«Фракція «Укроп» проігнорувала сесію райради», – Віктор Сус

10 Червня 2017, 18:45
3456

Запланована на 10 годину 9 червня позачергова сесія районної ради могла не відбутися через неявку депутатів. Лише 18 із 34 прибули на позачергове засідання.

 У райраді запевняють, що інформування про скликання сесії було проведене належним чином. Тож депутати зачекали трохи і за півгодини ще троє районних обранців підтягнулося тож засідання таки розпочали.

А виносилися цього разу на розгляд лише три питання: внесення змін до районного бюджету та затвердження двох програм – «Програма матеріально-технічного забезпечення військових частин та підрозділів правоохоронних органів, забезпечення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізаційної підготовки та мобілізації в Камінь-Каширському районі на 2016- 2020  роки» і «Ефективне використання надр Камінь-Каширського району 2017-2020 роки».

Врешті усі питання розглянули і проголосували, а у різному голова районної ради Віктор Сус взяв слово:

– Я розумію, що деяким депутатам складно добратися на сесію. Наприклад з Боровне чи Оленине. Але ж ті, що живуть і працюють в райцентрі, могли прийти, – зауважив Віктор Іванович. – Як це так, жоден із депутатів фракції «Укроп» не з’явився на сьогоднішнє засідання. Я буду керівника питати: чи він не управляє, чи занадто управляє депутатами своєї фракції. То нехай орієнтується на бачення і влади, і громади, а не своє особисте. Те, що жоден із чи не найчисельнішої фракції райради «Укрооп» не з’явився, я оцінюю як ігнорування. І цей випадок, вважаю, варто розглянути на комісії по депутатській етиці. Ми сьогодні приймали важливі рішення, і деякі питання петоребували негайного ухвалення. Наприклад, внесення змін до районного бюджету.

 

 


 

Коментарі
11 Червня 2017, 00:01
Зате нарешті був присутній депутат від Аграрної партії (колишній депутат від Партії регіонів ) Сергій Вовк . З першої установчої сесії у 2015 році він не відвідав жодної ! То чому Віктор Сус як голова райради на це не звернув свою увагу?? Як кажуть , Сус Вовку око не виклює??
11 Червня 2017, 01:24
Невже на фото видно "нову" систему електронного поіменного голосування ?)) Схоже на "тетріс" ))
11 Червня 2017, 01:49
Циля Шекельзахер - іди на захер ))
11 Червня 2017, 02:21
Я особисто була відсутня, бо була у відрядженні ( супровід дітей району з Аттеку-Буковелю), про це повідомила керівника апарату. Знаю. що депутат Жураківський З. М. перебуває на стац. лікуванні у ВОКЛ. Інші депутати нашої фракції причину відсутності, звичайно, пояснять. На комісії з питань депутатської діяльності варто розглянути відвідування депутатами райради пленарних засідань, засідань постійних комісій, і не лише з фракції УКРОП. Важливо взагалі проаналізувати виконання депутатами своїх обов'язків, відповідно до ЗУ "Про статус депутатів місцевих рад" і, звичайно, організацію роботи ради взагалі. Як голова комісії з питань депутатської діяльності готова попрацювати над цими питаннями, обговорити і прийняти ефективні рішення. Я вже два місяці назад просила провести засідання нашої комісії по питаннях плану роботи (сподіваюсь тепер воно відбудеться). Думаю, що найближчим часом голова фракції "УКРОП" Лях С.М. збере і засідання фракції і ми обговоримо ці питання і на фракції. Хочу повідомити і наступне, що жодне з питань, яке виносилося на засідання сесії не розглядалося на засіданні постійної комісії з питань депутатської комісії, хоча згідно Регламенту Камінь-Каширської районної ради всі вони обов'язково мали б розглядатися на цій комісії. Тому запитань багато, аби справді було бажання у всіх депутатів працювати в інтересах своїх виборців.
11 Червня 2017, 02:44
Такі важливі питання не розглядаються на позачергових сесіях районної ради, принаймі слід було попрацювати попередньо у комісіях. Тому у принципі скоріше всього що це не демарш "Укропу", а демарш голови районної ради який оголошуючи позачергову сесію навіть не дав оголошення в районній газеті ба навіть на сайті районної ради хоча б за тиждень до цього часу. Але схоже що пан Сус користуючись підкилимною роботою зі своїми протеже як ото Голови Аграрної партії Вовка С. чи не бувшим крім того головою роботодавців району (міністр без портфеля) виробляє сьогодні казна що з районною радою. Тут часто усі часто говорять про якісь інтереси виборців і в тому числі голови районної ради, тому шановний ось Ви бачите сайт який вже працює в районі принаймі понад рік і ось "заради інтересів" виборців оголошується сесія районної ради з надзвичайно важливих питань й питається у Вас усіх то де Ваші питання, принаймі на цьому сайті? Шановні Ви усі попривикали працювати в тіні, що би ВАс ніхто не трогав через те, що так корисно для ВАс пиляти бюджет району для ВАс та Ваших людей. Тому мовчіть просто тут про " інтереси виборців" Ви їх незнаєте і схоже не бажаєте Їх знати. Ви брешете.
11 Червня 2017, 03:09
Скільки невдоволених навколо-це жах. (З мухи слона роблять).
11 Червня 2017, 04:20
Рерята, вы все все ау...еелее!!!!
11 Червня 2017, 04:22
я вас жду
11 Червня 2017, 11:41
Відпрацьовують гроші гавкають по наводці та скуповують мертві душі поліщуків.Така істинна суть псевдопатріотів продажних аферистів під гучною назвою каміньський укроп.
11 Червня 2017, 14:01
"жодне з питань, яке виносилося на засідання сесії не розглядалося на засіданні постійної комісії": якщо питання не виносяться на постійні комісії то у принципі для чого ходити на ці сесії? Укроп у принципі правильно зробив, якщо голова районної ради не бажає радитися та порушує усі регламеннти роботи районної ради то нехай і відповідає за свої вчинки. І взагалі, що то за робота районної ради коли постійні комсії не працюють але тільки працює задля власного іміджу голова районної ради. Це вже перевершує усі сподівання від такого органу як Камінь-Каширська районна рада. Вони напевно усі з зглузду з"їхали пора напевно ставити питання про недовіру такій районній раді якщо вони усі не бажають працювати так як слід.
11 Червня 2017, 14:04
Шановні дописувачі (тим паче, що серед Вас і вчителі, і директори, і всяке Таке різне) як Вам не соромно робити в своїх текстах стільки граматичних помилок!!? Все ЦЕ ж читає ціла мати-Україна! Вам не соромно перед рідним народом, своїми дітьми, друзями (навіть не згадую про виборців - всім зрозуміло до якого Вони Вам місця)? Для тих, у кого маса язика значно вища за масу мізків, даю цінну пораду: комп'ютер усі слова з граматичними помилками підкреслює червоною лінією - &quot;роззуйте&quot; очі і не лінуйтеся їх виправити!!!<br/>Коли на Землю прийде наступний Льодовиковий період і очистить її від всіх придурків, що паразитують на ній!!?
11 Червня 2017, 15:09
В районі УКРОП з того самого матеріалу, що і всі інші партії – суспільних відходів
11 Червня 2017, 15:43
Підтримую.Краще нічого не робити а вдавати із себе патріота та заробити якусь партійну копійчину.
11 Червня 2017, 16:52
Звичайно тепер голова районної ради буде трубити на весь світ, що мовляв К-Каширський &quot;Укроп&quot; тільки й займається дитячими лавочками та гойдашками, а МИ такі серйозні ось що понаприймали аж цілу:&quot;«Програма матеріально-технічного забезпечення військових частин та підрозділів правоохоронних органів, забезпечення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізаційної підготовки та мобілізації в Камінь-Каширському районі на 2016- 2020 роки» . Тому можна стверджувати на сто відсотків, що ця акція коли &quot;Укроп&quot; не прийшов на сесію скоріше всього що пройшла за спецрежимом. Було усе зроблено для того щоб &quot;Укроп&quot; не прийшов. Це політичне замовлення не тільки на районному рівні але й очевидно, що на менше як в Області. Так ніхто не робить але якщо й роблять то з притиском боротьби з політичними опонентами як і цього разу. Отже таким чином у Нас розгортається нова політична війна голови районної ради зі своїми опонентами але відомо хто цю політичну війну розпочав але невідомо хто ЇЇ виграє.
11 Червня 2017, 17:14
Ох і затятий цей кріп, як засіється на городі серед бульбі, то проблем не менше, чим від галінсоги дрібноквіткової, чи осоту.
11 Червня 2017, 20:47
Укропу не подобається одне питання Ефективне використання надр у районі.Патрон дав команду проігнорувати і ті що на словах за істину, виконують волю замовників.
11 Червня 2017, 23:48
Всіх запрошую на засідання постійної комісії з обговорення даного питання, і не лише цього. Там і обговоримо. Місце, час і дату повідомлю, якщо засідання відбудеться....
12 Червня 2017, 01:50
&quot;якщо засідання відбудеться....&quot;: отже Сама Світлана Сидорук запрошує усіх на засідання постійної комісії з обговорення даного питання скоріше всього, що:&quot; Ефективне використання надр у районі&quot; але не впевнена, що комісія може відбутися. Отже як МИ тут і заявляли скоріше всього що пан Сус саботує роботу органів Районної ради. Одним словом позаяк робота районної ради іде під укіс оскільки по-всьому видно, що нічого не робиться але тільки штампуються нікому непотрібні як і раніше рішення які не обговорюються великим загалом у районі. А раз обговорень немає значить уся робота під сукно, для галочки. Ось таку маємо районну раду чи приведе вона Нас до Повіту або принаймі до Госпітального округу. По-моєму якщо хоч одне із цих питань не приведе район до логічного кінця Їх усіх звідтіля винесуть що й безвіс де-кому не допоможе.
12 Червня 2017, 12:52
Напевно і тобі укроп кидає кусок хліба в будку..що так розпинаєшся. Всі знають що Укроп хоче контролювати видобуток бурштину, от тому і не прийшли за вказівкою Палиці на сесію..Дуже всі зайняті були..<br/>УКРОП ДБАЄ ПРО ІНТЕРЕСИ БІЗНЕСУ ПАЛИЦІ, А НЕ ВИБОРЦІВ
12 Червня 2017, 12:58
А то крім вас ніхто не може супроводити дітей?
12 Червня 2017, 19:44
Звичайно супровід дітей може здійснювати й інша особа, але саме Сидорук Світлана Макарівна і ще дві особи були вписані в наказі відділу освіти на супровід і визначено це було ще до 28.05.2017 року. А контролювати видобуток бурштину дуже потрібно, так як і використання всіх природних ресурсів. І саме Палиця Ігор Петрович через створення &quot;Волиньприродресурсу&quot; хоче, щоб саме громади мали надходження в свої бюджети і контролювали його видобуток. Хто сьогодні миє бурштин, контролює і де надходження до бюджету? Ви хочете сказати, що мобільні групи, на які з районного бюджету рішенням сесії під програму виділили 140 тис.грн. будуть контролювати видобуток бурштину? Хто і де вже здійснює цей видобуток? Для кого і з якою метою виділяли кошти ( при цьому не має коштів на виплату заробітної плати техпрацівникам в школах)? В нас десятками років існували мобільні групи на збір чорниці, вирізування лісу. Багато користі від них було? Давайте винесемо це питання на громадське обговорення і нехай скажуть люди. І ніхто ніякої вказівки не йти на сесію нам не давав, в нас свого розуму вистачає приймати рішення. Для УКРОПУ краще було б бути на сесії і відкрито висловлювати свою позицію.
12 Червня 2017, 20:09
&quot;Для УКРОПУ краще було б бути на сесії і відкрито висловлювати свою позицію.&quot; <br/>То чому ж ваші однопартійці не прийшли на сесію? Нехай би висловилися...Висловилися б на рахунок мобільних груп.<br/>Не дали вказівку зверху от і не прийшли. <br/>Найлегше це критикувати тих, хто хоч щось на відміну від Вас робить. Робити потрібно реальні справи а не шукати чим то попіаритися.
12 Червня 2017, 20:38
Все життя роблю реальні справи. Не прийшовши на сесію, ми також піарилися? Більше вступати в полеміку не буду. Краще дійсно робити дії. Ми відпрацюємо прогул на наступних сесіях. Хоча і на цю сесію, яку я пропустила з поважної причини, підготувала проект рішення про присвоєння Яловику В.Т. Почесного звання, але чомусь ніхто його не виніс на розгляд сесії. Чому? Хіба це було не користь людини, яка дійсно це заслужила(особливо після перемоги Івана Банзерука). Люди сказали свою думку коли нас всіх обирали: БПП, УКРОП, Батьківщину... І знову скажуть. А відповідальність у нас у всіх однакова.
12 Червня 2017, 23:27
Немає чого укропу палиці заробляти гроші надрами нашого району. Укроп працює тільки за наказом палиці, без нього вони нічого не роблять. Хто дає гроші за того і гавкають
13 Червня 2017, 00:49
Патрон сказав не йти от кропці і не пішли, а потім скаже іти бурштин рити і кропці муситимуть іти.... Грошики ж треба відробляти....Побачиом що Светка буде тоді булькати... Ой дивіться, бо ж за все треба платити...
13 Червня 2017, 10:16
Ну і навіщо таке писати про УКРОП?Скільки профінансовано проектів в районі,скільки всього зроблено завдяки Ірині Мирославівні,Світлані Макарівні....<br/>А всі і так розуміють що ці &quot;СУСИ&quot;вставляють палки в колеса УКРОПУ.Але,шановні,у вас кишка тонка....Бо виборці бачать,хто робить реальні справи,а хто тільки на сесії ходить і стільці протирає,аааа ,тепер ще й на кнопочки нажимає...
13 Червня 2017, 11:14
Купити 2 мячі для школи це їх профінансований проект, не більше. Поки що не знаю нічого значимого, що зробила Констанкевич. УКРОП ДУМАЄ ТІЛЬКИ ПРО БІЗНЕС СВОГО ПАТРОНА
13 Червня 2017, 11:17
Щось приїзжав Товстенюк перед виборами дивитися басейн у другій школі, але тільки і подивився, так нічого і не зробив..Де реальні дії?
13 Червня 2017, 16:29
Ну-ну, видалення коментів, котрі критикують ігнорування депутатами райради питання державної безпеки, зокрема, &quot;«Програма матеріально-технічного забезпечення військових частин та підрозділів правоохоронних органів, забезпечення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізаційної підготовки та мобілізації в Камінь-Каширському районі на 2016- 2020 роки» чомусь видаляються адміном? Це такий захист УКРОПу чи цнотливість сайту щодо безпекових питань у районі? Там, як на мою грішну та контроверсивну душу, якихось персональних образ, нецензурщини не було! Несправедливо це по відношенню до одеситів, так і знайте...
14 Червня 2017, 01:03
Щоб Ви знали, бо для людей це значимо: в 2016 році- 2.5 млн. грн. на будівництво ЗОШ с. Осівці, 640 тис. на реконструкцію залу важкої атлетики в м. Камінь-Каширську, 300 тис. на будівнитво СКЦ в с. Карпилівка, 300 тис. на реконструкцію ДНЗ в с. Добре, 146 тис. на комп&quot;ютери в ЗОШ с. Оленине (кошти ДБ за поданням НДУ І.М. Констанкевич), в 2017 році вже мають надійти 3.1млн. грн. на ЦРЛ,Раків Ліс, Грудки, Залісся, Черче, Добре, Бузаки, Оленине, Осівці, 3,1 млн на природоохоронні заходи в місто (все це позитивно вирішується після об&quot;ємної праці). Вже зареєстровані законопроекти по стипендіях, гарячому харчуванню, розмитненню авто, пенсіям жінкам, по закупівлі молока.... А від фонду І.П. Палиці я про спортінвентар, шкільне обладнання писати не буду- найважливіше: спортивний майданчик, реконструкція стадіону, апарат штучної вентиляції легень для ЦРЛ. Архіважливе питання для району- госпітальний округ, якби не позиція Ірини Мирославівни то в цьому питанні вже стояв би хрест. Вся інформація про роботу НДУ І.М. Констанкевич на сайті Верховної Ради України, на сайті Ірини Констанкевич і у людей, з якими вона зустрічається постійно(у нас в районі за 9 місяців роботи 12 зустрічей).
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39