Легалізація робочих місць – дозволить додатково поповнити бюджет району, – Валерій Дунайчук

27 Липня 2017, 08:45
1776

Вчора, 26 липня, на робочій нараді у РДА обговорили питання легалізації робочих місць в роботадаців у Камінь-Каширському районі. 

Спільно з директором Камінь–Каширського районного центру зайнятості Лілією Дзямко, начальником Камінь-Каширського відділення Ковельської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області Іриною Платоновою, начальником Камінь-Каширського відділу поліції Валентином Чихом, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району розглянули основні проблеми, пов’язані з офіційним працевлаштуванням жителів району, – повідомляють у прес-службі РДА.

Голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук зазначив, що легалізація робочих місць є одним з найважливіших та найбільш пріоритетних завдань районної влади. Адже його виконання не лише дозволить додатково поповнити бюджет району, а й забезпечить соціальний захист нині змушених працювати без належного офіційного оформлення в роботодавців громадян.

Валерій Савович переконаний, що запорукою виконання поставлених завдань є насамперед зацікавленість підприємців працевлаштовувати своїх працівників відповідно до чинного законодавства. Тільки офіційно оформлена робота є гарантією соціального захисту найманих працівників, а для роботодавців – запорукою процвітання бізнесу.

 

Коментарі
27 Липня 2017, 12:03
Хоч би для порядку запросили б інспектора праці з Ратне або Ковеля. Чудові люди між іншим, знають свою роботу не гірше того який раніше тут працював.
27 Липня 2017, 13:12
Нарешті він щось зрозумів, або Гунчик скомандував зрозуміти
27 Липня 2017, 13:23
Чудово сказані слова від початку до кінця але одна біда місцевої влади це тоді коли практично нова адміністрація коли приходить до влади кожного разу наступає на граблі і що найголовніше на одні і ті ж самі яких й прибрати навіть не сила або не має бажання. Тому це те саме як товкти воду у ступі хоча у принципі позбиралися усі серйозні люди. Давно вже такої компанії не було, тому громадянам слід остерігатися, а тим більше можливих у цей час та з благою метою, політичних репресій.
27 Липня 2017, 15:19
Нікого не хочу образити,але така команда при владі-це дорога в нікуди.Низький рівень інтелекту,люди ,які давно перестали працювати над своїм розвитком.Це найбільша проблема даного району.
27 Липня 2017, 15:34
підтримую.Пташник,де ти давай всіх розженем.
27 Липня 2017, 15:40
Пташник зайнятий добуванням корисних копалин!
27 Липня 2017, 20:11
Всі учасники- сильні фахівці, але робити революцію в одному кутку ніхто не буде. В країні безлад, а тут дочка у батька працю-легалізуй! Так, поговорили в черговий раз, поставили галочку, наповнили бюджет...
27 Липня 2017, 20:41
В недавній історії управління районом, його голова РДА Дмитрук та керівник апарату - чи не основні фігури райадміністрації - мали дипломи вчителів початкових класів. А тепер вже в одного з посадовців освіта трохи вища, то ж є прогрес, чого хотіти? ))
28 Липня 2017, 02:26
З вищою освітою нині переважна більшість,аби до неї додавали ще хоч середній рівень інтелекту.
28 Липня 2017, 11:09
сралин был с церковно-приходским образованием
28 Липня 2017, 12:05
Дипломованих повно, а невігласів тьма. І по кутках і по столицях. Чого вже заглядатись на районне начальство, подивіться на обласне.
29 Липня 2017, 00:59
А цікаво було б розглянути питання про легалізацію роботи заготівельників дарів природи, які здають свою продукцію легально. Адже, скажімо, здана офіційно чорниця, яка потребує тяжкої, виснажливої праці жінок у п'ятигодинному рачкуванні лісом, поміж комарів, кліщів та мурах, заготівельникам за ціною у рази меншою від її реальної, хіба не заслуговує на зарахування трудового стажу? Адже різним гопникам, заробітчанам, бюджетним розкрадачам держава дозволила купити трудовий стаж - то чому тяжка праця продана за копійки державним заготівельникам цього не передбачає? Щоправда, я глибоко не вивчав сучасне законодавство, можливо у цьому напрямку якісь кроки і зроблено, але що тут є правова цілина - впевнений! Бо дармовою працею живе чимало людей, от скажімо Московський патріархат придумав данину чорницями. Бо ж все у церковників є, а чорниць таки бракує. Бога побоялися б дурити жінок, які в 55 років вже половину зубів втратили, але мають рачкувати лісом для богобоязливих церковників:<br/> the UKRAINIAN пише : &quot;Ягоди жертвують на церковну семінарію Московського патріархату в Луцьку. В самому Яловацьку немає церкви (як і сільради, школи й роботи), тому люди ходять на службу до сусіднього села. Те, що місцева церква підпорядкована Москві, тут мало кого хвилює.<br/><br/>— Батюшка казав казаннє: «Хоч вони й чорні, як моя ряса, але хто може, потрошки на семінарію здайте. В магазині стоятиме ящик», — діляться люди враженнями від недільної служби.&quot;
29 Липня 2017, 13:35
Цікаву інформацію оприлюднив пан Хрін. Виробництво товарів і послуг воно таке ( забирає ресурси). Інша справа, що в цивілізованих країнах умови для ефективного відновлення є.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024