Що обговорюватимуть на сесії депутати Камінь-Каширської міської ради

20 Липня 2017, 19:30
2314

Відповідно до порядку денного, який вже оприлюднила міська рада, депутатам доведеться, як завжди, розглянути чимало питань.

А це внести зміни до міського бюджету, до Програми соціально-економічного розвитку Камінь-Каширської міської ради на 2017 рік. Прийняти рішення про виділення коштів з міського бюджету на співфінансування робіт з капітального ремонту тротуару по вулиці Ватутіна, капітального ремонту вулиці Неродів с.Олексіївка, капітального ремонту вулиці Дорошенка с.Олексіївка.

Серед іншого запланували розглянути звернення обслуговуючих кооперативів забудовників «Грушка», «На Льонзавод», «Журавлина», «Цир-2». А токож звернення жителів будинку №3 по вул.Чкалова.

У порядку денному зазначається розгляд звернення Камінь-Каширського ВУЖКГ про виділення коштів для придбання будівельних матеріалів та проведення ремонтів покрівель та оголовків димовентиляційних каналів та заяви Камінь-Каширського управління водного господарства про передбачення коштів з міського бюджету на влаштування кюветних каналів вздовж річки Цир в межах міста Каменя-Каширського.

Розглядатимуть депутати також земельні питання.

Коментарі
20 Липня 2017, 23:37
А про стихійне сміттєзвалище за маслозаводом забули? А то все більшу територію закидають найрізноманітнішим сміттям,а всі чомусь мовчать.
20 Липня 2017, 23:39
прийдіть на сесії і запропонуйте внести це питання до порядку денного
21 Липня 2017, 01:32
"розгляд звернення Камінь-Каширського ВУЖКГ про виділення коштів для придбання будівельних матеріалів та проведення ремонтів покрівель та оголовків димовентиляційних каналів": взагалі у принципі рішення має бути оскільки не за горами усі багатоквартирні будинки які знаходяться на балансі у підприємстві до кінця 18 року мають передатися обслуговуючому кооперативу які мають організовуватися самостійно жителями цих будинків. Але звичайно ніхто не буде брати будинки з дірявими кришами та поломаними димарями які ніхто до цього часу не ремонтував та ніхто й не збирався ремонтувати попри того що з кожного такого жителя грошики капали регулярно на рахунки цьому підприємству. Отже все-таки Мер міста який у свій час регулярно відкладав підвищення тарифів в тому числі й на ремонт прибудинкових територій сьогодні має для себе прийняти рішення власне про те, що рано чи пізно але рак на горі свисне.
22 Липня 2017, 01:08
А вулицю Ватутіна не перенайменували?
30 Липня 2017, 02:57
А хто ж це сміття викидає сюди.Мабуть,мер зносить. Соромно всім нам за це. Все таки в місті робляться значні потуги для покращення санітарної очистки .
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024