Тоболи: до свята Трійці відремонтували проблемну ділянку дороги

04 Червня 2017, 20:40
Фото Костянтина Борбича 2304
Фото Костянтина Борбича

Напередодні Зелених свят у селі Тоболи відремонтували найпроблемнішу ділянку дороги.

На центральних вулицях населеного пункту асфальтоване покриття було прокладене ще на початку 90-х років. За словами колишнього сільського голови Костянтина Борбича, це був один із останніх «чорнобильських проектів», який ще встигли втілити в життя.

За цих чверть століття її експлуатації, звичайно, ямковий ремонт кілька разів проводився. Однак шлях все ж зношується і його ремонт уже тепер вкрай необхідний.

Вчора, 3 червня, дорожники нарешті взялися за ремонт частини дороги, що пролягає через Тоболи. 25 тонн асфальту витратили на те, щоб ліквідувати ями на дорозі від центру села до клубу.  Таким чином «відреставрували» кількасот метрів.

Напередодні свята Трійці працівники Камінь-Каширської дорожньої філії «Старовижівського автодору» оперативно виконали роботи передбачені відповідно до договору, – розповідає Тоболівський сілький голова Наталія Балик. – А вдалося домовитися нам про ремонт дороги в селі за умови спів фінансування. Таким чином сільська рада виділила на ці потреби  майже 30 тисяч гривень із власних надходжень. Сподіваємося що невдовзі ремонт дороги продовжиться. Долучитися до цієї справи має намір громада села.  На меті – ремонт ще кількох проблемних ділянок.

 


 

Коментарі
06 Червня 2017, 00:13
Добре що хоч вібратором не пресують.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39