Оленине: прихожан у церкву кличуть нові дзвони

16 Червня 2017, 18:11
2680

У Свято-Іовському храмі УПЦ у селі Оленине Камінь-Каширського району віруючих скликатимуть до спільної молитви нові дзвони.

У Неділю всіх святих, після завершення Божественної літургії, парафіяни приходу стали учасниками пам’ятної події – освячення нових церковних дзвонів, – повідомляють у Волинській єпархії УПЦ.

Чин освячення звершив настоятель парафії священик Олександр Кулюк, який і задзвонив першим. Звернувшись до присутніх, священнослужитель висловив сподівання, що ці дзвони чутимуть наступні покоління прихожан, котрі берегтимуть Віру та єдність Церкви Христової.





 

Коментарі
17 Червня 2017, 00:45
За теперішніх часів, не приведи Боже, безбожники можуть полакомитись на кольоровий метал і осквернити цю добру справу. Пасувало б розмістити дзвони десь у закритому приміщенні- дзвіниці чи продумати інший спосіб захисту церковного майна.
17 Червня 2017, 16:12
"ці дзвони чутимуть наступні покоління прихожан, котрі берегтимуть Віру та єдність Церкви Христової.": хто зна що думають чи що подумають оці чудові янголята стоячи під Цими дзвонами коли для НИх вже буде відкритий інший світ. У першу чергу янголятка дасть бог, принаймі половина з Них не буде вимушена заробляти гроші на Сході і в першу чергу через те, що на той час кордони між РФСР та Україною будуть закритими. Тому кликати сьогодні цих ангелів у вчорашній день то це принаймі кликати Їх у той час коли Поліщуки навіть до не давна сортир був у Них був за трьома соснами. Потім Ісус Христос казав про дітей:" "Пустіть дітей приходити до Мене і не забороняйте їм, бо таких є Царство ...", тому в тому числі звертаючись до Цих слід говорити про бога, а не релігійну організацію. Потім між іншим слід би Ці чудові дзвони прикріпити як слід, а не тільки яким небуть дротом який очевидно учора що був електропастухом.
18 Червня 2017, 13:32
Це напевно місцеві умільці повиливали ці дзвони назбирали на полігоні металу але чому білого кольору. Слід було б добавити трохи міді але з мідью проблема звичайно.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024