Скільки тонн зерна засипали в засіки камінь-каширські хлібороби

21 Серпня 2017, 19:20
2276

На Камінь-Каширщині намолотили 23 тисячі тонн зерна і планують зібрати близько 100 тисяч тонн картоплі.

Під час апаратної наради в голови районної державної адміністрації Валерія Дунайчука обговорили готовність сільськогосподарських формувань усіх форм власності району до проведення комплексу осінньо-польових робіт у 2017 році, -- повідомляє прес-служба РДА.

Із відповідною інформаційною довідкою виступив начальник управління регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації Олександр Нікітчук:

– Завершено збір ранніх зернових і зернобобових культур з площі 13909 га, зокрема намолочено 23632 тонни зерна. По агроформуваннях району з площі 526 га – 850 тонн. Розпочато збір картоплі та моркви. Збиральна площа  картоплі становить 5758 га, овочів – 1107 га.  Наміри по заготівлі картоплі – 94560 тонн, овочів – 26675 тонн.

Також Олександр Лук’янович зазначив, що згідно з планами соціально-економічного розвитку району передбачається посіяти озимі зернові культури по всіх категоріях господарств на площі 6415 га, по агроформуваннях – 215 га.

– Вцілому нинішній рік є сприятливим для аграріїв району по виробництву сільськогосподарської продукції, – резюмував начальник управління регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації.

 

Коментарі
21 Серпня 2017, 23:23
"намолотили 23 тисячі тонн зерна і планують зібрати близько 100 тисяч тонн картоплі.": звідки такі дані про тисячі намолотів Дядьків почали вже обраховувати. Як би ці "намолоти" пішли в держстатистику через ввід даних по так званих КСП, колгоспів чи як вони там зараз то ще можна було порадіти "врожаю", а так дядьки намолотили і Ми радіємо. Як би ще цей намолот якось пройшовся по худобі потім але тут неувязочка ніхто худобу не обліковує через те, що Ми просим гроші на лабораторію, грошей немає. Чому радіємо тому що все в чорній дірі. За державу обідно. Селянин завтра чи післязавтра прийде до Пенсійного фонду випрошуючи кусок хліба, а йому:" здав у державу сорок тон маєш пенсію, не здав не маєш". Ось чому Ми сьогодні оліковуємо дядьків скільки вони намолотили. Ось весь гатунок правління пана Суса в районі, намолот є але немає у держави оскільки ніхто не бажає ділитися так як і Він.
21 Серпня 2017, 23:44
"планами соціально-економічного розвитку району передбачається посіяти озимі зернові культури по всіх категоріях господарств на площі 6415 га, по агроформуваннях – 215 га.": що то за такі плани приведені та відзвітовані до "управління регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації.". Невже дядьки почали звітувати до РДА про свої плани. Сміхота та й годі. Мені здаєтьсящо тут приписки і ще раз приписки. Але й написано:"планами соціально-економічного розвитку району". Отже сидить в РДА такий собі:"Олександр Лук’янович" і оперує планам хто по чім і скільки. Шановні тут я бачу недоработка оскільки Ви ще не порахували моїх тут планів так що не обисудьте додайте до ПЛАНІВ ще моїх надіюсь тридцять сотих озимих.
22 Серпня 2017, 01:48
Виробництво по делегованих повноваженнях наділена виконавча влада яку очолює голова РДА. Не путайте педалі тормоза і .газу
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром