Камінь-Каширська райрада ухвалила звернення щодо створення Камінь-Каширського госпітального округу

21 Липня 2017, 19:39
2510
Депутати Камінь-Каширської районної ради проголосували за звернення до керівництва держави та голови Волинської ОДА про створення Камінь-Каширського госпітального округу.
Сьогодні, 21 липня, відбулося засідання двадцять другої сесії районної ради сьомого скликання.
Під час двогодинного засідання депутати затвердили план роботи районної ради на друге півріччя поточного року, внесли зміни до Регламенту райради (у зв’язку з використанням системи електронного голосування), розглянули бюджетні питання, затвердили зміни до «Програми соціального захисту населення Камінь-Каширського району на 2017-2019 роки» та обговорили інші робочі питання, – йдеться у повідомленні прес-служби райдержадміністрації.
Окрім того, проголосували за Звернення до голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України, голови Волинської облдержадміністрації з приводу створення на базі Камінь-Каширського району госпітального округу.
 


 
 
 
Коментарі
22 Липня 2017, 09:30
<p>У наших діток нова іграшка - то нічого що в районі не ремонтовані дороги,не вистачає грошей на поточні ремонти і т.д.Головне ми тепер круті депус..ти і будемо як у ВР України кнопкодавити.</p>
22 Липня 2017, 13:42
Чому не згадали в повідомленні про двох обласних депутатів від партії "Укроп" які були в гостях на сесії районної ради?
22 Липня 2017, 14:09
А їх хтось офіційно запрошував чи самі припхались у рамках підготовки до наступних парламентських виборів? Вже УКРОП себе показав ц всій красі в Луцькій міськраді після смерті Романюка, позорище на всю державу..,
22 Липня 2017, 14:21
Чому когось слід запрошувати або чому інші активні громадяни мають кудись передусім запрошуватися? Якщо так думати то у принципі можна подумати й про те що українських студентів ніхто не запрошував на МАйдан після чого власне й почалась Українська революція. Отже шановні Ми й надалі будемо чекати коли Нас кудись запросять як і в цьому випадку коли нарешті Нас запросять в Госпітальний округ. Друзі якщо Ви будете думати такими категорями як цей громадянин який говорить про Наших гостей яких мовляв ніхто не запрошував то Ми рано чи пізно підемо з торбами і Нас врешті-решт ніхто не запросить через те що Ми нікого не хочемо бачити та чути. З ідеологією страуса наш Камінь-Каширський розиватися не буде, сидітимо в болоті і болото Нас поганятиме, запрошувальники блін. Короче кажучи якщо Ви Нам не зробите Госпітальний округ який сьогодні прирівнюється фактично до рішення по Чорнобильському статусу района то Ми до Вас прийдемо і усіх поскидаємо, що найменше із третього поверху або легше всього винесемо на ту бруківку яка вчора була прокладена Вами для Вас самих аж тоді не нарікайте на себе.
22 Липня 2017, 16:10
З усією повагою до праці лікарів, але Камінь може пояснити, чи вплине на якість лікування так званий "госпітальний округ"? Чи принципово зміниться нинішня концепція медичної допомоги?
22 Липня 2017, 17:35
На сесії були присутні три депутати Волинської обласної ради : Дунайчук В.С. (БПП), Філюк А.М.("УКРОП" і Вахович І.М.("УКРОП"). На розвиток громад району виділяють кошти і обласна рада і районна рада, тому член бюджетної комісії обласної ради Ірина Михайлівна Вахович(доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри фінансів ЛНТУ, яка отримала інформацію про виділення коштів районного бюджету на цій сесії на ті об'єкти. на які вже виділила обласна рада, зокрема: облаштування санвузлів у Соснівській філії Пнівненської опорної школи (загальна сума сума коштів за 2016-2017рр- 350 тис. грн,), на співфінансування ремонту доріг( Видерта-Ворокомле) та інвестиційних об"єктів(Воєгоще- спортивний комплеск, Пнівне- вуличне освітлення), придбання житла для дітей сиріт. З районного бюджету виділили лише 240 тис. грн (на Соснівку-100 тис. грн, на дорогу Видерта-Ворокомле- 50 тис. грн, на житло дітям-сиротам- 90 тис. грн.). І тепер розкішно сидимо і голосуємо ( нові стільчики і система голосування за більш кругленьку суму (точно цифри не знаю, бо ще не повідомили а, можливо, і не скажуть)
22 Липня 2017, 18:17
На район насувається наглий популіст в особі фейкових патріотів так званий укроп який скуповує мертві душі за гривні та замахнувся на Поліські надра.Свєта вискакує як пилип з конопель на сесії ігноруючи всіх нормальних людей. Немає нічого страшнішого як недокохана жінка буде колотити воду в ступі всім курам на сміх.
22 Липня 2017, 18:20
"ще не повідомили а, можливо, і не скажуть": з усією повагою до Вас Ви Мене чуть не розсмішили. Чому це Вам ще не повідомили і можуть ще не повідомити? Якщо Ви думаєте що Вас ще й не повідомлять то дійте будь-ласка як пан Конюх нарочисто пишу з великої букви оскільки після того як і що зробив пан Конюх то гріх усім Вам ціна оскільки пан Конюх знає що діяти, а Ви обрані депутатами НІ. Тому шановні від сьогодні Ви не можете бути меншими від цього пана інакше Вас не тільки конюхами варто обзивати але й нижчими епітетами. Не слід боятися цих конюхів, до речі.
22 Липня 2017, 18:43
Чому не знаю точну цифру: при розподілі коштів направляється певна сума на утримання апарату райради, потім розпорядження голови затверджується кошторис чи інший фінансовий документ. Знаю, що ремонт сесійної зали ми направляли більше 500 тис.(двічі , при обговоренні я була проти, а як використані не знаю. Вся ця інформація є публічною і має бути на сайті районної ради. А про Конюха про нас Усіх Ви абсолютно праві. І для мене це все зовсім не смішно, бо відповідальність несу і я особисто вся всі прийняті і не прийняті рішення райради цього скликання.
22 Липня 2017, 20:30
Чоловіче добрий, якщо бракує запасу слів чи тями, тотне вартує вилазити на сайт, аби політичні речі плутати з особистісними своїми чи надуманими проблемами інших. Це низько, гидко і випинає назовні внутрішні негаразди з психікою автора. Щодо надмірної і передчасної передвиборчої гарячки УКРОПУ, то фальстарт у політичному спорті є підставою для певних організаційних висновків.
22 Липня 2017, 20:48
" але Камінь може пояснити, чи вплине на якість лікування так званий "госпітальний округ"? ": спробую пояснити. Для мене це майже як у прямій площині. Давайте почнемо навіть з того як створилася родина і на біду не може мати власних діток, або коли дитинка з"явилася не може нормально розвиватися або й пізно "дали" діагноз, або ще варіант коли людина середнього віку та статків виявивши у себе яку небуть хворобу рано чи пізно згасає на очах, прикладів маємо доволі, людина вже у літах не має ні коштів ні вже навіть надії на медицину - і у неї тільки одна надія на господа. Але коли родина перебуває в одній площині, виховання, культури та фінансових труднощів просто-напросто не має не тільки надії але й "радості" від спілкування від відчизняної медицини передусім йде, несе свій голос та молитви до господа, церкви і в Нашому варіанті саме до московського патріархату. Тому я тут зазначаю, що якби у Нас медицина була хоч би на рівні громадянин менше звертався у ті установи яких Ми зараз називаємо сепаратистські. Тому коли пан голова Волинської ОДА цілується з Волинським московського патріархату й коли він фактично перекреслив надію на якісну, своєчасну і головне більш-менш дешевшу медицину яка є сьогодні то я вважаю що він підігрує московському патріархату, визначаю що найголовніший сьогодні для Нас сепаратист є Наш земляк оскільки він Нас посилає передусім до установ московського патріархату.
22 Липня 2017, 21:48
Ви не справжній поліщук, бо в поліщуків щира і багата душа, яка вміє любити і цінувати, а не кидати образи. Поліські надра вже давно вирізують, розкопують і т.д. На сесії маю право на доповідь(як голова постійної комісії) на виступ, на запитання, на репліку (як депутат), ігнорувати нікого не можу, бо веде сесію і слідкує за порядком, згідно Регламенту голова райради. Шановний колего, як "недокохану жінку" Ви мене не образили, просто, напевно, самі ніколи не кохали і не були кохані, бо інакше не писали б такого бруду. Але я Вам бажаю жити в любові, бо це найцінніше на цій землі(точно знаю, але не буду детально про кохання- це ж особисте, хіба Ви не знаєте). Скільки мене не ображатимуть я не перестану відстоювати свою позицію, яку завжди звіряю з думкою тих, хто мене обирає і любить. А любити мене є кому: Бог, мама, чоловік, дочки, онуки, сестри, брат і багато моїх учнів, колег, друзів. Тому останнє- я Вам просто це пробачаю.
22 Липня 2017, 22:51
Коли вже немає аргуметів починаються образи але у першу чергу та людина яка ображає, ображається сама не знаходячи відповіді на запитання які не може у силу свого розвитку, інтелекту, культури та освіти вдається до низькосортних слів, тому у цьому випадку навіть не слід говорити такому що йому пробачаю та інше, оскільки якщо людина знаходиться на не на тому рівні із Вашим з таким не слід навіть дискутувати.
23 Липня 2017, 00:29
Завжди вірю в людину, в кожного з нас є можливість стати кращим.
23 Липня 2017, 02:17
Дякую Каменю за інтеракцію. "...головне більш-менш дешевшу медицину..."-Ви в аптеку коли-небудь заходили?
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром