Які риси характеру рекомендують використовувати камінь-каширським жінкам влаштовуючись на роботу

28 Липня 2017, 14:00
1398

У Камінь-Каширському районному центрі зайнятості 21 липня відбулись тренінги для безробітних громадян за участю Волинської обласної громадської молодіжної організації «Волинський інститут підтримки та розвитку громадських ініціатив».

Захід на тему «Жінка і праця. Секрети поєднання сім’ї та роботи» провели для молодих жінок віком до 35 років. Жінки – вразлива категорія безробітних, які зустрічаються з безліччю проблем, серед яких: висока конкуренція на ринку праці, гендерні стереотипи, невисока мобільність, наявність маленьких дітей.

Під час заходу тренер ознайомила присутніх з законодавчими аспектами зайнятості жінок, наголосила на проблемах при працевлаштуванні і як їх вирішувати, надала поради щодо визначення основних пріоритетів і прийнятих рішень.

Тренер зауважила, що для багатьох видів робіт надається перевага «жіночим» рисам характеру та професіоналізму, а саме: гнучкості, доброзичливості, колективізм, співчуття, здатності йти на компроміс. Ці перевали треба обов’язково використовувати при зверненні до роботодавців.

На тренінгу обговорювали методи, засоби пошуку роботи, надавали поради зі збереження здоров’я, що є запорукою успішної професійної діяльності.

Тренінг «Перший крок до омріяної роботи – успішна співбесіда» надав присутнім конкретні знання і вміння як підготуватись до співбесіди з роботодавцем, ідеально пройти співбесіду і як витримати «очікування», коли роботодавцю потрібен час для ухвалення рішення.

Конкретні ситуації жваво обговорювались в групах, відпрацьовувались методи ділового спілкування, адже до кожного нового працедавця потрібно підходити з урахуванням його специфіки.

 

Коментарі
28 Липня 2017, 19:34
В дружній до Нас Польській республіці напевно тільки мріють про такий складний процес прийняття на роботу українських жінок. Там просто надіються що жінка приступивши до роботи, ЇЇ сумлінно буде виконувати, а роботодавець сумлінно буде оплачувати заробітну плату. Тут же з однієї сторони сумління про те, що заробітна плата буде виплачуватися в К-Каширську можна тільки помріяти. Тому пора вже заснувати в К-Каширську грамоти, кубки про найсумлінніших роботодавців в районі або принаймі в місті. Як би ця акція була б сьогодні Я її віддав би власникам магазину "Світяць" оскільки у тому місті працівники працюють фактично з початку його заснування, а отже таким чином сумління Його власників з моєї точки зору прирівнюється до "чесного".
31 Липня 2017, 00:51
А мізки вже геть не нада?))
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром