У Камені-Каширському ремонтують дороги

15 Липня 2017, 15:20
3094

Ось уже кілька днів поспіль на вулицях Каменя-Каширського ремонтують дороги із асфальтовим покриттям.

Над «залатуванням» невеликих ям працює шведський автомобіль луцького підприємства «Унідор Сервіс».

– Ми вже не вперше користуємося послугами автомобіля цього підприємства. Багато хто сперечається про надійність та довговічність такого ремонту, але зазначу, що для ліквідації неглибоких ям це оптимальний варіант, – говорить заступник міського голови Микола Шворак.

1

1

1



 

 

До речі, на такий ремонт, як зазначає Микола Іванович, міська рада передбачила півмільйона гривень.

– Їх повинно вистачити на 21 «заправку» автомобіля для проведення ремонту на всіх вулицях міста, – зауважує заступник міського голови.

Тим часом у соціальних мережах вже є реакція жителів Каменя-Каширського на цей ремонт.

 

 

Зазначимо, що навесні у Камені-Каширському вже проводився ремонт доріг. Тоді фрезували та «латали» більші вибоїни працівники ПАТ «Ковельське ШБУ-63».

 

 

Коментарі
15 Липня 2017, 19:51
Бачив я який ремонт.Чи не прийдеться незабаром все переробляти ще раз.
15 Липня 2017, 20:34
Так,звiсно латають,ремонтують,i водночас руйнують...
16 Липня 2017, 00:42
Така робота нікуди не годиться. Я сам спостерігав як ця машина, в районі пожежної частини, прямо у воду дорогоцінний матеріал вкладала. А це наші з Вами гроші!!!
16 Липня 2017, 14:01
Ця машина в українських реаліях її доріг називається "плювалка", або "гроші на вітер"! Її застосовують у європейських країнах де дороги зроблені якісно і невеликі ушкодження справді можна залатати рідким розчином бітуму з дрібними камінцями. В Камені ж плювати в пісок, це плювати на мізерні кошти громади, що зібрані в дірявому бюджеті міста. Окрім того, скоріше всього, кілька приватних автівок змушені будуть міняти лобове шкло, адже ще зо два тижні зустрічні машини на швидкості розкидатимуть камінці, що рясно розсипані навколо "відремонтованих" виямок на дорозі...
16 Липня 2017, 19:30
Замовляли і будемо замовляти цю машину. Така практика в нас вже проводиться шостий рік підряд.Придивіться до доріг,де таким методом було поремонтовано в поточному режимі раніше. Латки стоять ще з 2012 року ,а асфальтові латки чомусь не хочуть триматись. Там не бітумум там спеціальна пропитка. Доречі ,ми на &quot;колінах&quot; вговарювали керівників &quot;Унідору..&quot; ,щоб той направив в місто цю машину<br/>Візьміть на контрол,як будуть триматись ці латки. З повагою міський голова.
17 Липня 2017, 01:02
Шановний василь іванович звертаюсь до вас я по поводу лежачих поліцейских що на волі біля церкви їх положили недотримуючись стандартів ,я непроти них вони потрібні але ж не таких &quot;розмірів&quot; проханя якщо це у ваших можливостях посприяти щоб них довели до потрібних стандартів як наприклад біля краю дякую за розуміня
17 Липня 2017, 01:57
Відносно лежачих поліцейських до Міського голови було спеціальне звернення депутатів Міської ради але я звернув увагу на реакцію як голови так депутатського корпусу ради, отож якщо звернення йдуть від амбітних депутатів або навіть від малочисельних депутатських груп то на такі звернення як правило не звертають уваги, а ось як тільки звернення зачитуються від &quot;понятливих&quot; то одразу реакція голови Міської ради вже в іншому руслі.
17 Липня 2017, 02:12
Пан Каденчук не має до цього ніякого відношення (це на реакцію жителя К-Каширська) тому що реалізація цього проекту відходить безпосередньо від Міського голови то біш від Міської ради, а тим більше висновок якості виконання цих робіт перебачена у тому що інший контролер має дати висновок про якість виконаних робіт за роботу якого мають йому заплатити і все К-Каширською Міською радою. У свою чергу особисто Я, &quot;давав&quot; поради і в тому числі Міському голові про те що дійсно варто глянути на місцеве підприємство УЖКГ з іншої точки зору, а саме дійсно посилити роль цього підприємства з огляду на його відповідальність перед місцевими дорогами та місцевою громадою, тобто мінімум переписати статут підприємства, закласти у це підприємство його підвищенні зобов&quot;язання перед громадою, наприклад передбачити дорожній відділ за тим, щоби підприємство самостійно намагалося розвиватися та розвивати інфраструктуру міста, а потім і ОТГ. Отже шановний Ви задали питання не тому кому слід було, це також тому самому жителю міста на його реакцію.
17 Липня 2017, 13:55
Відповідь міського голови в коментарях щодо порушеного злободенного питання з життя міста, з яких би мотивів він це не робив, свідчить про його комунікабельність у стосунках з мешканцями райцентру, готовність до спілкування з ними, якщо хочете - певний діалог. Так є у всіх цивілізованих містах світу і ми поволі набираємо таких же рис. Коментатори трапляються різні щодо вихованості, освіченості тощо, але вони також, як правило, є мешканцями міста і мають право голосу. Було б добре, аби міська рада у майбутньому започаткувала на сторінках сайту такі періодичні відкриті діалоги з різноманітних перезрілих чи резонансних щодо актуальності проблем. Форми цієї роботи можуть бути різні, наприклад, схожі до діалогів про віру, чи інші. Читачі можуть електронкою чи прямо в коментарях надсилати на сайт запитання, скажімо тиждень часу, а міський голова чи інші відповідальні муніципальні працівники - на них давали відповіді у міру надходження. Такі діалоги були б обопільно корисні - і громаді міста, і владі, котра б могла говорити про започатковані нові сучасні форми роботи з виборцями, про підзвітність, врешті - про налагодження постійної комунікації та відкритості в роботі. А сайт, звичайно, від цього б тільки виграв. Не все, можливо, було б на початках гладко, однак культура спілкування річ наживна. Думаю такі розмови були б цікаві та пізнавальні. Як, до слова, вдала, переконлива і тверда відповідь мера про &quot;плювалку&quot; на дорогах рідного для нас всіх міста...
17 Липня 2017, 14:18
&quot;Придивіться до доріг,де таким методом було поремонтовано в поточному режимі раніше.&quot;: можна почастти й подекуди подивуватися з нашого Мера коли він наприклад ходить містом й придивляється до асфальтових латок чи тримаються вони долі чи ні. Якби він був як звичайний городянин то такому й бути але він найвища посадова особа Міської ради і тому у принципі чекаємо від такої посади, не скажу що саме від цього громадянина дещо більшого, а саме і найголовніше перспективу розвитку міста. Ось перше запитання і не останнє - що він зробив наприклад сьогодні для того щоб К-Каширський все-таки мав Госпітальний округ. Чи може пан Мер скаже що Госпітальний округ це не в його компетенції?, але здається чомусь що Госпітальний округ знаходитиметься саме в м. Камінь-Каширську, а не де-інде. Таких подібних запитань більше як треба і тому слід все-таки цьому панові придивлятися до більш значущих питань, проблем ніж до дірок в асфальті. Дірка в асфальті це позавчораншій рівень за які могли зарадити більш або менш кваліфікованіші з певною освітою громадяни або працівники місцевого самоврядування, але коли громада міста довірила цьому Пану певне місце з деякими повноваженнями то не слід ці власні повноваження опускати на той рівень, які з успіхом для справи можуть виконати інші особи й за іншу заробітну плату ніж тепер із цим Мером. Не слід шукати себе скрізь де й так вже знаходяться люди які роблять цю роботу.
17 Липня 2017, 19:23
Не напружуйтусь більше ,з Ваших дописів тут вже й так давно всі зрозуміли ,що партія Укроп -це майбутнє нашої держави та громади(промінь світла в царстві темряви), а всі її члени непогрішні і мають зачатки крил. Ну, а міська рада ( міська влада) -це злі люди , які щоденно думають, як нашкодити громаді.
17 Липня 2017, 19:26
Замість &quot;Не напружуйтусь&quot; читати &quot;Не напружуйтесь&quot;.Функцію редагування щось не можу знайти.
18 Липня 2017, 13:05
&quot;Каміню<br/>16:23 17.07.2017<br/>Не напружуйтус&quot;: чи має &quot;Укроп&quot; зачатки крил чи не мають вони Їх факт залишається фактом Мер ходить містом придивляючись до дірок в асфальті мотивучи тим, що так і треба через те що нікому іншому Цим займатися, в цей час громадяни міста подумують про те, що Цим все-таки має займатися хтось інший і передусім начальник УЖКГ оскільки така його робота. Але Ви ставите поряд цієї проблеми ще й партію &quot;Укроп&quot;, тому Ви попали у ціль через те що багато хто інший вже забув на чиєму коні він туди дібрався.
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024