Для роботодавців камінь-каширщини провели бліц-навчання

18 Серпня 2017, 18:33
1315

У Камінь-Каширському районному центрі зайнятості проведено бліц-навчання для роботодавців за участю головного державного інспектора відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Волинській області Ніни Бляшук.

Про це повідомляє Юлія Іщик, провідний фахівець з питань зайнятості Камінь-Каширського РЦЗ.

Теми, які розглядали під час навчання: зміни законодавства про працю; мінімальні гарантії в оплаті праці; відповідальність за порушення законодавства про працю; особливості здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю.

Бліц-навчання розпочала директор центру зайнятості Лілія Дзямко, яка розповіла присутнім про ситуацію на ринку праці, основні аспекти легалізації праці в Камінь-Каширському районні та ознайомила присутніх з послугами, які служба зайнятості надає роботодавцям. Більш детально зупинилась на сучасних послугах для працедавців за допомогою мережі Інтернет, а саме організації скайп-співбесід та відеорезюме безробітних.

Продовжила навчання головний державний інспектор Управління Держпраці у Волинській області Ніна Бляшук. Вона детально роз’яснила про зміни в законодавстві про працю, мінімальні гарантії в оплаті праці та про відповідальність за порушення законодавства про працю.

На завершення заходу провідний фахівець районного центру зайнятості Юлія Іщик наголосила на важливості співпраці роботодавців зі службою зайнятості, та розповіла про користь, яку вони можуть отримати від цього.

Підсумком заходу став діалог учасників бліц-навчання. Роботодавці змогли задати питання, які їх цікавили та отримали вичерпні відповіді.

 

 

 

Коментарі
19 Серпня 2017, 00:14
Довго шукали:" головного державного інспектора відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Волинській області Ніни Бляшук." для того щоб провести:"зміни законодавства про працю; мінімальні гарантії в оплаті праці; відповідальність за порушення законодавства про працю; особливості здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю." аж цілих шість років.
19 Серпня 2017, 01:57
А я вперше в житті побачив на днях у Камені комаху з Червоної книги України - бджолу тесляра (чорна мов грак та біля 3 см в довжину).
19 Серпня 2017, 02:05
Xylocopa valga
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024