Підприємці Каменя-Каширського об’єднуються у громадську організацію

19 Червня 2017, 18:20
3813

У Камені-Каширському ініціативна група місцевих підприємців зібралася, щоб обговорити ідею створення спілки підприємців як громадської організації.

На зборах були присутні знані у місті бізнесмени: Василь Попович, Володимир Ярошук, Сергій Панасюк, В’ячеслав Гноянець, Микола Рябіїк, Віктор Лахай, Андрій Гречковський, – повідомляють у міській раді.

На це неформальне засідання зібралися ініціативні, активні люди, які хочуть зробити місто комфортнішим. Це ті мешканці Каменя-Каширського, які прагнуть змін. На думку присутніх, наявність власної організації допоможе консолідувати підприємців  і стане важливою зброєю у відстоюванні їхніх інтересів. Громадська організація зможе ефективніше впливати на життя міста, ніж окремий житель.

Ініціативна група запрошує всіх небайдужих і охочих підприємців у п’ятницю, 30 червня, на засідання зі створення громадської організації підприємців Каменя-Каширського, яке відбудеться в актовій залі Райспоживспілки о 17 годині. На цій зустрічі планують утворити організацію, обрати керівництво і прийняти статут.

Коментарі
19 Червня 2017, 23:58
"наявність власної організації допоможе консолідувати підприємців і стане важливою зброєю у відстоюванні їхніх інтересів.": це чудово коли згадали про "важливу зброю" у відстоюванні їхніх інтересів оскільки донедавна у Них була зброя у вигляді бабла яку коли як слід й несли куди слід.
20 Червня 2017, 02:12
"які хочуть зробити місто комфортнішим.": запитання до майбутніх "ініціативні, активні люди" чи можете Ви наприклад порекомендувати Міському голові прийняти комплекс податкових заходів при якому у цетрі міста забов"яжуть платити автолюбитилів за парковку та таким чином у деякій мірі зробити місто комфортнішим через те, що вибачте шановні Площа культури це не Ваша особиста парковка коли сьогодні подорожуючий або принаймі на двох ногах не може пройти центром але обов"язково або по проїзджій частині або десь манівцями коли йдеш з одного місця площі до іншої.
20 Червня 2017, 02:37
Так їх, так. Бо зброя - це Юля. Це така зброя......!!!!!
20 Червня 2017, 11:26
А нумо запитайте в цих підприємців,скільки зареєстрованих працівників мають?Особливо смішно з підприємця Панасюка , який має пилораму в селі ,бізнес тільки на вкраденій деревині,зате буде переживати за комфортне місто.
20 Червня 2017, 14:17
Що би там не виголошували "знатоки", це правильний і своєчасний крок до об'єднання зусиль в питаннях захисту свої прав, як бізнесменів, так і мешканців свого міста. Це один з кроків до творення громадської позиції, крок, якщо хочете, до ОТГ. А щодо чистоти бізнесу і намірів, як тут закидають коментатори, то маємо, що маємо, десь середнє по регіону і державі... Очищатися будемо на марші)), і під впливом та тиском громади у т.ч., таке життє - кажуть часом гуцули!
20 Червня 2017, 15:52
"активні люди, які хочуть зробити місто комфортнішим": не зовсім там радію але принаймі задоволений про те, що пан Рябіїк так би мовити зрозумів позицію городян і на тому місті де він зараз будується Його будівля перетворюється у більш-менш європейське, а тим більше як Я іншим разом пропонував цьому панові, будівля перетворюється на елементи Камінь-Каширської ратуші, по те невідомо чи Йому вдастя цю будівлю довести до четвертого поверху з елементами, що нагадуватиме все-таки ратушу або хоча б щось що нагадуватиме. Слід тільки ще будку перекрити нормальною черепицею. Тим більше, що пан Рябіїк вже сьогодні назвав свій ПАБ "Камінь Центральний" отже думається, що все-таки критика в деякій мірі подіяла або принаймі у цих питаннях з паном Рябіїком Ми однодумці. Слід тільки ще на тому місці де стоїть його Кухоль поставити фонтанчик питної безплатної води оскільки не все купується і не все продається хто-хто але цей та інші пани знають ціну свободи.
20 Червня 2017, 15:54
Вибачаюсь за поспішність але прізвище слід читати Гноянець
20 Червня 2017, 19:53
Каденчуку зроби що небудь корисне для міста, а не постійно всіх критикуєш. Сидиш вдома біля жінки і роздумуєш в яку ж то новину всунути свого носа.
21 Червня 2017, 12:40
100 % підтримую. Банальний інтернет-троляка той Каденчук. Причому із савковою ментальністю. Сидить біля монітору, всім вказує, що робити. А самі, що для міста зробили, пане, точніше товаришу Каденчук? Може, на своїй Радянській вулиці прибрали, існування назву котрої ви так вперто відстоювали у міськраді?
21 Червня 2017, 17:03
Камінь<br/>17:08 17.06.2017<br/>&quot;Камінь у вас цікавий світогляд&quot;: в моїх попередніх записках тут та на інших сайтах ніколи не висловлювався про те, що Закон не слід виконувати але про те слід розуміти найголовніше, що тим листом в Міську раду як і в редакцію &quot;Полісся&quot;, Я дав висловитися громадянам відносно проблем декомунізації тут у цій місцевості якої не було ні збоку влади, ні збоку патріотичних й навіть громадських організацій. Згадайте, ніхто не говорив про ці проблеми але коли громадяни мають опонентів Вони висловлюються. Тому цей процес скоріше є позитивним як негативним у цьому плані. Ви ж натомість бачите у Мені якогось ортодокса якому у першу чергу сниться з Ваших та інших слів бувший радянський союз який для Мене зовсім нічого не значить хіба що власне пов&quot;язаний так чи інакше своїм віком. Навпаки зі моєю освітою та вихованням маю власну думку у принципі, що СССР була вимушеним кроком українського народу який у принципі розвинувся у межах цієї колоніальної системи, відходом від наступного кроку в майбутнє але в деякій мірі необхідним. Тут нічого не зробиш, історію не викреслиш з пам&quot;яті та власне з тієї самої історії.
21 Червня 2017, 17:26
Чому власне той &quot;троляка&quot; нічого тут не робить або й раніше нічого не робив? У свій час доведеться очевидно Йому розказати про те, що він тут робив і що Йому не довелося ще зробити, але не сьогодні.
25 Червня 2017, 13:48
Трохи заговорили ту тему що на початку тому вибачаюсь але не тільки доводиться але й бажано щоб дана громадська організація розвинулася й почала роботу, роботи багато. Доводилося у свій час читати, навіть сьогодні напишу мовою оригіналу дещо, що може Ця громадська організація взяти для себе як на майбутнє. Отже що таке може бути як Вони кажуть:&quot;неформальне засідання зібралися ініціативні, активні люди, які хочуть зробити місто комфортнішим&quot;.<br/>У всьому світі, мовою оригіналу про об&quot;єднання підприємців про Їхній розвиток говорять як про:&quot;підприємницькі Зони&quot;. Про підприємницькі Зони уперше було сказано ще президенто Рейганом як про створення підприємницьких Зон або ПЗ - нового виду державно-приватного партнерства, розробленого, щоб привести підприємницький дух та запал у найвідсталіші райони країни, мається на увазі держави США, 1984-1989р.р. Тут і далі тезами оскільки багато не напишеш. Макет федеральної програми про підприємницькі Зони було створено і включено до документа 7 Закону про житлове будівництво та місцевий розвиток, прийнятого у 1987р. Про те з усього що можна почитати про ПЗ: Податкові поступки, розроблені щоб стимулювати інвестиційні надходження та збільшити зайнятість. Важелі які сприяють утворенню та об&quot;єднанню державно-приватних партнерств - облігації промислового розвитку і прибуткові облігації, забезпечені заставою під нерухомість, фінансування за допомогою оптимізації оподаткування, сек&quot;ютиризація вторинного ринку іпотек. Відродження центрів міст, приміські промислові парки та спланований розвиток окремих районів - ось конкретні вияви зменшення обслуговування боргу, збільшення прибутків які залишаються після сплати податків та фінансування інфраструктури, зумовлене цими новими важелями. Міський уряд (Міська рада?) бере на себе роль обмеженого партнера.<br/>З свого боку зазначаю, що це звичайно не панацея і це тільки початок і не все можна тут написати оскільки дуже багато написано за весь період розвитку таких країн як США законодавця моди у питаннях місцевого розвитку. Про те єдине, що Я можу сьогодні запропонувати Цим підприємцям це свою посильну допомогу та власне якщо так, навіть допомогу в питаннях місцевого економічного розвитку оскільки власне для особистого розвитку вивчав ці питання. Крім того маю для Них пропозицію, якого плану? Громадська організація як правило це некомерційна, неприбуткова організація яка має у принципі свої питання зі Законом тому краще у цих випадках створити громадську організацію яка не матиме статусу неприбутковості оскільки потім ЇЇ можна довести до багатьох питань яка зможе акумулювати фінанси для інших проектів які так чи інакше потім з&quot;являться і тому без статусу неприбутковості краще буде розвиватися або іншим шляхом - на початку взяти статус неприбутковості але потім перейти у інший статус але звичайно тільки після кожного 1.01.Нового року для того щоб не платити податкові платежі.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024