Сергій Євтушок: Українці шкодують, що обрали Порошенка президентом

17 Серпня 2017, 13:34
1370

Люди розчаровані роботою Петра Порошенка та вважають помилкою обрання олігарха президентом України.

Про це розповів народний депутат від «Батьківщини» Сергій Євтушок у прямому ефірі телеканалу «112 Україна».

«Нині українці чітко фіксують – обрання Петра Порошенка на посаду Президента України було стратегічною помилкою. Майбутнє країни під загрозою, коли нею керує бізнес та олігархія», – переконаний парламентар.

Він розповів, що громадяни по всій Україні, незалежно від їх соціального статусу, розчаровані роботою нинішнього президента.

«Спілкуючись з людьми  – чи то в Києві, чи то в невеличких містах і селах на моєму окрузі на Рівненщині, я чую від них одне – обрання олігарха на посаду президента було помилкою. Бізнес не може керувати країною в інтересах народу, ним керує лише жага власного збагачення», – зазначив Сергій Євтушок.

 

Коментарі
17 Серпня 2017, 19:35
А хто був би кращим Президентом ? Тимошенко ? Не приведи Бог !
17 Серпня 2017, 20:45
Президен- Євтушок! Шок!!!
18 Серпня 2017, 00:42
В Україні це норма, завжди так було, Але нехай поганий Прошенка, аніж "бездоганна" Юля
18 Серпня 2017, 00:45
Не робить честі сайту така реклама, ці срібняки за неї платить відома політична аферистка, котрій давно пора бавити онуків. Не забуваймо, що саме конфлікт між ПОПом і ЮВТ спровокував кризу після першого Майдану. Ця леді, за яку і я свого часу голосував, оскільки "вибір" між нею і Януковичем був своєрідною політичною вилкою від Кремля на кшалт шахматного ходу, коли будь - яка комбінація влаштовує її автора. Порошенка є за що критикувати, його, як і будь-кого іншого з Президентів, треба тримати під контролем громади, оскілька така людська суть. Справді чимало очікуваного не справдилось, майже ніхто з крадіїв не покараний і т.п., але й спротив системи шалений, найкраще це видно безпосередньо на місцях - в містах і районах, де ніхто не хоче змін у себе. Тому, якийсь там Євтушок і розкукурікався, аби прискорити вибори і посунутися ближче до корита зі своєю партією...
18 Серпня 2017, 02:00
Анекдот: "Говорят, что “значительно сложнее управлять 5 израильтянами, чем 50 американцами, потому что израильтяне постоянно задаются вопросом: почему вы – мой начальник, а не я – ваш начальник”
18 Серпня 2017, 02:28
А що цікавіших новин не можете знайти, то вже копіюєте що попало?
18 Серпня 2017, 12:55
Та все нормально. А де ще народу свою «любов» до Юлі може висловити, як не під повідомленням про чергову «батьківську» подію. Де ще є можливість подякувати цій особі Юлі за те, що разом з Ющенком допомогла привести до влади Януковича, вивівши крадійство, корупцію, мєнтовське свавілля на найвищий рівень. Той дебіл Янукович та його братва прийшли на все готове, що збудували «любі друзі». Такого навіть червоний директор Кучма не спромігся зробити. Де ще можна подякувати цій особі за «дружбу» з Януковичем , Путіним заради президентської посади? Та тільки на цьому сайті. тому велика подяка людям, завдяки яким він є і працює.
18 Серпня 2017, 16:34
Це не Янукрвич дебіл, це ті, хто прийшов після померанчевого збіговиська дебіли. Бо тільки дебіли, маючи небачену до цього часу підтримку серед насеення і іцілого світу, можуть втратити все і перетворитись на посміховище !!!
18 Серпня 2017, 18:31
Ті, що при владі, ще при владі. І невідомо, чи насправді вони посміховисько чи так «опозиція» думає, і яка схильна вважати, що Янукович не був і не є дебітом.
19 Серпня 2017, 12:02
матьківщину в качанівку!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром