Керівника ДП "Волинський облавтодор" судитимуть за розтрату майже 300 тисяч гривень

17 Липня 2017, 17:22
2215

Прокуратура Волинської області затвердила та надіслала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про розтрату 290 тис. грн. державних коштів керівником Державного підприємства «Волинський облавтодор».

Про це інформують у прес-службі прокуратури області.

Директор ДП, яке належить до сфери управління Державного агентства автомобільних доріг України, у 2015 році, діючи всупереч інтересам служби та в інтересах третіх осіб, уклав завідомо невигідний договір та здійснив закупівлю у одного зі столичних суб’єктів підприємницької діяльності фарби для дорожньої розмітки за завищеними цінами.

Після проведення робіт з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення Волинської області, без погодження із замовником, різницю у ціні було включено до актів приймання виконаних будівельних робіт та оплачено.

Керівника підприємства обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 191 КК України (розтрата майна у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем), й невдовзі він постане перед судом, який і визначить йому міру покарання.

 

Камінь-Каширський район не забезпечив співфінансування на ремонт доріг

 

Скільки цьогоріч передбачають витратити на ремонт камінь-каширських доріг​

 

Планують розпочати ремонт доріг: незабаром запрацює Камінь-Каширський асфальтний завод

 

 

Коментарі
20 Липня 2017, 13:27
Хто його судитиме якщо він і далі працює на цій посаді.
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024