Військові капелани Волині подякували голові Камінь-Каширської РДА

13 Липня 2017, 11:24
4313

Вчора, 12 липня, настоятель Свято-Миколаївського храму Каменя-Каширського отець Володимир вручив подяку «За гідність та патріотизм» голові Камінь-Каширської райдержадміністрації Валерію Дунайчуку.

Громадська організація «Військові капелани Волині» висловила вдячність Валерію Савовичу за самовіддану працю та волонтерську діяльність в обороні рідної держави і підтримку капеланського руху.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив Володимир Мицько, зазначивши, що нагорода знайшла свого адресата, адже він гідний цього.

 




 

 

 

Коментарі
13 Липня 2017, 15:35
за це платники податків гроші платять. На подяку заслуговують пересічні громадяни і не тільки, громадські організації, добровольці, але навіть не капелани, бо це їх церковний обов’язок. А було запитати цього Дунайчука – а чому такі проблеми в районі з призовом до ЗСУ, Національної Гвардії, чому так мало контрактників? І чому так багато заробітчан в РФ!?
13 Липня 2017, 15:35
Коли ми вже позбудемось феодальних звичок - дякувати начальству. Це їхній обов’язок. Їм за це платники податків гроші платять. На подяку заслуговують пересічні громадяни і не тільки, громадські організації, добровольці, але навіть не капелани, бо це їх церковний обов’язок. А було запитати цього Дунайчука – а чому такі проблеми в районі з призовом до ЗСУ, Національної Гвардії, чому так мало контрактників? І чому так багато заробітчан в РФ!?
13 Липня 2017, 17:03
Згоден з початком .Але в кінці - не дуже ))<br/>Так, дякувати керівництву за їхній ОБОВ'ЯЗОК - це рабська психологія . Хоча в цьому випадку це скоріше духовна відзнака аніж світська .<br/>А поганий призов на контракт і тому подібне - в цьому великої вини Дунайчука не бачу .Хіба лише в тому ,що він є представником нинішньої провладної команди порошенка-гунчика БПП-Солідарність .І несе таку ж саму відповідальність за брехню свого патрона Порошенка як і сам президент.<br/>А відсутність патріотичного виховання взагалі і повний розвал армії - це питання до Анатолія Гриценка і Юлії Тимошенко .
13 Липня 2017, 17:13
До певної міри погоджуюсь з Вашою тезою, що &quot;самовіддана праця та волонтерська діяльність в обороні рідної держави і підтримка капеланського руху&quot; є святим обов'язком очільника виконавчої влади району. Але ж ми всі, і Дунайчук у т.ч., - діти нашого часу і тому маємо свої недоліки, різне бачення процесів, проблем, шляхи їх вирішення тощо. Добре, що Ви без гріха і давно адекватно оцінюєте позицію кожного громадянина в ситуації, що склалася. Аби наш нарід в районі був більш заможніший, більш вдумливішим та згуртованішим то й голові РДА було б легше вирішувати проблеми, про які ви кажете. А Дунайчук, якому колись несподівано запропонували очолити район, що тут душею кривити, ще й до того не мав відповідної підготовки та практики управлінської роботи такого рівня, аби відразу, з перших, що називається нот, забезпечувати потрібну музику та гармонію в адмінуправлінні. Але ж вчиться потроху, є результати, якщо його так оцінює капеланська спільнота. Тому, давайте довіримось цим непрОстим людям, божим слугам, котрі знають що роблять у своїй царині. Причому знають не з сайтів та телевізора, і тому, не судімо їх за це, навіть якщо ця нагорода є до певної міри авансом чи інструментом співпраці української церкви з владою на майбутнє...
13 Липня 2017, 18:28
Подяки треба вручати простим громадянам які захищають нашу землю.А за що подяка Дунайчуку? Може ще й Порошенку чи Гунчику зварганити по подяці для комплекту?
13 Липня 2017, 20:17
А ні. Дунайчук, незалежно від його здібностей, за посадою відповідає за все. А особливо за забезпечення національної оборони. І тут він на пару з Гунчиком повне гі... , бо знову, коли припече будуть витягувати волонтери. За провал, чи навіть саботаж забезпечення ЗСУ або НГУ відповідають оці вічно усміхнені або згорблені. Шкода, що немає правового механізму без проблем відправити їх в належне місце. І не варто виправдовувати нездар, шукати історичні чи психологічні передумови їх неспроможності. Вони є. Вони наша біда. А ми їх шкодуємо. Треба чітко усвідомити і так само сказати, спочатку собі, а потім вони це відчують - гуляйте хлопці, якщо ви ще такими є і таке ще можете. Сміття життю не допомагає.
13 Липня 2017, 22:48
Краще б нашим начальникам проповідь прочитали що красти і думати лише про свою кишеню на керівній посаді то також гріх
14 Липня 2017, 03:44
Скільки в цьому Камені невдоволених людей, злих людей. Багато де був в Україні, але щось почав задумуватися над природою поліщука (хоча й сам поліщук).
14 Липня 2017, 17:18
Можу вам допомогти. Справа не в тому, що вони поліщуки, а в тому, що лише окремі з них шанують своє походження. Інші намагаються когось з себе удавати. Це я у підлітків. Найбільше серед поліщуків поширений образ росіянина. Оце «здрайствуйтє», замість – добрий день, або принаймні – здрастуйте. Маса русизмів, яка подається людиною як спосіб довести, що вона є не ніхто, а представником «значного» народу. Поліщуки були най затятими головами колгоспів, комсомольськими працівниками, чиновниками, ком партійцями, бо це був образ «важливої» людини. Досить глянути якими нині є чиновники чи навіть депутати поліського походження. Це щось – образ людини без самої людини. Ті кого, в їх образі не сприймають, впадають в лють. Бо за всіма їхніми розрахунками їх мали б поважати і шанувати, але цього немає.
14 Липня 2017, 18:45
і що з цим робити? яку раду порадите? ну окрім того, щоб не продаватись укропівцям.
14 Липня 2017, 19:11
А Ви, шановна, судячи з коменту, є яскравим представником змальованого Вами образу поліщука, бо бачите лишень проктологічні проблеми цього краю. Це ж звідки у Вас така аналітика, що &quot;Поліщуки були най затятими головами колгоспів, ...&quot;? Мо' на Печерських пагорбах працювали і могли їх порівняти з подільськими, галицькими, слобожанськими чи іншими чиновницько-бюрократичними кадрами того часу? Система не допускала і не сприймала до себе інших, тому не видумуйте окремішньої раси чиновника-поліщука. Зверніть увагу на кращих представників Полісся, котрі люблять свій край, свою синьооку, даруйте за літній пафос, Волинь, гордяться нею і не ховають своїх поліщуцьких коренів та й &quot;крони&quot;! Частина поліщуків, такі як смітюхи та їм схожі, справді вислужувалися і вислужуються нині, часто покриваючи брак знань, компетенції, розторопності собачою відданістю та сучою продажністю. Але ж такі були, є і будуть у всіх регіонах нашої упослідженої не одне століття колонії від сусідніх метрополій, цей ген свого часу давав шанс вижити їхньому роду, а кращі сини і дочки йшли на поталу - точно так, як і сьогодні у битві з Росією...<br/>Чи, можливо, у вас є проблеми з потраплянням у владну обойму і вам щиро здається - я б була інакшою, справедливішою, менш захланною, патріотичнішою і т.п. Всі так думають, доки не попадуть в ці жорна! Хто б міг подумати, що з народних депутатів новоутвореної коаліції у ВР цього скликання після Революції гідності стільки сміття і непотребу? Але, спробуйте, хто зна, буває що й віник стріляє...
14 Липня 2017, 19:55
Якщо він і гідний цієї відзнаки то не варто було зазначати що він Голова Камінь-Каширської РДА, не варто взагалі зазначати що якийсь там хлоп працює тим більше на якийсь там державній посаді оскільки одразу його так звана самовіддана праця та волонтерська діяльність нівелюється майже до нуля. Побачили б Ми Його таким коли він не працював би на цій посаді оскільки у свій час в часи революції Його голосу чомусь не було чути, а тим більше не було чути Його висновків про своїх попередників.
14 Липня 2017, 22:01
Про &quot;...у свій час в часи революції Його голосу чомусь не було чути,...&quot;. Цікавий ви чоловік, пане Камінь, збиткуєтесь над Головою РДА, нібито маєте якесь на те моральне право революціонера часів боротьби за Гідність та європейські цінності. А ви не думаєте, що частина, навіть більшість нашого поліського народу скористалась тоді відомим прислів'ям: &quot; Мовчи - подумають, що розумний!&quot;. Частина й досі вичікує - чия візьме, бо, бороньбоже, вернуться регіонали, що тоді казати? Репетувати не завше вигідно. От вас, для прикладу, хто зрозумів, коли мова йшла про декомунізацію, про зміну назв вулиць? Не те, що не дослухались, навіть проігнорували письмову заяву, де ви з піддуреними сусідами розписались у своїй політичній недолугості. Пізніше - репетували за УКРОП, їх &quot;патріотичні&quot; наміри. І де результати того патріотизму? Може в голосуванні за мінімалку чи в в рейтингу мами Палиці одразу за Іриною Констанкевич, 9 і 10 номери, що оприлюднила Волинь 24? Знаєте, іноді краще жувати, аніж говорити - каже одна реклямувка на брехливому ТБ. ))
14 Липня 2017, 22:07
Я, не менш шановний, не вона, а він. З цього можна почати відповідь на ваші твердження. Ви людина надто емоційна, а тому реагуєте не на думку, а на можливого її автора. По-перше, навіть ворог може бути носієм раціональних думок. Тому не гидуйте з автора, а намагайтесь зрозуміти почуте або прочитане від нього. По-друге, те що не подобається вам, не є тим, що немає права на існування. Це в мусульман тут все просто – Аллах понад усе, а Мохаммед його пророк. Тобто тільки Мохаммед розуміє Бога і ніхто інший, а тому тільки йому треба вірити в усьому. Ви не Аллах і не пророк Аллаха, а тому кожний, хто протистоїть вам своїми думками не гірший за вас. А тому не варто шукати мішень, яка, на вашу думку, вам поступається. Поліщуки не є гіршими в Україні, але й не є самодостатніми, що зробило б їх кращими. І тому, ви добре про це знаєте, за межами вже навіть свого села здебільшого поспішають приховувати своє коріння. Навіть люди, які мають вищу освіту, а особливо, якщо мають високу посаду. Я бачив поліщуків у Львові – це були «галичани». В міліції – це були «мєнити». В Росії – це були незламні рускі. За певними спостереженнями і дослідженнями саме поліщуки найшвидше асимілюються в іншокультурному середовищі. Найменша кількість україномовних українців в Канаді і США – це вихідці з Полісся. Але є ще одна проблема. Вони так і не стали американцями чи канадійцями чи росіянами, якщо в РФ. Вони стають маргіналами. Бо перетворитись на іншого може той, хто є конкретним кимось, тобто самодостатнім. Що є причиною? Споконвічний вкрай низький рівень життя, який унеможливлює свідоме переведення своєї культури на сучасний рівень. І коли вони зустрічаються з сучасною культурою, то намагаються її використовувати, не розуміючи її суть. Це трагедія. Але подолати її можна тільки в тому разі, якщо сказати собі правду, виявити перешкоди, і правильно побудувавши відродження етносу.
14 Липня 2017, 23:01
&quot;ви з піддуреними сусідами розписались у своїй політичній недолугості&quot;: однозначно добродію, сусіди не Є піддуреними оскільки щонайменше розписались у своїй заяві про своє бачення ситуації. Потім про яку Ви говорите політичну недолугість коли до того моменту поки не з&quot;явилась Моя заява і в тому числі в ЗМІ про Наше бачення ситуації не було й мови про якусь там політичну в тому числі недолугість. Не долугими були інші поки Ми не дали Вам сказати, Ваше бачення тому шановний недолугими зосталися ті хто не вмів або не бажав, не розумів заявити про свою позицію. Тепер Ви її маєте.
14 Липня 2017, 23:44
Відреагую, в основному, на Ваше &quot;Ви людина надто емоційна, а тому реагуєте не на думку, а на можливого її автора.&quot; Вам збоку видніше, адже кожен бачить себе у дзеркалі інакше, аніж інші його у тому ж дзеркалі і у той же час. Однак, зауважу, що, скоріше всього, за плином думок, стилістикою та своєрідним &quot;почерком&quot; я бачу автора. Тому я залишаюся при своїй думці і нехай для читачів Ви будете &quot;він&quot;, себто індивідум, котрий точно з тестікулами в широкому розумінні цього слова. )) Це перше. <br/>Хотів би, також, владнати проблему щодо закиду мені в пошуку &quot;мішені, яка, на вашу думку, вам поступається&quot;. Ви себе тут недооцінюєте, я бачу потужного індивідуума, тому й дозволив собі запропонувати Вам змінити ракурс оцінки поліщука, хоча у сказаному Вами є велика доля правди. Адже євреї, на відміну від поліщуків, ніколи своїх дітей не називають баранами, ідіотами, каліками, дебілами та іншими епітетами, які ми з вами добре знаємо зі свого, не обов'язково особистого, дитинства. Фокусування на недоліках, це вчать відразу на перших лекціях з психології, не дає бажаних результатів у вихованні. Аби мати гідність у будь-якій чужій країні, будь-якому краї України, будь-якому товаристві, навіть в соцмережах, перепрошую за тавтологію, - треба цю гідність мати, бажано з дитинства. Але гідність і пиха, чванькуватість чи зарозумілість - це різні речі. Люди з власною гідністю з повагою відносяться до людей потужних, інтелектуалів, освічених та ерудованих. З розумінням - до інших. Мені близька Ваша біль за наших земляків, тим більше - бажання правильно визначити діагноз хвороби, але лікувати, як на мене, треба таки вже згаданим вище &quot;Наша Сара - лучше всех...&quot;. Не всі ліки обов'язково мають бути гіркими... Принаймні, я так вважаю, не забороняючи собі при цьому системно і послідовно полемізувати на злободенні теми! Це тривала і, переважно, не вдячна робота...))
15 Липня 2017, 00:52
Так. Але тепер про лікування. Хто має це робити? Якою є школа на Поліссі? Майже ніякою. Є трохи нормальних вчителів, але головне, особливо директори, завучі, керівники управлінь освіти – це, як на потреби людські, сміття. Хто працює в школі? На 90% ті, хто своє життя організувати не здатний, а не те, що дитину чомусь навчити. Чого може навчити малограмотна, закомплексована людина? Тільки одному – комплексам. Сучасний поліській вчитель прищеплює одну настанову – ти ніхто, причепись до когось. А потім ми дивуємось, що оці, кажуть «здравствуйте», та замість того, щоб організувати життя на своїй землі пруться в расєю, бо там расєя, яка замість них, як «кефаль» думає. Дебіли. А хто їх такими зробив? Школа, що навчальний план виконує. Запитайте Козіка. Він тим щороку займається. Школа не сприяє формуванню людини самодостатньої. Далі церква. Зумисно не пишу з великої літери. Чим вона від школи відрізняється? Нічим. Що один, що інший патріархати, та й протестантські громади. Вони прижились в болоті і не хочуть з нього вилазити, бо бояться що поза болтом не виживуть. То хто має лікувати? Самі люди, які зрозуміли небезпеку свої убогості, а головне, убогості призначених їм начальників.
15 Липня 2017, 01:42
А звідки ж ти такий незакомплексований і розвинений взявся ,якщо в школі вчителі всі неуки і дебіли , а церкви і протестантські громади - &quot;болото&quot; ?
15 Липня 2017, 02:33
Добре, припустимо, що з вами хтось би й погодився з тією ситуацією - все пропало: ні школа, ні церква обох конфесій, ні протестанти нічого не можуть, кругом болото і &quot;здрастє&quot;... І що далі? Як з цим жити, коли нема кому лікувати? З Хотешівського моста у воду скакати чи що? З такими настроями, ти Фіма слона не продасиш - думаю знаєте той анекдот! Я бачу картину інакшою. Болото і ряска справді на Поліссі кругом і всюди, але й чисті джерела тут не поодинокі. Скажіть мені, хто в області раніше від Каменя попрощався з дєдушкой Леніним? В якому районі області і хто, окрім Кристецького, царство йому небесне, вів службу фактично українською мовою, коли ще легендарна група 246 у Верховній Раді була міцна як горішок, а Конституція України була лишень в проектах й окремих головах відчайдухів? Який район області, окрім нашого, а саме в с. Хотешів, може похвалитися тим, що у ньому розміщалась крайова школа з підготовки старшин УПА в роки ДСВ? І цей дух нікуди міцно не вивітрився! Які школи області мали таких вчителів, як Леся Ковальчук у с. Ворокомле, котру разом з татом Оксани Забужко визнали українськими буржуазними націоналістами і вигнали за це з Луцького педінституту, одного - з викладацької роботи, а Лесю - зі списку студентів? Хто, окрім Віталія Йовика з СШ№1 м.К-К., якого вчив Андрій Васильович Пилипчук( в миру Ламаний - най спочиває з Богом) займав 2 місце з фізики на ВСЕСОЮЗНІЙ( так-так, Карл!) олімпіаді в Алма-Аті, а це говорить про рівень знань випускників Полісся, який тепер, звісно, не той, але ці базові речі так швидко не зникають... Я міг би продовжувати позитивні приклади і моменти у житті поліщуків, а Ви, так само, наводити негативні і їх справді більше, однак не у цьому справа. Людям треба давати світло в кінці тунелю, показувати яскраві моменти, коли в одних і тих же умовах одні ставали людьми, а інші - лишалися, даруйте, бидлом! От візьмемо, для прикладу Анатолія Свербу. Він на початках з кузова грузової машини торгував на базарі баняками та лопатами, але це було більше 20 літ тому. Тепер він маститий бізнесмен, депутат і поважний чоловік, але за цим стоїть тяжка і системна праця, відносно чесний, прозоріший від інших, бізнес і вдумливість цього чоловіка. А хіба нема кому його облити брудом чи й лайном серед наших міщан, яким винуваті всі Президенти, всі депутати всіх рівнів, і всі політичні сили. Бо ж нема, небозі, за що купити хліба та справити невелике весілля на 300 душ зо три дні з фейєрверком до небес та музиками з Луцька ...Можна назвати безліч інших окрім Сверби, менш помітних людей, котрі важко, але побудувались, вивчили і виховали своїх дітей, живуть помалу, бережуть здоров'я та клавіатури комп'ютерів від зайвих потрясінь. Колись один чоловік сказав мудру річ - водій тоді навчився управляти автівкою, коли йому ніякі &quot;козли&quot; не заважають на дорозі. Козлів вистачало та вистачатиме завжди на життєвій дорозі, а їздити все одно треба...Тому, пригасіть свої пристрасті, бо це мало допомагає виправляти ситуацію. Нині ми, образно кажучи, продаємо баняки, вила, коси(політичні у т.ч.) з кузова на великому українському базарі, а прийде час, якщо нам вистачить клепки та терпіння як Свербі, можливо будемо мати магазини і торгові комплекси й інше. Все це, звісно, як казала Проня Прокопівна, сказано фігурально, але Sapienti sat...
15 Липня 2017, 03:53
Далися Вам ті баняки. У центрі України (по селах) гіршого за: &quot;Ти баняку&quot; бути не може (навіть наше бовт менш образливе). З іншого боку все, що тут написане цікаве. Правда з тим паном, що паплюжить учителів щось не те. То не зовсім легкий хліб з перманентною підготовкою до занять, з емоційними напруженнями, методичними пошуками тощо. А талановитих вчителів, як і фахівців у всіх видах діяльності не більше 5% (краї кривої нормального розподілу (кривої Гауса), хоча,-звісно,- що це треба ще довести).
15 Липня 2017, 11:53
&quot;Хто, окрім Віталія Йовика з СШ№1 м.К-К&quot;: такі намагалися податися до кращих шкіл союзу й там зосталися і швидше всього зі своєю совковою ментальністю, а ось де Ви тепер лишаєтесь зі своєю продвинутою особливістю і чому Вас так зачепила К-Каширська буденність коли Ви не бачите нічого крім п&quot;ятдесят відтінків сірого.
15 Липня 2017, 13:55
Добре ви все зрозуміли. І добре знаєте, що з кожного правила є винятки. Тому немає сенсу доводити, що на Поліссі є толкові та активні люди. Але це е виняток всупереч сучасній школі та церкві. Сучасна школа і церква не сприяють формуванню особистості. Знання такі сякі дає, хліб свій «важкий» відробляє. Церква свій «хліб» відробляє. Ви знаєте, що немає наслідку без причини. Знаєте, що люди живуть так, якими вони є, а є вони такими, як вони мислять. А хто має приробляти крила людській думці? Вчитель. А хто в нас вчитель? Безкрилий. Всі народжуються талановитими і розумними. А хто перетворює талановиту дитину на «полішука» чи на «хохла»? Той, хто вводить дитину в світ людей, в суспільство. Хто веде, туди і приводить. Хто веде? Батьки, сформовані вчителем, церквою, начальством та вулицею та вулиця, церква, вчитель, начальство, сформовані школою. Винятки, то ті, кому з батьками поталанило. Трапляються в нас мудрі, най без освіти, батьки. Комусь поталанило з вчителем, трапляється один зі ста. А комусь Бог до розуму та талантів додав впертості. Ото і складають вони ті винятки. Але, при такій мізерній кількості, єдине, що вони можуть, то це підтримувати серед людей думку про можливість бути людиною. З цього приводу згадую вислів виняткового священика Гузаря – «Я все життя прагнув бути людиною». Це не естетизм. Всі народжуються потенційними людьми, але не всі ними стають. Людина – це особистість.
15 Липня 2017, 14:55
Я то розумію, але ви вже вийшли на соціофілософський рівень з проблематики освіти в розрізі соціальних зрізів різних територій України. Звісно, що це має місце, але ж його обговорення у форматі коментарів практично неможливе. Хіба варто зауважити, що наслідки діяльності Кремля по утихомиренню України, яка конкретно розпочала здійснюватись відразу ж після першого Майдану шляхом економічного її знесилення та задіювання своїх давніх консерв на кшалт Медведчука, Литвина, Януковича та маси дрібніших кротів цієї закваски. Окрему оду в галузі освіти варто заспівати Табачнику, який професійно і системно зачищав позитивні освітні паростки, особливо в питаннях історії, мови та фінансово знекровлював освіту. Все це наклалось на Богом забуті поліські землі, де ще з десять років після війни зачищали в лісах &quot;бендеровцев&quot; - бувших громадян Польщі, що нехай у якості мешканців колонії, але все ж сьорбнули крихту європейського духу вільного ринку та свободи думки. Волинь в комуністичній Україні, як і Верхи у нашому районі, за таке &quot;подлєнькоє прошлое&quot; були покарані забуттям і колгоспним терором. Все це під омофором УАЦ МП, кредом якої є &quot;не суди и судимым будешь&quot;, себто - не думай, переорювалось глибоко і щедро зрошувалось антиукраїнськими гербіцидами. Ніхто ж не підкреслює, що майже до 1975 року селянам навіть не видавали паспорти, їх заміщали довідки з колгоспу про кріпацтво людини... Все це та інше справді було, личаки у Камені можна було зустріти ще в 70-х роках, але дух свободи зломити все одно не вдалося, тому я справді розумію про що вам болить. Але плачі Ярославни та тицяння носом не у вину, а в нашу поліську біду, як на мене, не є конструктивним...
15 Липня 2017, 17:33
Та хто не знає про наше нещасливе минуле. І що? Минуле виправленню не підлягає. А як з приводу майбутнього, якщо його не підготувати сьогодні? Давні китайці казали – «Хто живе минулим, той немає сьогодення, хто не шанує минулого, той не матиме майбутнього». Усвідомлення минулого потрібне для усвідомлення того, яким має бути майбутнє, але при цьому не варто посипати голову чимось, щоб виправдати свою бездіяльність сьогодні. Тобто ми, наче, горді, але чомусь убогі. Убогість не виправдовується минулим, бо це вже сьогоденність. А далі, а чому ви вирішили, що трансформацію країни треба починати виключно зі столиці та з засудження клятого комуністичного режиму. Спочатку треба комуняку побачити в собі і позбутись цього недоліку. ¾ району досі є інфікованими комунізмом та похідними від нього: регіоналізмом, батьківтизмом, свободізмом, радикалізмом. А потім зрозуміти, що великі справи складаються з маленьких перемог. Якщо 2/3 маленьких, «забутих Богом», регіонів наблизяться до цивілізованого стану, то й вся Україна, разом з Києвом засяють.
15 Липня 2017, 18:16
Дуначука нагородили Капелани Волині, не за балачки, а за реальні справи, за те що він свій не один місячний заробіток віддавав на потреби і підтримку капеланського служіння.<br/>Посада в нього така ,Голова РДА, тому і виписали йому її я к голові ,і людині доброї волі, а ініціатива нагородити була наша а не його.Він більш , як рік це робить, і не тільки він, а і інші керівники району.<br/>Нагорода чекає кожнога, вам треба мізер, почати діяти ,а не балакати.
15 Липня 2017, 19:07
Шановний Володимире. Ви так і не зрозуміли різницю між державною посадою та особою. Якщо ви віддячили Дунайчуку, чи то Дуначуку, за його внески у справу зі своєї кишені, то це подяка людині на прізвище Дунайчук. Якщо ви наголошуєте на його, не вічної, тобто тимчасової, посаді, то виникає запитання – з чиєї кишені платив Дунайчук. Зі своєї чи з державної. Якщо він застосовував своє службове становище, то чи не в супереч Закону. Якщо виконував свої службові обов’язки, то за що йому дякувати. За те, що він на роботу ходить? До речі – сотні тисяч і не одна тисяча камінців здавали гроші, ділились харчами з нашим воїнством. Це починаючи з квітня 2014 року. Хто їм персонально подякував? Чим Дунайчук тут кращий за них. Тільки тим, що посада в нього така!!!
15 Липня 2017, 21:44
Шановний Отче, у противагу Читачу, який до певної міри має рацію в тому, що дякувати голові РДА за його особистий внесок у протистояння окупантові справа апріорі не вдячна, позаяк це дійсно його святий обов'язок очолити ці добрі справи. З іншого боку, подякували б громадянину Дунайчуку без зазначення посади, було б ще більше вереску - мовляв, а що йому організувати ту чи іншу волонтерську справу, раз плюнути - дав команду та й фертик. А фраза &quot; ....він свій не один місячний заробіток віддавав на потреби і підтримку...&quot; взагалі може спровокувати купу фантазій та домислів. Тому, &quot;Робіть те, у що вірите, і вірте в те, що робите. Все інше - марна трата енергії і часу!&quot; (с). <br/> Іншим скажу наступне. Не завжди варто пояснювати свої кроки у житті, більше того, коли вони ще в силу різних обставин не привели до задуманого і бажаного результату. А мудрі люди навіть кажуть, що зроблену половину роботи дурневі (це не стосується Читача) показувати не варто! <br/> Принагідно, о. Володимире, дозвольте подякувати Вам особисто та релігійній громаді парафії і деканату за рішучі кроки у відстоюванні нашої держави Україна, її незалежності та цілісності! Дай нам Боже у цьому Перемоги, миру та спокою!
16 Липня 2017, 03:04
Щодо посади і о соби , я добре розумію різницю.<br/>Нагорода є капеланів волині, а не від вас.Тому ми написали як вважали запотрібне.<br/>Кому як не мені знати скільки, і як допомагав Дунайчук для нашого капеланського руху. <br/>І що до офіродавців, і меценатів, з тими з ким я особисто і мої побратими співслужимо на благо перемоги, ми їм і дякуємо, і за кожного хто долучається до доброго діла молимося.<br/>І вас нагорода можливо чекає. Долучайтесь, добрий приклад спонукає інших на хороші справи.
16 Липня 2017, 17:43
То про вас і мова. Немає критики, є здивування від радяньщини в начебто декомунізованій та демократичній країні.
17 Липня 2017, 02:22
&quot;є здивування від радяньщини в начебто декомунізованій та демократичній країні.&quot;: опа виявляється незалежно від того що Ви уже декомунізовані ще залишається начебто частина від радянщини від якої не можна подітися навіть від тих хто начебто був горою За декомунізацію хоч й слова не сказав аби лиш вітру небуло і навіть ще не проти За якийсь там кавалок аби лиш бумага то біш грамота. Скучно і деколи навіть противно.
17 Липня 2017, 03:14
Я Вас видів Камене.
17 Липня 2017, 14:02
І нам часто буває &quot;Скучно і деколи навіть противно.&quot; від вашої писанини, але ж нема на те ради...
18 Липня 2017, 01:28
Замість того щоб стільки писати і поливати брудом інших самі щось зробіть, а писати різні нісенітниці багато розуму не треба.
18 Липня 2017, 13:38
Коли ви зможете подякувати всім камінцям за їх доброчесність і тільки в кінці списку згадаєте Дунайчука, коли зрозумієте, що не одні ви чогось в цьому світі варті, коли навчитесь відрізняти бруд від критики, а себе від інших, бо не ви, як і будь-яка людина є центром всесвіту, то дискусії з приводу вашої придворної поведінки не буде. Але навіть вже і від цієї розмови буде результат. Лобизатись з начальством будете потайки, а начальство з вами – обережно.
20 Липня 2017, 00:30
В Луцьку нагородили учня 9-а класу, ліцею поглиблення іноземних мов номер 5 призера між районних змагань Васютника Миколу.<br/>Або так Нагородили Васютника Миколу<br/>Те саме і з Дунайчуком можна написати?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024