Гімназисти подбали про комфорт жителів та гостей Каменя-Каширського

10 Червня 2017, 15:25
2030

Учні НВК №2 Каменя-Каширського в рамках освітнього проекту «Відкривай Україну» подбали про встановлення автобусної зупинки у провулку Шевченка.

Після успішного виконала завдання шкільного етапу, на якому команда гімназії «Вітер змін» створила учнівську республіку «ТЕМП»  – клуб для тих, хто захоплюється саморозвитком та самовдосконаленням, темою наступного проекту визначила благоустрій міста.

У школярів було безліч креативних і оригінальних ідей, але вони обрали ту, яка б стала корисною для Каменя-Каширського та його мешканців. Відтак учні провели усне опитування, щоб визначити, які проблеми турбують населення. Згодом, після тривалого обговорення, команда вирішила оновити і прикрасити автобусну зупинку в провулку Шевченка, поблизу військкомату, напроти магазину «Свіжий хліб».

-- Ми звернулися з ініціативою про встановлення накриття для зупинки до міського голови, продемонстрували йому проект. Василь Іванович охоче підтримав нашу ідею, надав необхідні кошти, і вже через кілька днів зупинку цілком реконструювали. Металевий каркас з накриттям, широка та зручна лавочка – саме в такому вигляді постала перед містянами наша зупинка, -- розповідає учасниця проекту «Відкривай Україну» Катерина Василунко. -- І ми ж взялися за її декорацію. Разом із Аліною Валеріївною та вчителем образотворчого мистецтва  Андрієм Анатолійовичем Дубровським зробили із зупинки справжній витвір мистецтва. Із зовнішньої сторони з обох боків її прикрашають стилізовані різнокольорові квіти; всередині – емблема нашої команди та яскраві лозунги: «Ти – людина! Совість май і сміття не розкидай!» і «Твоє місто – рідний дім! Хай буде затишно у нім!».

Тож школярі щиро сподіваєються, що ця зупинка сподобається кожному жителю і гостю нашого міста.

 

 






 

 

 

 

Коментарі
11 Червня 2017, 02:24
Молодці пишаюсь вами!!!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром