Юлія Тимошенко: Треба зупинити аферу століття – продаж сільськогосподарської землі

19 Червня 2017, 17:38
1349

«Батьківщина» зібрала вже понад півтора мільйони підписів проти продажу сільськогосподарської землі.

У планах партії та Асоціації фермерів та землевласників України – зібрати десять мільйонів, аби зупинити аферу століття, заплановану владою, – продаж сільськогосподарської землі.

Про це заявила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко минулої неділі під час прес-конференції у Славуті на Хмельниччині.

«За кілька тижнів ми зібрали більше півтора мільйона підписів людей і ми продовжимо цю роботу. Буде зібрано більш як десять мільйонів підписів українців, які мають право голосу для того, щоб зупинити продаж нашого стратегічного ресурсу – сільськогосподарської землі», – наголосила вона.

Депутат нагадала, що влада боїться проведення Всеукраїнського референдуму щодо земельного питання і через замовні суди заборонила «Батьківщині» та Асоціації фермерів та землевласників збирати підписи. Адже, як свідчать соціологічні опитування, понад 90% громадян проти продажу землі.

Наміри влади розпочати продаж сільськогосподарської землі Юлія Тимошенко вважає великою аферою, адже земля – це єдиний товар, який не відновлюється і є безцінним, бо постійно може приносити прибуток усім поколінням українців.

«Ця афера століття може вилитися для української нації в руйнацію країни», – обурено наголосила лідер партії.

Коментарі
19 Червня 2017, 23:19
Треба зупинити аферистку століття, щоб надати право селянам самостійно розпоряджатись своєю землею. Селянам Юля зі своїми турботами про не свою землю не потрібна.
20 Червня 2017, 02:02
"Селянам Юля зі своїми турботами про не свою землю не потрібна": то хто ж по-Вашому за селян може потурбуватися? Очевидно президент або прем"єр це точно турбуючись про Них, сьогодні вони дають право російському виробнику продавати тут свої мінеральні добрива та таким чином знищуючи свого виробника який до речі не далеко від Нас й знаходиться. Так само буде й з власниками земельних ділянок коли здається вільний порядок купівлі-продаж землі С/Х призначення матиме ліберальний порядок то й буцім-то розвиватиметься сільське господарство? Але по тій аналогії коли власний виробник мінеральних добрив знищується, а російського окупанта підтримується оскільки маємо аж ліберальну економіку то й матимо те саме, що й з цим прикладом - неконкурентний виробник сільськогосподарської продукції знищуватиметься не ринковим способом через те що великі агрохолдинги які можуть закладатися іноземними юр. або фіз. особами будуть депінгувати ціни продукції сільськогосподарського призначення заради того щоби середні та малі виробники могли банкрутувати та продавати свої землі через те, що раніше збанкрутілий виробник попросту не міг ЇЇ продати. Тепер коли приймуть купівлю-продаж цей процес піде шаленим темпами. Ринок буде це дійсно так але дикий ринок.
20 Червня 2017, 02:36
Любов до Юлі потребує більшого пафосу і провінційної патетики. Її треба любити пристрасно, захлинаючись. Закочувати очі, скавучати від бажання. Ну щоб всі зрозуміли, що любов стосується не президента, ЇЇ. А ЇЇ – це хто?
20 Червня 2017, 13:52
"Любов до Юлі потребує більшого пафосу": якась дурня, Ви просто жіноненависник.
20 Червня 2017, 18:29
Не всі жінки є Юлями Тимошенко. А Юля не представляє всього жіноцтва. Може, як жінка Юля чогось і варта, але як політик, то це якась інфекційна хвороба, що передається словесним шляхом. Вражає особливо невлаштованих в селах, містах та районних центрах. Словом таких як Камінь та інших Камінів жіночої та нежіночої статі. Керуючись цими твердженнями, можу заявити, що я радше камене-скептик, а може й цинік.
20 Червня 2017, 23:33
"я радше камене-скептик, а може й цинік.": не завжди під "Камінь" і вода не тече оскільки Ми вже маємо в К-Каширську ПАБ "Камінь Центральний". Вітаю.
21 Червня 2017, 00:14
Сударь Камень слышит флюиды от Юли.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024