АЧС у Хотешові: поліцейські та ветеринари встановили два спецпости

29 Серпня 2017, 21:57
2093

Так, поблизу населеного пункту Хотешів Камінь-Каширського району, де виявили африканську чуму свиней, діє два ветеринарно-поліцейських пости. Вони облаштовані відповідними дезінфекційними бар’єрами, а також шлагбаумами та інформаційними табличками.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

До несення служби на ветеринарно-поліцейських постах залучені співробітники Камінь-Каширського відділу поліції, які чергують спільно з працівниками ветеринарної служби.

Основним завданням поліцейських є забезпечення публічної безпеки та порядку під час здійснення заходів, пов’язаних із недопущенням розповсюдження африканської чуми свиней на території області, а також зупинка та перевірка транспортних засобів на предмет виявлення фактів перевезення свинини.

Окрім того, на території введення карантину працівники поліції проводять профілактичні бесіди з населенням, зокрема, роз’яснюють вимоги карантинних заходів.

 



 

 

Коментарі
30 Серпня 2017, 01:30
Де дезинфекція транспорту? Де спеціалісти чи може у тому місці Вам треба підмога народного депутата як радить голова ОДА? Посипали дорогу тирсою і вже готово чи чекаєте рішення Волинської обласної ради, грошей. Популісти. До рішення ще чекати довго аж два тижня. Денно і нощно сидіти у тому місці. Ще й мусорний бак з К-Каширська зтирили чи може Нач. ВУЖКГ поділився для "рішення" наболілої проблеми?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024