Безпечні жнива: рятувальники провели інструктаж населенню та перевірили «боєздатності» МПО «Воєгоще»

11 Серпня 2017, 09:03
1886

Співробітники Управління ДСНС України у Волинській області та Камінь-Каширського РВ спільно з керівником агропромислового комплексу району здійснили черговий рейд перевірки сільгосппідприємств щодо попередження виникнення загорань на хлібних масивах.

Як повідомляють камінь-каширські рятувальники, вони побували на хлібних полях, де триває жнивна кампанія, здійснили перевірку сільгоспугідь і зернозбиральної та пристосованої техніки.

Також провели спільну нараду з представниками органів місцевого самоврядування щодо недопущення виникнення пожеж  у житловому секторі.

Здійснили перевірку «боєздатності» МПО «Воєгоще» Воєгощанської сільської ради.

З комбайнерами та місцевим населенням району провели додаткові інструктаж з правил пожежної безпеки під час збирання врожаю і заготівлі грубих кормів. Зокрема, пояснили порядок дій під час виникнення загорання та вручили листівки  з правил безпеки для запобігання пожеж  під час жнивної кампанії.

Окремо рятувальники нагадали громадянам району про заборону спалювання стерні та післяжнивних залишків, розпалювання багаття, застосовування відкритого вогню на хлібних полях і поблизу них, а також на зернотоках, поруч із стогами соломи й сіна.

 






 

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024