Будівельники Камінь-Каширщини розповіли про плани на майбутнє

14 Серпня 2017, 16:50
2363

У переддень професійного свята директор Камінь-Каширського районного центру Л.Дзямко зустрілася з начальником СМП «Камінь-Каширськагробуд» М.Дзямко.

Керівник розповів про плани організації на майбутнє, – повідомляє Камінь-Каширський центр зайнятості.

Проїжджаючи вулицями Каменя-Каширського, звертаєш увагу на побудовані житлові будинки, адміністративні споруди, торгові комплекси. Цеглина до цеглини складаються вони робочими руками майстрів – будівельників.

В далекому 1958 році було створено першу будівельну організацію в районі, яка повинна була відбудовувати  господарські об’єкти та вести будівництво на територіях колгоспів, – розповідають у центрі зайнятості.

З роками будівельна індустрія розвивалася: велося  промислове та житлове будівництво.

В організації  було достатньо висококваліфікованих спеціалістів. Кадрами – майстрами сільського будівництва, мулярами, штукатурами та малярами – забезпечувало місцеве ВПУ – 4.

За роки розвитку будівельної галузі багато приміщень, будівель побудовано руками спеціалістів, пройшли і реорганізації установи, прожито і тяжкі роки занепадання цієї галузі. Але СМП «Камінь-Каширськагробуд» зберіг свій трудовий потенціал, виробничу базу та адміністративні приміщення. Все це завдяки умілому керівнику та працьовитому колективу.

У переддень професійного свята директор Камінь-Каширського районного центру зайнятості Л.Дзямко зустрілася з начальником СМП «Камінь-Каширськагробуд» М.Дзямко. Керівник розповів про плани організації на майбутнє, зокрема, продовження будівництва каналізаційних споруд міста.

Не завжди є підрядні роботи, відсутні кошти на сплату податків, але організація живе та працює, шукає шляхи свого продовження. Ця установа тісно співпрацює з центром зайнятості. За допомогою служби зайнятості укомплектовуються вільні робочі місця, освоюють практичні навики учні місцевого ВПУ, безробітні беруть участь в тимчасових роботах.



 

Коментарі
14 Серпня 2017, 20:15
У переддень професійного свята директор Камінь-Каширського районного центру Л.Дзямко зустрілася з начальником СМП «Камінь-Каширськагробуд» М.Дзямко.<br/>Керівник розповів про плани організації на майбутнє, – повідомляє Камінь-Каширський центр зайнятості.Цирк!!!!!!!!!!!Жінка зустрічаеться з рідним чоловіком тільки у &quot;&quot;переддень професійного свята???Які &quot;ділові&quot;стосунки
14 Серпня 2017, 20:22
Рука руку миє... Хоча така форма не заборонена.
14 Серпня 2017, 20:53
Можна було написати про таку зустріч тільки з заступником центру зайнятості щоб не було кривотолків адже народ в К-Каширську й так знає усіх своїх &quot;героїв&quot;. Тут слід було написати, що ця організація чи не єдина що має ліцензію на будівництво але чого гріха таїти, адже подібна організація є у пана Марчука не без меншої виробничої бази але й вже більшої. Потім ще маємо СПМК-4 яка будує дороги, тротуари та має також ліцензію на будівництво інших споруд. Тут ще така собі ПМК-70 яка також має чудову виробничу базу ще й кращу як та що вгорі й також має очевидно ліцензію, тримає до кращих часів. Тому у принципі репортаж на сьогодні є в деякій мірі предвзятий і очевидно що через те, що через начальника ЦЗ. Коротше кажучи Ми усі Їх вітаємо з Днем будівельника оскільки Вони, принаймі тільки що нещодавно набудували тут в районі стільки що варто Їх згадати ще раз добрим словом.
14 Серпня 2017, 23:59
Автори тексту цього передсвяткового повідомлення з певною неповагою до читача виконали свою роботу, або редакція сайту, якщо не вони є авторами, &quot;утомлені сонцем&quot;. Бо хіба є така посада &quot;директор Камінь-Каширського районного центру&quot; ??? Що означає абре СМП? Мабуть виходили з логіки - та то це і так всі знають. Або, візьмемо речення - &quot;Цеглина до цеглини складаються вони робочими руками майстрами – будівельниками.&quot; Ми всі пишемо абияк, але ж сайт читають часом і молоді люди, котрі підсвідомо набираються тут &quot;грамоти&quot;. Передостанній абзац повторює частину першого і т.п. Тому, підтримаю Каменя у тому, що повідомлення, м'яко кажучи, не зовсім вдале, воно не висвітлює справжнього стану справ у будівельній галузі району напередодні їх професійного свята. Можливо, якість цієї статті відображає якість будівельних робіт колишнього міжколгоспбуду, але ж це було вже давно і не правда...)) Зі святом вас, шановні будівельники та будівничі!
15 Серпня 2017, 22:48
Дякую за редагування тексту повідомлення, тепер він &quot;може бути&quot; )) Трагедії не сталося, але...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024