Уродженка Камінь-Каширщини стала новим керівником «ПриватБанку»

22 Липня 2017, 17:35
3944

Новопризначеним виконувачем обов'язків голови правління «ПриватБанку» стала волинянка Галина Пахачук.

Про це розповів колишній начальник «Ощадбанку» у Волинській області Віктор Смолярчук,  повідомляє ІА Конкурент.

21 липня виконувачем обов'язків голови правління "ПриватБанку" призначили Галину Пахачук, яка до цього очолювала Департамент боргової політики Міністерства фінансів України.

Як розповів Віктор Смолярчук, Галина Пахачук народилась і провела дитинство у селі Осівці Камінь-Каширського району. У 1981 - 1984 роках вони навчалися в одній групі в Львівському обліково-кредитному технікумі (тепер – Інститут банківської справи).

Далі за розподілом як молодих спеціалістів Галину Пахачук направили на роботу в ощадкаси в місто Київ, а Віктора Смолярчука – на Волинь.

"Галина – професійний банкір та фінансист. В "Ощадбанку" пройшла службові щабелі від контролера-касира до заступника Голови правління "Ощадбанку", тобто досконало знає специфіку роботи в державному банку", – розповів Віктор Смолярчук.

Після "Ощадбанку" Галина Пахачук була заступником голови Шевченківської райдержадміністрації міста Києва. У Міністерстві фінансів очолювала департамент, пов'язаний з валютою, міжнародними організаціями.

"Ділова, небагатослівна жінка, яка завжди ставить перед собою певну мету і знає, як її досягти. Ніколи не цурається родини, завжди готова допомогти, коли до неї звертаються. Час від часу приїздить до родичів в рідні Осівці та до брата, який проживає в Луцькому районі", – додав він.

Фто з архіву Віктора Смолярчука
Фто з архіву Віктора Смолярчука

 

 

Коментарі
22 Липня 2017, 21:37
Тепер К-Каширську капець. Сто років К-Каширський не може добудувати школу у якій училась найголовніший банкір України. Крім цього ось Вам відповідь на головне питання, що роблять чи робили Грудківці, Осівчани зі своїм озером.
22 Липня 2017, 22:17
Юра, попий чогось заспокійливого, угомонися. Ти плетеш якісь несусвітні речі, може відчув, що є новий потенційний кандидат в нардепи від 23 виборчого округу?
22 Липня 2017, 23:02
Ніякої сенсації окрім місця народження, яке цікаве хіба мешканцям нашого району. Пані Галина зі студентської лави і до сьогоднішнього дня пішла незвіданими фінансовими стежками та дебрями від Львова <br/> й на береги Дніпра. Майже 20 років життя подаровано Ощадбанку, решту - Мінфіну та державній службі на рівні заступника голови райадміністрації міста Києва. Досвід, звичайно, є, але він не того рівня, що потребує нещодавній рівень надання фінансових послуг Приватбанку. Шлапак, фінансовий зубр, який вивів цей тонучий фінансовий Титанік з тихої корупційної гавані- фінансової піраміди у відкрите море, тихенько покинув палубу і передав штурвал у зовсім нові для Привату. Там, щоправда, є певна опосередкована дотичність її чоловіка-пілота пасажирських лайнерів до цього колись фінансового монстра, але це також скоріше всього випадковість. Не можу нічого поганого щодо фаховості сказати про землячку, але інтуїтивно, з огляду на свій певний досвід, відчуваю - здали хворий організм у чужі руки. Якщо не було &quot;мишиної&quot;, політичної возні навколо цієї посади в банку, не було битви титанів, марненькі справи в Приваті... Але для Галини ще вистачить - і в сенсі роботи, і в сенсі не збідніти. А от для рівня держави - я у чудеса не вірю...
23 Липня 2017, 00:36
Роботи у Приватбанку ще багато але роботи передусім фахового напрямку, спеціалістів з банківської справи, програмістів, вузькопрофільних маркетингу, реклами. Найкращим ноу-хау приватами це використання телефонної сімки у перерахуванні фінансових зобов&quot;язань. Ще багато роботи і ця робота дійсно не прив&quot;язана до місця народження про те й людей з боку ніким не перевірених ніхто не буде брати тому якщо хто й приходить на подібні посади то без довіри від сильних сього світу не приходить.
23 Липня 2017, 02:27
Хрін приємно дивує своє поінформованістю. Один з найцікавіших земляків. Однак про пана Віктора (ймовірно ровесника), що возив раківську самогонку в Патріса Лумумби не знає. А він уже покійний.
23 Липня 2017, 02:52
&quot;Хрін приємно дивує своє поінформованістю&quot;: менше знаєш краще спиш.
23 Липня 2017, 14:05
Якщо маєте на оці Віктора(Віталія?) Матюка, що значно старший від мене за віком, то най спочиває з Богом. Гарна та працьовита сім'я Матюків поселилась у Камені, який став для всіх її хлопців, що виросли тут та вивчилися у школах, своєрідним трампліном. Чи не головну роль, як на мене, у ній відіграла мама -<br/> уродженка центральної України. Приклад родин Матюків, Пахачуків та багатьох інших поліщуків свідчать - хороша генетика від батьків, виховання та праця - ось ті складові, котрі дають змогу молодій людині злетіти в життєвий політ незалежно від статків, хоромів та спецшкіл, навіть місця цього &quot;космодрому&quot;, який часто лежить на забутих цивілізацією мальовничих чи й не дуже місцинах...
23 Липня 2017, 14:55
&quot;хороша генетика від батьків, виховання та праця&quot;: про яку там генетику може бути мова, а тим більше про якесь виховання у той час. Все виховання молодих людей у той час було радянським. Церкви не знали, комсомол, партія, профспілки але чому подібний народ виучувався то тільки через те, що бачачи як гнуть спину батьки на тяжкій роботі зранку до вечора роз&quot;їзджалися по просторах великого ссср, отримуючи безоплатну вищу освіту яка на то час була. Це Ви тут затрималися мотивуючи тим, що Я мовляв пуп землі й тільки Я тут можу щось зарадити Поліщукам, дати Їм світле майбутнє яке вони не отимали у свій час від того самого ссср. Нудно, все закінчиться так як на жаль родині Матюків. Один тільки й залишився в Білорусії який до останнього ЇЇ часу приїзджав до мами по пенсію. Доживаємо свій вік й у тому числі сссровську епоху. Епоха доживає разом з ЇЇ громадянами. Бажаєте ускочити у новий &quot;потяг&quot;? Але вже потягом не їздять а тільки переважно на литовських номерах.
23 Липня 2017, 15:26
Безплатна освіта, пане Камінь, мала надто високу, для багатьох навіть непосильну ціну. Але для того, аби це розуміти, окрім вашої &quot;безплатної&quot; радянської освіти, яка втюхувала в голови &quot;освічених&quot; ідеологічну складову та кремлівську версію історії з центром і пупом Землі - Москвою, варто було б прочитати бодай якусь іншу позапрограмну книжку окрім детективів Донцової. Ви тільки знаєте те, що &quot; ...подібний народ виучувався то тільки через те, що бачачи як гнуть спину батьки на тяжкій роботі зранку до вечора роз&quot;їзджалися по просторах великого ссср&quot;. А те, що до 1939 року, себто до приходу &quot;визволителів&quot; з усім безплатним, на цих землях сотнями років жили люди і давали собі раду, вам ніхто не розповідав? Ваша психологія &quot;менше знаєш краще спиш&quot;, адресована мені, яскраво домінує у вашому житті, горе тільки тим, хто дослухається до таких &quot;психологів&quot; та &quot;експертів&quot;. Тому не біжіть за новим потягом, навіть, якщо він має назву УКРОП і провідник з його останнього вагону улесливо махає вам &quot;патріотичним&quot; прапорцем, доживайте свою &quot;сссровську епоху&quot; з мирі та злагоді з собою та земляками, не гнівайтесь на весь світ...
23 Липня 2017, 17:58
Дякую пане Хрін. І тут Ви багато знаєте.
23 Липня 2017, 18:07
Пане Камінь вибачте за специфічне запитання, але маю так би мовити &quot;рідне каміння&quot; на всіх камінських могилках і на підцирському в тому числі. Всіх провідую. На підцирському бачив могилу Каденчука, спочилого в 1989 році, то це не Ваший батько?
24 Липня 2017, 12:05
&quot;сотнями років жили люди і давали собі раду, вам ніхто не розповідав&quot;: в інтернеті тепер можна побачити фото людей з Поліської глибинки принаймі за другу сотню літ який вигляд мали громадяни і в яких умовах вони жили. Я не про тих хто мав на центральних вулицях або ближче до торжка громадян яких було від сили п&quot;ять-десять й очевидно Ваших предків у тому числі. Крім того забігаючи наперед скажу Вам що кожна держава як Ви самі бачите має свої жертви становлення оскільки для жертв немає ніякої різниці хто їх туди сховав. Ідеологія становлення держави якою вона б не була завжди матиме своїх друзів і ворогів тільки звичайно шкода що Українська держава, народ мають свої жертви, очевидно що через &quot;доброго сусіда&quot;.<br/>&quot;Ваша психологія &quot;менше знаєш краще спиш&quot;: скоріше висновок для Мене через те, що Я не менше Вашого знаю місцевих і попри Вас Маю з Ними справи вже більш як двадцять років підряд тому не слід на себе приміряти К-Кашиський тулубчик.
24 Липня 2017, 16:31
Ви, пане Камінь, так нічого й не зрозуміли, бо не бачите &quot;де зарита собака&quot;. У всьому світі в цивілізованих державах рівень розшарування на бідних-багатих більш менш однаковий. Але рівень успішних у цьому середовищі людей майже однаковий у відсотковому значенні. Тільки 3-5% професорів, вчених людей у своєму середовищі серед колег добиваються видатних результатів в науці. Така ж приблизно кількість інженерів у своєму інженерному складі роблять технічні винаходи вищого класу, така ж картина серед музикантів, творчих людей - 3-5 відсотків з них є відомими і популярними. Такі ж результати серед учнів, студентів і просто поміж людей. Як, врешті, сметани у слоїку з молоком, даруйте за таке порівняння. Така жива природа. А от загальний рівень суспільства, загальний рівень знань, скажімо, німецького чи французького інженера, вченого у рази вищий від російського/радянського/пострадянського. ФІнське суспільство, яке знайшло у собі мужність і сили відірватися від імперії під керівництвом та по лінії Маннергейма, нині демонструє чи не найвищі якості життя у світі. Навіть &quot;найбідніші&quot; фіни мають змогу спокійно і довго жити, споживати свіжі та екологічно якісні продукти, отримувати найвищої якості медичну допомогу, заслужену та гідну старість, бачать щасливими своїх дітей і внуків. Так живуть інші скандинави і не тільки. А ми, скільки б не тратили зусиль через принцип &quot;чому бідний, бо дурний&quot; - і навиворіт - у круговерті російського світогляду, менталітету та економіки результату не досягнемо. Тільки своя справедлива і економічно облаштована держава, тільки надія на самих себе у тяжкій і повсякденній праці може з часом принести результати. Для цього Господь дарував нам відповідну землю та природу, але наділив хитрощами, лінню та самозакоханістю лежачого влітку під вишнею-черешнею... За 350 літ з нас витворили раба-мутанта, дякувати Богу не зі всіх! Українці західних областей переважно зберегли свій генофонд у лоні Великого Князівства Литовського, Речі Посполитої, котрі не були для нас рідною державою, але тоді Русь мала майже рівні права серед своїх конфедератів, тут процвітало життя, освіта та культура, звичайно що у тій же пропорції 3-5%, іншого не буває. А от загальний рівень життя був значно вищий, як на ті часи. Тільки не туліть мені сюди історію імперських авторів...Думайте не про світле радянське минуле і свою безплатну і безтурботну молодість, цього вже не повернемо, а думайте за наступні покоління українців!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024