У Камені-Каширському привітали медиків

17 Червня 2017, 11:30
4619

В неділю, 18 червня, медики всієї України будуть відзначати своє професійне свято – День медичного працівника. З цієї нагоди 16 червня у світлиці центральної районної лікарні у Камені-Каширському відбувся урочистий захід.

До вітальних слів на адресу працівників центральної районної лікарні долучилися також голова районної ради Віктор Сус, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік та секретар міської ради Наталія Бащук, - повідомляють у РДА.

Виступаючі зазначили, що саме медики відповідають за найдорожче, що має кожна людина – за її здоров’я. Лікарі та медсестри – рятувальники для людей у найскладніші хвилини життя. Саме завдяки їхній турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання.

З рук представників районної та міської влади окремі працівники медичної галузі району отримали подяки та грамоти. З трибуни своїх колег привітали також головний лікар Камінь-Каширської ЦРЛ Людмила Потягайло та головний лікар ЦПМСД Ігор Соловей. Традиційно на професійне свято охоронців людського здоров’я був запрошений настоятель Свято-Миколаївського храму отець Володимир Мицько, який подарував лікувальному закладу ікону.



 

Коментарі
17 Червня 2017, 15:52
Грамоти як пережиток соціалізму.
17 Червня 2017, 19:42
Камінь у вас цікавий світогляд, то горланите про совкову вулицю на Станції, то тролите моральне стимулювання сумлінних працівників.
17 Червня 2017, 20:08
"Камінь у вас цікавий світогляд": в моїх попередніх записках тут та на інших сайтах ніколи не висловлювався про те, що Закон не слід виконувати але про те слід розуміти найголовніше, що тим листом в Міську раду як і в редакцію "Полісся", Я дав висловитися громадянам відносно проблем декомунізації тут у цій місцевості якої не було ні збоку влади, ні збоку патріотичних й навіть громадських організацій. Згадайте, ніхто не говорив про ці проблеми але коли громадяни мають опонентів Вони висловлюються. Тому цей процес скоріше є позитивним як негативним у цьому плані. Ви ж натомість бачите у Мені якогось ортодокса якому у першу чергу сниться з Ваших та інших слів бувший радянський союз який для Мене зовсім нічого не значить хіба що власне пов"язаний так чи інакше своїм віком. Навпаки зі моєю освітою та вихованням маю власну думку у принципі, що СССР була вимушеним кроком українського народу який у принципі розвинувся у межах цієї колоніальної системи, відходом від наступного кроку в майбутнє але в деякій мірі необхідним. Тут нічого не зробиш, історію не викреслиш з пам"яті та власне з тієї самої історії.
18 Червня 2017, 16:36
Про яку свою освіту Ви можете вести мову і хизуватися, коли у двох реченнях коментаря робите 5-7 помилок, практично не застосовуєте розділові знаки та правила орфографії. Можливо Ви в себе закохані, як у великого економіста? Бійтесь Бога, не смішіть людей, бо економіки, як такої, за совка не було, її фактично й досі немає у європейському значенні, як і скромності окремим "діячам клавіатури"...
18 Червня 2017, 20:18
"Бійтесь Бога, не смішіть людей, бо економіки, як такої, за совка не було, її фактично й досі немає у європейському значенні, як і скромності окремим "діячам клавіатури"...": очевидно, що Ви дуже добре знаєте орфографію через те, що ну ддуже багато поставили розділових знаків. НЕ смішіть самі себе, шановний (а) оскільки могли б вже цього разу трохи краще поправлятися тут з рекомендованою Вами орфографією.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024