Жителька Видричів Ганна Павляшик отримала нагороду від «Фольк-music»

02 Серпня 2017, 10:32
4228

Після виступу на «Фольк-music» Ганну Павляшик нагородили срібною підвіскою-талісманом від відомої торгової марки «Diamond of Love».

Про це повідомляє прес-служба РДА.

У січні 2017 року в одній з новорічних програм «Фольк-music», що виходить в ефірі Першого Національного телеканалу, був оголошений конкурс на найкращу колискову пісню. 

За підсумками  І півріччя в числі переможців прозвучало і ім’я берегині та поціновувачки народного фольклору Ганни Павляшик із села Видричі.

За свій чудовий голос, а також безцінний вклад у збереження народного мистецтва нашого краю, Ганна Григорівна нагороджена спеціальною срібною підвіскою-талісманом від відомої торгової марки «Diamond of Love».

Днями цю чудову нагороду Ганні Павляшик передали голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук та голова районної ради Віктор Сус.

 



 

 

Коментарі
02 Серпня 2017, 17:00
Молодець заслужила.
02 Серпня 2017, 17:26
Відділ культури РДА мав би ініціювати пошук коштів, якщо до цього такого не було, аби за них здійснити сучасний студійний запис пісенної автентики Полісся, яка дарована зверху цій людині-легенді. Ці записи, не так потрібні самій Ганні Павляшик, як нам всім, особливо нащадкам. Ганна співає не голосовими зв'Язками, вона співає душею та серцем. Маю щастя добре знати жартівливу, веселу та дотепну жінку, вона обдарована можливістю передати пісенний код цього народу майбутнім поколінням. Записи її пісень, гортанного, якщо так можна сказати співу, мають зберігатися в краєзнавчому музеї району. Дякую Вам, Ганно Григорівно, за вашу працю і таланти, кулінарні у т.ч. ;-)
02 Серпня 2017, 18:40
То деж тут хоча б принаймі один запис. В Ютубі Є?
02 Серпня 2017, 21:18
Камінь гляньте на обличчя цієї жінки-там одна доброта, а ви про ютуб... Я, наприклад, коли за пасажем вибираю сир, масло, сметану спершу дивлюсь на обличчя, а потім на продукти і вибираю завше в таких панянок, в яких добрі очі та гарне обличчя.
02 Серпня 2017, 21:38
"спершу дивлюсь на обличчя": добре але варто ще подивитися на руки чи Вони вимиті.
02 Серпня 2017, 23:57
мова не про це, а сир і сметана як дидактичний засіб, не більше. ви мабуть з категорії тих осіб, які купуючи пятизірковий коньяк, тішаться зірочками на етикетці (хоча він може бути розлитий у гаражі).
03 Серпня 2017, 14:16
"купуючи пятизірковий коньяк, тішаться зірочками на етикетці": міг би тішитися як би я його та інші спиртні напої споживав би, а так на жаль не можу для Вас порадіти. Хіба добре пиво. Крім того раз Ви таке сказали то дійсно з Вами згідний через те, що маркетинг сила й зараз продається передусім етикетка та зовнішній облік пляшки, а не зміст. Як добропорядним громадянам Нам слід ще довго жити щоб Ми споживали якісну подібну продукцію. Як говорив раніше пан Гунчик, краще я домашньої ніж з магазину, то це дійсно так з Цим я з Ним згідний хіба що тільки з Цим.
14 Грудня 2017, 20:12
Щира вдячність програмі Фольк-музік та ювелірному бренду DIAMOND of LOVE, що підтримуєте народну творчість, це дуже важливо для простого народу!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром