У районі почали підготовку до опалювального сезону

30 Червня 2017, 18:00
1259

У Камені-Каширському під керівництвом голови районної державної адміністрації Валерія Дунайчука відбулося розширене засідання колегії РДА.

Першим питанням, котре розглянули учасники засідання, стало обговорення підсумків роботи господарства району в опалювальному сезоні 2016-2017 років і завдання з підготовки до опалювального сезону 2017-2018 років, повідомляють у райдержадміністрації.

– Опалювальний сезон 2016-2017 років минув без аварійних ситуацій. Житлові будинки, шкільні і дошкільні заклади, медичні установи, заклади культури безперебійно забезпечувалися газо-, тепло-, водо- та електропостачанням, – зазначила під час своєї доповіді начальник відділу житлово-комунального господарства апарату райдержадміністрації Орина Чосік. – Наразі управліннями та відділами райдержадміністрації, керівниками бюджетних установ та організацій, підприємств житлово-комунального господарства розроблено комплекс заходів з підготовки об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства району до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2017-2018 років. Проводиться огляд та підготовка котелень, систем тепло- та водопостачання, здійснюється повірка приладів обліку теплової енергії, контрольно-вимірювальних приладів, триває заготівля твердого палива для котелень.

У рамках роботи колегії йшлося також про роботу виконавчих комітетів Видертської, Ворокомлівської, Гуто-Боровенської та Полицівської сільських рад по виконанню делегованих повноважень та вимог законів України «Про звернення громадян», «Про службу в органах місцевого самоврядування».

На завершення виступив Андрій Багнюк – начальник Камінь-Каширського районного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області. Андрій Миколайович поінформував присутніх щодо виконання розпорядження першого заступника голови райдержадміністрації від 06.06.2017 р. № 162 «Про заходи щодо попередження виникнення масових пожеж лісів, торф’яників і сільгоспугідь протягом пожежонебезпечного періоду 2017 року».

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024