Юлія Тимошенко: «Перший мільйон підписів уже є!»

06 Червня 2017, 15:47
1694

«Батьківщина» вже зібрала перший мільйон підписів проти розпродажу української землі.

А загалом, планує зібрати 10 мільйонів підписів проти продажу земель сільськогосподарського призначення. Про це лідер партії Юлія Тимошенко заявила під час агрофоруму на Дніпропетровщині.

Політик наголосила, що «Батьківщина» має намір зібрати стільки підписів людей проти продажу сільськогосподарської землі, скільки б цього вимагалося на Всеукраїнському референдумі і навіть більше, аби донести до президента та парламенту думку українців.

Юлія Тимошенко нагадала, що за вказівкою влади «кишеньковий» суддя президента одним розчерком пера заборонив Всеукраїнський референдум щодо відкриття земельного ринку. Народний депутат підкреслила, що «українські чорноземи можуть нагодувати 320 мільйонів людей і від продажу готової продукції дати державі приблизно 180 мільярдів євро на рік». Це вдвічі більше, ніж обсяг ВВП України, що становить 90 мільярдів доларів на рік.

Лідер партії «Батьківщина» застерегла – продаж сільськогосподарської землі може  повторити ваучеризацію 90-х років, коли стратегічні підприємства відібрали в народу за безцінь.

Коментарі
06 Червня 2017, 19:03
Юля блефує. Вона мала можливість оскаржити в суді вищої інстанції судове рішення про заборону проведення референдуму. Але цього навіть не стала робити, бо чудово знає про безперспективність референдуму. Народ просто на нього не піде. Історія показує, що народ ходить на вибори, а не на референдуми. Єдиний раз пішли на референдум 01 грудня 1991 року, але здебільшого тому, що того дня обирали Президента України. Референдум про конституційну реформу Литвина провалили. Людей назганяли, але Верховна Рада не затвердила результатів голосування. В наш час городянам тема землі ні до чого. А кількість виборців в містах переважає. Значній частині селян байдуже. Вони навіть зацікавлені в отримані права продати свою землю. Ось і вирішала косоноса перевести «референдум» у політичне видовище.
06 Червня 2017, 20:05
Баба Юля, не буде з тебе Президента!
06 Червня 2017, 20:51
"ирішала косоноса перевести «референдум» у політ": навіть з такими виборцями як ото "читач" який б"є себе в груди що він доволі начитаний та грамотний і той не піде на референдум оскільки він навіть у вибори не вірить не то що якийсь там референдум. Референдум в Україні це фактично нелегітимне виробництво законів оскільки ніде правди діти у НАс на референдумі нічого до сьогоднішнього дня не вирішувалося. Навіть не пам"ятаю місцевих референдумів які могли б щось вирішити але й власне не у референдумі про землю справа, а в тому що законодавства про легімітизацію місцевих та державних референдумів схоже що немає і тут більше всього що Цим так званим референдумом було б прийнято прецендент про те, що учора на схожому референдумі Крим "відійшов" до складу Росії. Тому тут референдум, коли півкраїни є окупованою не може бути легітимним. Тому для того щоб боротися слід використовувати інші способи, чим вона і займається.
06 Червня 2017, 21:11
Залізнична лікарня Харкова, шкіряна куртка та інвалідний візок на революції гідності, вілли, дочка із закордонними татуюваними чолов"ягами-чомусь це перед очима в першу чергу.
06 Червня 2017, 22:50
"шкіряна куртка та інвалідний візок на ре": все вірно оскільки для ВАс подавалася інформація скоріше всього перекрученого змісту як наприклад учора було з Яценюком. Хоча наприклад відносно ЇЇ та Яценюка у Мене особисто здається свої погляди про те й кожний може сказати таке саме, але завжди у Нас було так, що влада використовуючи свої ресурси топила опонентів. Хіба у цьому прикладі як з Яценюком тут якісь прорахунки оскільки як виявилось його потопили зовсім інші.
06 Червня 2017, 23:01
Колега Камінь я не для зміни вашої свідомості в плані маніпуляцією нею написав. Поважаю вашу думку, але маю свою.
07 Червня 2017, 13:12
тигрюля.....
08 Червня 2017, 01:08
Перший мільйон. Жодний мільйонер ніколи не розповість де він взяв перший мільйон, бо як водиться – це крадене.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024