Жителі Камінь-Каширщини можуть скаржитися на діяльність прокуратури на «Телефон довіри»

19 Липня 2017, 11:07
2093

Прокуратура Волинської області відкрила «Телефон довіри».

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Задля організації прийняття повідомлень та своєчасного і оперативного реагування на факти порушення працівниками органів прокуратури Волинської області Присяги прокурора, правил прокурорської етики, інших дій, що порочать звання прокурора і можуть викликати сумнів в його об’єктивності, неупередженості та незалежності, у чесності та непідкупності органів прокуратури, факти вчинення прокурорами кримінальних правопорушень, а так само – проти них, випадки неправомірного втручання в службову діяльність прокурорів, перешкоджання виконанню покладених на них законом обов’язків і здійсненню наданих прав, а також про посягання на життя, здоров'я, житло та майно їх і їхніх близьких родичів, пов’язані зі службовою діяльністю прокурора, у прокуратурі Волинської області діє «телефон довіри» – (0332) 72-22-22 та «електронна пошта довіри» – [email protected] .

За цим номером телефону та електронною адресою громадяни мають змогу інформувати прокуратуру Волині про всі відомі їм вищеперелічені факти.

За повідомленнями, відповідно до компетенції, будуть проводитись перевірки. За їхніми результатами прийматимуться відповідні закону рішення.

 

Коментарі
19 Липня 2017, 16:48
Давно вже треба було відкрити таку лінію.
19 Липня 2017, 22:18
Який сенс на них скаржитись. 95% треба вигнати, бо вони перетворенню на цивілізованих не надаються.
20 Липня 2017, 13:12
Скаржитися на те що переважна більшість працівників не мають фахової компетенції це те саме як битися власною головою у двері прокуратури, а потім ще й іти з цими проблемами в українські суди доказувати їхню некомпетентність?
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024