З початку року в Камінь-Каширському районі виникло 32 пожежі

24 Червня 2017, 11:37
1212

22 червня в Камінь-Каширському районному центрі зайнятості відбувся черговий семінар на тему «Дії під час виникнення надзвичайних ситуацій. Правила пожежної безпеки», в якому взяли участь безробітні.

У рамках проекту «Школа безпеки та порядку» Камінь-Каширський районний центр зайнятості тісно співпрацює з районним відділом управління державної служби з надзвичайних ситуацій. Задля обізнаності та інформування населення щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій спільно проводяться групові інформаційні заходи, – повідомляють у РЦЗ.

Провідний інспектор Камінь-Каширського РВ УДСНС Сергій Бащук розповів про основні причини та дії під час виникнення пожежі. Незнання, а часто і недбалість призводять до страшних наслідків. У районі з початку року виникло 32 пожежі, як наголосив фахівець. Кожен мешканець повинен обов’язково знати елементарні вимоги до спалювання смітників, скиртування соломи та трав, по можливості вживати заходів щодо недопущення ситуацій, які призводять до втрати майна, здоров’я, а інколи - життя людини.

Сергій Бащук також провів навчання, як правильно користуватись вогнегасником. Виявляється, що не кожна доросла людина сьогодні вміє користуватись ним, тим більше існують різні види вогнегасників: вуглекислотні, порошкові, повітряно-пінні, і вони мають свої особливості.

Під час заходу обговорювали різні ситуаційні моменти при виникнення пожежі, надавали пояснення і рекомендації. Присутні отримали конкретні застереження та знання. 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024