На Камінь-Каширщині відбудеться обласний фестиваль із пляжного волейболу

09 Серпня 2017, 21:33
2200

Змагання на Кубок Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проходитимуть 11-13 серпня на озері Озюрко.

Вперше цей обласний фестиваль відбуватиметься на Камінь-Каширщині. Раніше три роки підряд він проходив на Світязі. Однак керівництво  Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» розглянуло пропозицію цього річ перенести його проведення в інше місце. І оскільки у Камінь-Каширському районі останнім часом відбувся досить помітний поступ вперед у проведенні спортивних заходів, змагання вирішили провести саме тут.

Таким чином це вже третій фестиваль обласного значення, який цьогоріч відбуватиметься на Камінь-Каширщині. Перші два це – «Козацькі розваги" та фестиваль з шахів «ВОЛИНЬ-ПІВНІЧ»

Відтак організацію фестивалю з волейболу, забезпечення інвентарем, підготовку місця проведення здійснює Волинський обласний та Камінь-Каширський міський центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Камінь-Каширською міською радою. Забезпеченням фаховою суддівською бригадою та вирішенням технічних моментів підготовки фестивалю опікується відділ у справах молоді та спорту Камінь-Каширської райдержадміністрації.

Участь у фестивалі візьмуть спортсмени із міст та районів області.

Змагання проводитимуться за правилами гри у пляжний волейбол у таких вікових категоріях:

чоловіки до 35 років;

чоловіки 35-45 років;

чоловіки 46 років і старші.

Участь можуть також взяти і жіночі команди. Вони розподілятимуться на вікові групи рішенням суддівської колегії.
Отже, стартує обласний фестиваль з волейболу у п’ятницю, 11 серпня, о 17 годині.

Коментарі
10 Серпня 2017, 11:42
Добрий початок для реклами Нашого краю. Тільки чи підходяще сьогодні місце, адже раніше у цьому місці виявляли якийсь там штамп холєрного вірусу. Принаймі покропити від кліщів. Взагалі слід започаткувати кубок пляжного волейболу, золоте кільце Волині і в тому числі ще десь в районі на Любешівщині в районі Прип"яті.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром