Краснилівка: відзначили престольне свято

31 Липня 2017, 11:37
5365

У день вшанування пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира, 28 липня, православна громада села Краснилівка Михнівського благочиння (Камінь-Каширський район) відзначили престольне свято свого храму.

Про це повідомляють у Волинській єпархії УПЦ.

З благословення керуючого Волинською єпархією УПЦ Преосвященнішого Нафанаїла, цього дня у місцевому Свято-Володимирському храмі соборну Божественну літургію відслужив благочинний Камінь-Каширської округи протоієрей Стефан Михалюк. Йому співслужили запрошені на урочистості священики.

Під час Богослужіння до Всевишнього молились про мир в Україні.

Храмова споруда не вмістила усіх, хто прибув у цей день до Дому Божого на спільну молитву. Ті, хто перебував на вулиці, слухали Богослужіння через гучномовці, а діти провели цей час на гойдалках, які розмістив для них на церковному подвір’ї місцевий настоятель священик Петро Марко.

Після співу «Отче наш» проповідь до присутніх виголосив настоятель Свято-Благовіщенського храму села Раків Ліс протоієрей Миколай Смолярчук; віряни та духовенство пройшли навколо храму хресною ходою.

1

1

1

1

1

1

1

1

 

Коментарі
31 Липня 2017, 15:08
"діти провели цей час на гойдалках": класика - діти і гойдалки. Таку класику бачив в Росії на заробітках. Крім того там пішли далі і в час коли батьки перебувають у храмі діти знаходяться в імпровізованих дитячих садочках. Напевно гойдалки у Нашому виконанні це те саме як садочки у росіян.
31 Липня 2017, 16:17
Ат напевно тільки із садочка?Такі КОМЕНТИ дитяі.....
31 Липня 2017, 16:21
Раніше якось відслідковувалося що у цьому (К-Каширському районі) краю знаходяться Камінь-Каширське благочиння, Михнівське та інше не пам"ятаю. Так званий керуючим К-Каширським благочинням був і залишається Стефан Михайлюк. Михнівсьим просто незнаю але ось така справа, що певно має бути інша духовна особа. Але у цьому опису говориться про те, що у Михнівському благочинню відбулося престольний празник й:"у місцевому Свято-Володимирському храмі соборну Божественну літургію відслужив благочинний Камінь-Каширської округи протоієрей Стефан Михалюк.". То що це значить, що попри те коли у Михнівському благочинному окрузі відслуговує інша духовна особа, проводити празник у місцевому храмі дають зовсім іншій особі?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром