Враження від українсько-литовського фільму, зйомки якого відбувалися і на Волині, читайте у «Сім’ї і дім»

24 Серпня 2017, 13:23
1267

Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів.

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про те, як у Володимирі-Волинському відсвяткували фестиваль «Княжий». На березі річки Луга зустрілися історія й сучасність. Захід, що відбувався під гаслом «Історія оживає тут», зібрав чимало гостей. Про родзинки заходу читайте на сторінках газети.

На тортах ковельчанки Наталії Токарської оживають персонажі мультфільмів і герої казок. Десерти кондитерки є красивими зовні та смачними всередині. Про солодке хобі Наталії Токарської дізнавайтеся зі сторінок тижневика.

23 серпня відсвяткував день народження боєць Української повстанської армії Петро Мартинюк, уродженця села Роговичі Локачинського району. Членом Організації українських націоналістів він став ще з юних літ. Більше про життєвий шлях людини, яка присвятила своє життя боротьбі за державу, дізнавайтеся зі сторінок газети.

У широкий прокат офіційно вийшов новий українсько-литовський художній фільм «Червоний». Зйомки кінострічки режисера Зази Буадзе частково тривали й на Волині. Напередодні в області відбулися два допрем’єрні показів кінострічки в Турійському районі та Луцьку. На кінопоказ у селі Радовичі Турійського району приїхав сам генпрокурор Юрій Луценко. Враження глядачів, які вже побували на прем’єрі, читайте на сторінках газети.

Рожищанка Марія Черняк відсвяткувала 102-й день народження. За свій довгий вік пережила чимало. Як сьогодні живе найстарша мешканка містечка, дізнавайтеся зі сторінок газети.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

 

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024