Камінь-Каширська районна рада пояснила, чому не відповіла на запити журналіста

15 Липня 2017, 19:32
2749

Після публікації на сайтах «Доступ до правди» та Район.Камінь-Каширський статей про те, що Камінь-Каширська районна рада ігнорує запити журналістів про ремонт сесійної зали, журналіста Богдана Ліпича попросили спростувати цю інформацію, повідомивши, що офіційна поштова скринька ради – [email protected].

До цього часу він користувався неактивною адресою електронної пошти, а тому зазначає:

«Ще два місяці тому попередня адреса електронної пошти була чинною. Прикро, що про її зміну не повідомили раніше. Тому був вимушений переслати запити на нову поштову адресу. До речі, відповідь на один із попередніх запитів я отримав несвоєчасно, із порушенням 5-ти денного строку. А відповіді на запит, у якому просив надати копію Регламенту Камінь-Каширської райради не отримав взагалі».

У той же час Богдан зауважує, що на сайті Камінь-Каширський районний інформаційний портал й дотепер зазначена стара адреса електронної пошти, що вводить в оману користувачів.


 

Коментарі
16 Липня 2017, 00:28
Районній раді треба все на пальцях показувати, а не застосовувати "новітніне технології"! Так як і районній адміністрації, де на сайті немає інформації про районні підприємства, але чітко описані ратнівські фірми, та ще й за 2013 рік! Списали і не перевірили! А може теж змінили адресу?
16 Липня 2017, 13:41
Районну адміністацію і районну раду із їхніми сайтами, де в РДА є тільки новини, а в районної ради взагалі важко знайти слова, що там є- можна направляти на конкурс найгірших і при цьому вони будуть у переможцях.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром