Ігри, музика та міми: у Камені-Каширському розпочали святкування Дня підприємця

01 Вересня 2017, 17:46
4557

У центрі міста розпочалися заходи, присвячені святкуванню Дня підприємця

На площі Культури лунає музика, дитячий сміх. Поміж люду прогулюються клоуни-міми, розважаючи та піднімаючи настрій гостям урочистості.

Дітвора бере участь у веселих іграх, малює на асфальті патріотичні малюнки.

Розпочав свій виступ народний аматорський духовий оркестр районного будинку культури.

Ведучі оголосили програму свята, яка обіцяє ще багато всього цікавого.


 

 

 

Коментарі
01 Вересня 2017, 21:08
Ініціатори, організатори дуже гарну справу зробили. Такі заходи роблять нас добрішими, дружнішими і спонукають до розвитку громадянського суспільства та добрих справ задля міста, громади. Молодці!!!
01 Вересня 2017, 21:09
ОООО, редакція молодці всього дві години з початку свята, а вже форум залитий. Очевидно так довго чекали справжнього, нашого К-Каширського свята.
01 Вересня 2017, 22:36
Гарне свято у Камені, правда підприємців на відео не видко, мабуть десь на пленарному засіданні чи по фракціях зібрались для гУтарки. )) Що ж мають право - собі на хліб і до хліба заробляють, людям дають робочі місця, крихту податків державі... Молодці - одним словом! Нехай не всім подобається їхня діяльність, комусь - через заздрість, кому - через надто міцну любов підприємливих людей до бюджетних коштів чи природних ресурсів, але ж всім не вгодиш )) У всякому випадку, життя іде, є час працювати і є час веселитися. Зі святом Знань, віват підприємці! І маленька ремарка організаторам. На сцені банер з "Я люблю АМІНЬ Каширський" не зовсім вдалий, двозначностей чи різночитань, професіонали, як правило, не допускають...
02 Вересня 2017, 00:07
Найбільш технологічний це казан із юшкою, правда не довелося пробувати але доволі гарний вигляд та запах просто неперевершений. Молодці.
02 Вересня 2017, 00:09
Дуже хороша ініціатива з боку підприємців, люди дійсно цього чекали) респект!
02 Вересня 2017, 00:23
то є щось. каменю вперше сподобалося. на юшку можна наловити разом з хвостатим куницьким у міському ставу (той там частенько з вудкою сидить).
02 Вересня 2017, 00:47
"сцені банер з "Я люблю АМІНЬ Каширський" ": нормальний банер з великою буквою "К" на два слова:"Камінь" та "Каширський". Комусь вже було не до того.
02 Вересня 2017, 13:14
А не хочете собі стилізувати свій нік на кАМІНЬ? Також креативно та й близьке за духом щодо радянщини та декомунізації? ))
02 Вересня 2017, 13:30
З вудкою сидять, та хай сидять, а от якби хтось в міському ставку проконтролював як браконьєри вночі ставлять сітки і виловлюють рибу!!!! А на рахунок Куницького я знаю що він запускав туди рибу не одноразово.
02 Вересня 2017, 14:17
"А не хочете собі стилізувати свій нік на кАМІНЬ? Також креативно та й близьке за духом щодо радянщини та декомунізації? ))": здається без Вас і Мене стилізували якщо подивитися на історію К-Каширська, К-Каширщини на стенді який обернений до універмагу. За теорією "батьків" міста історія К-Каширщини закінчується у 48 році. Після того часу виявляється нічого не відбулося і нічого не з"явилося. Цілий пласт відкинутий як непотріб. По тому що Ми ходимо, сидимо, їздимо, лікуємося, вчимо своїх дітей та багато чого іншого немає і небуде вже у пам"яті. Це те саме як у свій час радянські правда силою, кров"ю та насильством поперевертали українців на свій лад. Сьогодні те саме як і в 47 році тільки слава богу без крові та тюрем, не той час слава богу але знаходяться люди які на Сході можуть сказати інакше якщо говорити та думати, що Схід це Український та ті люди які проживають на тій території це українські громадяни. Я не проти українства але проти загибелі пам"яті не проти сущого яке Нас оточує проти якого Ви у принципі виступаєте оскільки до прикладу та подія яка відбулася на Площі усе те збудовано, поставлено та багато хто користується і в тому числі приватизовано усе те було за радянський так званий час. Крім того якщо Вас цікавить мій лист у Міську раду то там не йшла мова про якусь там радянщину як Ви тут говорите але йшла мова про зовсім інше якщо Ви звичайно у тому розумієтеся. Між іншим "підприємці - разом" це та сама стилізація майже "радитися" на чому я у свій час акцентував у листі в Міську раду, тому ради, радитися було, буде й залишиться оскільки поки українці не знайшли іншої форми народовладдя як РАЗОМ РАДИТИСЯ але як вони організовуються у свою "раду" та за якими критеріями то це вже їхня справа й між іншим ще раз "ради" також використовували форми організації за професійним напрямком. Тому тут нічого не з"явилося хіба що "нові ради" відкинули "стару раду" й пристали до тих самих форм. Фікція але ради залишилися на чому я у свій час й акцентував. Потім якщо Ви маєте на увазі що мій нік "Камінь" стилізувався у "кАмінь" то Ви ж самі визнаєте що це мій нік, але якщо вже інші його використовують значить можливо моя "праця" не пропала даремно або принаймі Ми з цими людьми однодумці. Все інше не має значення оскільки історія поставить все на свої місця.
02 Вересня 2017, 18:38
Велике спасибі голові міської раді та підприємцям!!!Побільше б таких дискотек)
02 Вересня 2017, 21:05
"Велике спасибі голові міської раді та підприємцям!": майже як спасібо великому Сталіну за Наше щасливе майбутнє. Голові міської ради за ЩО? За те, що поїв, попив, буцім-то заплатив за каву під час акції та ще й отримав пакет, дякуємо що отримав ні то міг розсердитися й не взяти. До речі каву Мер обіцяв за свій рахунок але не сказав у який час, то це те саме як він роздає під час Дня міста молодятам присадибні ділянки, а потім Вони ще й судяться з Міською радою з приводу цього подарунка оскільки виявляється роздає він Їх тільки на словах. Про те думається що молодь за каву судитися не буде й голові міської ради кава не така вже й важлива фішка, недорого коштує.
03 Вересня 2017, 01:28
Зробіть і на День міста таку ж дискотеку і влаштуйте свято на Площі Культури.Було дуже гарно.Дякуємо організаторам
03 Вересня 2017, 01:32
Згідна з "Молодь К.-К.",чому б не організувати на День міста таке ж святкування?Це була б прекрасна ідея,адже це незвичайне свято для жителів нашого міста та району.Чудово було б так само перекрити дорогу і святкувати на Площі Культури,щоб всі знали,що це День народження Каменя-Каширського.Хояа б на це свято можна було б таке зробити
03 Вересня 2017, 01:47
Була прекрасна атмосфера ,позитивний настрій на весь день, діджей чудово розігрівав публіку.Скільки тут живу,а такого ще не бачив,дуже сподобалась організація.
03 Вересня 2017, 12:24
Якщо День міста та інші державні свята на місце яких я постійно акцентую відсунуться до центру міста - Площу Культури то у такому разі випадає найголовніша фішка Мера який спить і думає як це йому та його однодумцям з його партії зробити парк нарешті обітаємим оскільки Пассаж та інші торговельні заклади у бувшому на цей час парку не тому причина, чому до цього часу парку немає. Але ж тут така справа, що та обіцянка яку дав Іван Васильович ще на першому плакаті перед Білим Домом протягом дванацяти років не може реалізуватися до цього часу хіба що ті місця які були пороблені підприємлмвими людьми К-Каширська взамін місця під Пассаж та цьогорічний більш-менш порядок у парку який був зроблений передусім громадянами не православного віросповідання та підприємливим директором ВУЖКГ який дещо розуміється у цих справах. А так справи зі парком далі його обіцянок не йдуть, затормозилося. Питається скільки ще йому сидіти на тому місці поки цей парк у своїй красі може повстати. Вже здається малися б гудіти десятиричні деревця, термін чималий. Вже немає й тих депутатів які призначалися відповідальними за цей парк залишаються тільки Їхні по-піврічно опуси з питань української історії у місцевій газеті в яких тавруються усі і вся крім звичайно свого лідера яка як правило біла і пухнаста й Ми також такі самі, одним словом усі винуваті але тільки не Ми оскільки не Ми біля керма влади. Як завжди зазвичай у таких випадках. Отже вибачаюсь за відступ але святкувати у центрі міста День міста та інші Державні свята це упасти з п"єдесталу тому Вони довго ще будуть триматися за це коронне місце, мотивуючи тим що це Вони у свій час Його роздерибанили та побудували Пассаж. Але Пассаж вибачте це не Ваша заслуга і досить Їм піаритися. Тут на кону стоїть Місто та врешті-решт Повіт який/яке повинне мати як свій зовнішній вигляд та внутрішній світ з яким Ми можемо виходити на зовнішній світ і тому наприклад коли картинка яка читається зовнішнім інвестором або іншими людьми є і Пассажу з його непротоптаними стежками і та картинка яка читається з Площі Культури мають зовсім інших мессидж світоприйняття. Тут слід розуміти найголовніше, що Ми місто яке має рости та розвиватися і подача Міста на зовні для інших людей може бути зовсім інакшою з Площі Культури ніж та подача яка йде з Парку. Місто має розвиватися і в тому числі архітектурно, стильно та з Новими задумами яких може бути сотні тільки дати людям змогу та право для цього. Вже усі побачили як Ми можемо це здійснити і як люди приходять у ці місця ділячись між іншим своїми статками, грошима з інвесторами. Далі буде ще цікавіше але слід прийняти конценцію розвитку або принаймі мати якісь ідеї для їх впровадження. Поки побудови парку Мером міста нічого Ми не бачимо, закостеніло.
03 Вересня 2017, 12:35
Підтримую"Камінь",адже Парк зовсім не змінюється,тільки ставок з'явився і качелі,а так нічого цікавого...Ну то ж хоч би зробили нормальне свято Парку,бо весь все однаково.Люди,ми повинні розвиватися,все змінювати інакше це буде деградація суспільства.Раніше Камінь був набагато прогресивніший,мав багато заводів та університетів.Залишається питання:кому за що дякувати?наше місто не розвивається і не покращується!
03 Вересня 2017, 12:37
Та хоч раз зробіть нормальне святкування Дня міста,не за зразком інших!Прикладом цього є святкування Дня підприємця ,у якому голова не брав участі
03 Вересня 2017, 21:35
"Прикладом цього є святкування Дня підприємця ,у якому голова не брав участі": ні, ні не можна так категорично проти Мера. Він як зазвичай брав участь і крім того дав своїм рішенням право провести це свято і це також багато чого значить. Крім того і Він брав участь, пив каву, гаряче, брав пакети, говорив, смішив молодь і багато чого іншого. Тому говорити що він не брав участь це його образити. Ні в якому разі.
03 Вересня 2017, 21:47
Свято повинен уміти кожний притомний хлоп робити сам, а не чекати свята від когось з натовпом за аналогією церковного. З іншого боку організація свята коштує гроші і, в принципі, чим більше грошей вкладено, тим більше буде позитивних емоцій. Якщо грошей вкладається мало, то й свято мало кого задовольняє.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024