На Камінь-Каширщині відбувся обласний фестиваль з пляжного волейболу

15 Серпня 2017, 08:49
3756

З 11 по 13 серпня  на озері Озюрко Камінь-Каширського р-ну проходив обласний фестиваль з пляжного волейболу на Кубок Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з нагоди Дня Незалежності України.

Раніше цей спортивний захід проводиться в с. Згорани Любомльського р-ну. Вперше обласні змагання з пляжного волейболу «Спорт для всіх» відбуваються на Камінь-Каширщині.

Відрадно зауважити, що на озері Озюрко облаштовано аж 3 спортивних майданчики для проведення змагань із пляжного волейболу. А поборотися за звання найсильніших на них в ході обласного фестивалю завітали 20 команд з міст та районів Волині у трьох вікових категоріях.

Відкрили фестиваль вітальним словом голова Камінь-Каширської міськради Василь Бондар, заступник голови райради Сергій Дмитрук, голова райради ФСТ «Колос» Руслан Бобко, директор Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Володимир Новосад та директор Камінь-Каширського МЦФЗН «Спорт для всіх» Сергій Панасюк. До речі, як відзначив Сергій Іванович, до організації фестивалю на Камінь-Каширщині долучилися представники усіх гілок місцевої влади.

Під час заходу з метою пропаганди та утвердження здорового способу життя були проведені Всеукраїнська інформаційно-профілактична акція «Відповідальність починається з мене» та інформаційно-пропагандистська кампанія «Червона картка». 

З приводу проведення обласних змагань з пляжного волейболу у глибинках Володимир Новосад зауважив наступне:

«У подальшому планується проведення заходів на всій території області, з метою залучення населення до рухової активності та занять фізичною культурою, пропаганди здорового способу життя, організації активного, змістовного дозвілля у місцях масового відпочинку населення, розвитку пляжного волейболу на Волині».

Цього ж року на Камінь-Каширщині фестиваль відбувся на високому організаційному рівні. Волейболісти так само показали хороші ігри.  

У найстаршій віковій групі 46 років+ перше місце вибороли ковельські спортсмени Валентин Андріюк та Сергій Кравчук, друге місце – волейболісти із села Рудка-Червинська Камінь-Каширського району Василь Яцук та Микола Давидюк, третє місце у любешівців Василя Бурдака та Євгенія Зімича.

У віковій категорії 35-45 років  перше місце здобули ратнівчани Владислав Шевчик та Олександр Сарія. Друге місце вибороли камінь-каширці Михайло Горбачевський та Олексій Данилюк. На третій же сходинці опинилися волейболісти команди з Раків-Ліса «Вчителі» (Камінь-Каширський район) -- Сергій Карпік та Євгеній Приходько.

Найзапекліші баталії були у молодіжній підгрупі до 35 років. У результаті перше місце виборола команда Маневицького району із села Чорниж -- Ярослав Васюк, Богдан Сокол. Друге місце здобули волейболісти із Рудки-Червинської (Камінь-Каширський район) – Юрій Марчук, Андрій Приходько. На третій сходинці опинилися ратнівчани Богдан Філюк та Гудемчук Олександр.

Участь у фестивалі взяли також дві жіночих команди з Любешова.

Переможці та призери обласного фестивалю були нагороджені грамотами,
дипломами, медалями відповідних ступенів та статуетками, кубками від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».



































1












































 

Коментарі
15 Серпня 2017, 12:18
А звідки дівчата і які місця вони посіли, і хто з місцевих
15 Серпня 2017, 18:50
А Ви не проти ощасливити когось за власний рахунок ?
15 Серпня 2017, 22:36
а нащо так багато однатипних фото? і всі без підписів..((((((
15 Серпня 2017, 23:00
"за власний рахунок": у тому місці цікаво хто ж за власний рахунок, хіба що трохи більш як за 35-40 річ.-й
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром