Оприлюднили порядок денний чергової сесії Камінь-Каширської міськради

20 Червня 2017, 18:00
1425

У Камені-Каширському 19 чергову сесію міської ради скличуть 21 червня.

На сайті міськради опублікували порядок денний цієї сесії. Розглядатимуться такі питання:

1.Про затвердження порядку денного чергової 19 сесії міської ради.

2. Про внесення змін до міського бюджетуна 2017 р.

3.Про внесення змін до Програми  соціально-економічного розвитку Камінь-Каширської міської ради на 2017 рік.

4.Про затвердження штатного розпису апарату міської ради у зв’язку зі зміною схеми посадових окладів.

5.Про розгляд звернення Департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації про прийняття робіт з капітального ремонту вул. Шевченка м.Каменя-Каширського.

6.Про оренду кімнати площею 16,9 м²  у приміщенні готелю «Турія» по вул..Ковельській, 16.

7.Про надання приміщення площею 100 м² на пільгових умовах Всеукраїнській організації інвалідів війни, Збройних Сил, рятувальників, поліцейських, учасників бойових дій та антитерористичних операцій.

8. Земельні питання

9.Різне.

Коментарі
20 Червня 2017, 22:19
"Про оренду кімнати площею 16,9 м² у приміщенні готелю «Турія» по вул..Ковельській, 16.": цікаво знати яке діло має Міська рада до оренди у цьому приміщенні, адже юридичний та номінальний власник цього приміщення являється підприємство ВУЖКГ, а отже по його оренді цілком і повністю відповідає директор цього підприємства. Просто незрозуміло.
20 Червня 2017, 23:00
Тішуся з того, що моя колишня пропозиція про виділення кімнатки-другої чи приміщення воїнам - атошникам та іншим схожим категоріям громадян району була б найкращим для них подарунком влади, співпала з намірами чиновників. Навіть приїхавши з віддаленого села району в місто, котрийсь з вояків (чи хтось з батьків, рідних загиблих в АТО) матиме змогу зайти до своїх побратимів, знайомих та почути якусь новину з питань соціального захисту, отримати консультацію, пораду тощо. Навіть просто поспілкуватися на житейські теми. Було б добре, аби місцеві правники почергово, хоча б раз на місяць за графіком здійснювали кількагодинний консультаційний волонтерський прийом цих людей безпосередньо у їх штаб-квартирі і допомагали нашим захисникам розібратися у хитросплетіннях нашого рідного, трястя його біді, законодавства. Одним словом, свій дах над головою атошники заслужили сповна і вірю, що вони його будуть використовувати за призначенням, себто з користю для себе і громади. З ремонтом, якщо він потрібний, -навіть не сумніваюсь - допоможуть місцеві бізнесмени, громада та влада. Це найменше, що можна зробити доброго для наших вояків вцілілих і зранених, але суттєве і своєчасне! Ось це є конкретика!
21 Червня 2017, 11:16
"Про надання приміщення площею 100 м² на пільгових умовах Всеукраїнській організації інвалідів війни, Збройних Сил, рятувальників, поліцейських, учасників бойових дій та антитерористичних операцій." - знову Пташнику надають?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром