Юним камінь-каширцям розповіли про творчий потенціал і вибір професії

23 Червня 2017, 14:43
1293

До роботи викладачів та майстрів будинку дитячої та юнацької творчості долучилися фахівці Камінь-Каширського районного центру зайнятості.

Мета цього заходу – допомога у професійному самовизначенні, ознайомити школярів із широким спектром світу професій, акцентувати увагу на актуальних професіях, які затребувані на ринку праці та навчальних закладах, що здійснюють професійну підготовку, – повідомляють у Камінь-Каширському РЦЗ.

Більше того, націлити на світ професій творчо. Адже фахівці центру зайнятості переконували, що в час, коли суспільство розвивається швидкими темпами, впроваджуються нові технології, лише творча особистість спроможна створювати, управляти, пропонувати нові напрямки розвитку, знаходити шляхи виходу зі складних нестандартних ситуацій. Тому варто забезпечувати кожній дитині можливість використання свого творчого потенціалу.

Під час заходу провели конкурс малюнків, обговорили творчі роботи. Діти розповідали про свої мрії щодо вибору професії, а також професії своїх батьків. Жваво і весело хлопці та дівчата відгадували загадки про професії.

На завершення заходу дітям побажали, щоб їхні захоплення переросли у професію. Подякували за щиру любов, за тепло, яке дарують дорослим.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024