тему «Охорона праці та безпека виконання робіт у лісовій галузі очима дітей» відбувся. Вчора, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, журі визначилося з переможцями, – повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Ними стали: Ірина Дунець, НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія смт Шацьк» – І місце. Дмитро Подолець, учень Берестечківської школи Горохівського р-ну та Софія Прусік, ЗОШ І-ІІІ ст. с. Нуйно Камінь-Каширського р-ну – ІІ місце. Валерія Сав’як, вихованка зразкової студії «Дивосвіт» БДЮТ м. Берестечко Горохівського р-ну, Катерина Ковальчук, учениця загальноосвітньої школи смт Любешів, Богдан Музичук, учень першого класу ЗОШ І-ІІ ст. с. Поліське Старовижівського р-ну – ІІІ місце.

Ці діти будуть відзначені грошовими преміями від обласної організації Товариства лісівників України.

Змагалися близько 70 юних знавців правил безпечної роботи у лісі.

Начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко, котрий уважно розглянув усі малюнки, зізнався, що навіть не очікував такого цікавого бачення безпеки праці у лісі від дітей.

– Приємно, що і діти, і вчителі, і лісівники, і працівники еколого-натуралістичного центру так активно включилися в роботу. Маємо результат. Дітям, чиї роботи цього разу не визнано кращими, хочеться нагадати: у вас є ще можливість позмагатися за перемогу у традиційному конкурсі малюнків і творів «Людина і ліс», а також конкурсі проектів на озеленення, який започатковано цього року, – додав Олександр Михайлович.

Варто зазначити, що проведення такого конкурсу стало можливим завдяки спільній роботі керівництва Волинського ОУЛМГ, обласної організації Товариства лісівників України, державних лісогосподарських підприємств, управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації, обласного еколого-натуралістичного центру.

А оцінювало малюнки компетентне журі, яке очолив заступник начальника Волинського ОУЛМГ Олександр Рибчинський. До складу конкурсної комісії також увійшли голова обласної організації Товариства лісівників України Борис Бабеляс, провідний спеціаліст відділу використання лісових ресурсів ВОУЛМГ Олександр Боровицький, головний спеціаліст управління освіти і науки облдержадміністрації Оксана Малащук, директор Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Валентина Остапчук, методист Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Валентина Юхимчук,  голова обласної організації працівників профспілки лісового господарства України Павло Матіюк, кандидат с. г. наук, доцент кафедри садово-паркового господарства СНУ ім. Лесі Українки Василь Войтюк,  голова Волинської обласної організації Українського Фонду Культури Геннадій Сарапін та прес-секретарі Волинського ОУЛМГ Світлана Думська і Сергій Цюриць.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024