Як святкували День підприємця у Камені-Каширському

03 Вересня 2017, 21:59
7020

Сьогодні в Україні своє професійне свято відзначали підприємці. У цей день слова вітань линули для них – енергійних, ініціативних, які зуміли організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проекти. У нас у місті таких людей налічується близько 800. І найактивніші з них минулої п’ятниці  у Камені-Каширському з нагоди професійного свята організували грандіозний захід.

На площі Культури  вперше відбулося відзначення Дня підприємця у форматі масових гулянь з конкурсами, лотереями, частуванням смачним кулешем.

Підтримали підприємців у організації цього свята працівники культури району, вихованці школи мистецтв, будинку дитячої та юнацької творчості, організувавши цікаву та змістовну концертну програму, провівши конкурси серед діток. А так званим продюсером всього цього дійства став активний і водночас творчо думаючий підприємець Василь Попович.

До речі, він спільно із іншими такими ж активними і небайдужими підприємливими людьми міста – членами громадського об’єднання «Підприємці разом» – переконаний, що тільки спільними зусиллями Камінь-Каширський можна вивести на нову траєкторію розвитку.  

– Наша мета зробити місто комфортним і затишним. А для цього запрошуємо у наші ряди потужних, розумних, ініціативних, трудолюбивих, – лунало на святі з уст організаторів.

3

 

Отже, минулої п’ятниці  вони подарували для жителів та гостей Каменя-Каширського не лише нагоду гарно відпочити, а й підготували для них чимало сюрпризів.

2

3

1

 

Розважали присутніх на площі Культури та піднімали їм настрій клоуни-міми. Варто відзначити, що вони додали креативності  масовому заходу.

1

 

Біля ПриватБанку на асфальті малювала дітвора.

Трохи збоку кумедні Міньйони організовували ігри.

Перед Будинком культури виступав народний аматорський духовий оркестр РБК створюючи особливо святкову атмосферу.

Зрештою, дехто навіть зауважував, що цей колектив варто було б зробити певного роду візитівкою міста.


 

1

2

2

 

Згодом розважили гостей зі сцени та подарували вервечку народних пісень «Приданки» із Гути Боровенської. Народні наспіви, живий супровід, колоритні костюми додали святу особливого національного смаку.

1

1

 

Дитячі виступи на святі засіяли душі камінь-каширців добром та радістю. Зауважимо, що на заході неодноразово линули вітання дітворі та вчителям і з нагоди Дня знань.

1

1

Родзинкою масового дійства у центрі міста стало відкриття «історичного силуету» вбрання Катажини Сангушко.

До речі,  першу фотосесію біля нього провели для чарівної симпатичної Ангеліни Войчук з Каменя-Каширського.

4

3

 

Із задоволенням гості святкового заходу  насолоджувалися виступами талановитих земляків, частувалися смачними напоями біля оригінального «Кухля», спостерігаючи за приготуванням кулешу, і з нетерпінням чекали розіграшу лотереї. До речі, підприємці В’ячеслав Гноянець, Василь Попович, Володимир Ярошук, Сергій Кузьмич, Сергій Шаповал, Андрій Гречковський, Сергій Конончук, Володимир Шевчик та інші підготували на розіграш святкової лотереї з нагоди Дня підприємця близько 200 призів. Серед них побутова техніка, меблі, посуд, засоби по догляду за вікнами, сантехніка, дитячі іграшки.




 

Окрім того розігрувалась можливість сходити на каву із міським головою Василем Бондарем за його рахунок. Зауважимо, що Василь Іванович також долучився до святкування і під час урочистості нагородив найініціативніших, найактивніших та найпідприємливіших підприємців міста.

 

1


1





 

На святі відзначили також креативну та вишукану пані – Галину Давидюк із Раків Ліса, яка працює двірником у Камінь-Каширському ВУЖКГ. Підприємці вручили їй подарунок чим подякували за нелегку працю.

4

 

А завершилося святкування Дня підприємця святковою дискотекою.

2

1






1





1





















1





1





3


























2


1

2





2

 

Фото Андрія ЛІТВІНЧУКА.

 

Коментарі
04 Вересня 2017, 01:20
Казан чогось вартий.
04 Вересня 2017, 02:32
"Наша мета зробити місто комфортним і затишним.": зробити комфортним і затишним це мало сказати це що найменше взяти владу у руки, щоб розпочати робити місто комфортним і затишним але якщо пан Попович:"запрошуємо у наші ряди потужних, розумних, ініціативних, трудолюбивих," то має бути і продовження. Але продовження цієї теми рано чи пізно впирається у вибори до ОТГ з навколишніми селами і в тому числі Раків Ліс, Клітицьк та подібних сільських населених пунктів, а отже рахуватися з думкою цих громадян вимушені будь-хто, хто намагатиметься порушити дисбаланс політичного спрямування у цьому Місті. Сьогоднішня партія у Міській раді навіть не подумує над завтрашньою перспективою Міста оскільки як говорить Мер це Нам не вигідно, а отже він та його партія будуть шукати вигідних попутчиків. Підприємці якраз той баланс який вигідний усім оскільки як бачимо гроші у Них є і гроші роблять погоду, тобто свято на їхній вулиці але чи достатньо цих грошей, щоб повернути цю історію у вигідну для Них сторону. До сьогоднішнього часу це Їм вдавалося навіть жертвуючи у свій час кошти, наприклад для євроремонту прокуратури або перекриття даху але чи зрозуміють Їх прості громадяни коли вони йдучи на Пассаж або в центр Міста знають напевне, що витрачаючись вони підтримують сьогодні вже інших громадян які завтра очевидно керуватимуть Містом як Їм заманеться.
04 Вересня 2017, 12:05
Думаю, що всі учасники цього дійства: ініціатори, організатори, актори, глядачі були задоволені. Це свято показало чого варта ініціатива людей, організація активних громадян без примусу влади. Одним словом- це прекрасно!!! Україна змінюється і в нас буде соціальна і правова держава, бо розвивається громадянське суспільство, а це найважливіше! Браво всім, хто зробив таке гарне свято!!!
04 Вересня 2017, 12:40
"організація активних громадян без примусу влади": по-моєму зовсім не так. ПО-перше "підприємці-разом" коли організовувалися розпочинали свій шлях зі слів, що мовляв досить Нам давати, роздавати іншим очевидно що владі, прокурорам, суду, податківцям та тому подібним людцям, а отже Ми самі будемо на Їхньому місці. Самі будемо роздавати, піаритися та виходити до громадян з промовами, подарунками, феєстою тобто для чого Нам посередники якщо Ми самі можемо це робити. Ось як я бачу цей процес який був задекларований "підприємці-разом". І взагалі це по-справедливому, дійсно для чого комусь давати якщо Вони це самі можуть зробити без посередників. Ми ж бачили на святі, що нікого з влади не було. Навіть Мер і той сам без своїх ад"ютантів, а отже влада від цієї акції у шоці як й громадяни міста. Якщо давати то давати, просто роздаватимо.... Все це добре якщо підприємці роблячи для городян свято беруть дійсно напрям на те, що би місто було:"Наша мета зробити місто комфортним і затишним.", але якщо Вони бажають зробити хорошу погоду при поганій міні то це вже зовсім інше. Поки до цього часу у Нас була влада політиків які більш-менш представлялися партіями але якщо підприємці підуть у політику і візьмуть у свої руки владу у місті то який це буде час поживемо-побачимо оскільки Вони сьогодні на "ТИ" з тими кому Вони давали це з "їхніх слів", але якщо на їхній дорозі будуть посадовці яких не можна буде купити то як Вони будуть себе поводити у цих випадках це ще невідомо але преценденти вже були коли за посадовця Вони платили ремонтами у офісах та перекривали дах. Тепер як це буде коли Вони не зможуть купляти ("з їхніх слів, вони дають") податківців, прокурорів та інших. Тепер очевидно для хорошої погоди та міни слід бути грамотнішим або наймати спеціалістів як це й слід було робити.
05 Вересня 2017, 00:56
"запрошуємо у наші ряди потужних, розумних, ініціативних, трудолюбивих. " Наш мер тут ну ніяк не підпадає Потужний - не видно, розумний - не блещет, ініціативний - ну тут взагалі , як той їжак птиця гордая, поки не копнеш, не полетить, трудолюбивий - такий як і потужний. Так що підтримка підприємців йому мабуть не світить, хіба тільки його другом Свербою.
05 Вересня 2017, 17:02
Хммм... "бал під час чуми"? але ж гумконвої ніхто не відмінив?
06 Вересня 2017, 02:02
Пане Камінь і мені не довелось кулішу скуштувати. Хоча і казан підготував, дров нарубав козака Петра веслувати призначив.Такі реалії життя.<br/>Враховуючи наше спільне бажання все-таки куліш скуштувати, при тому моє особисте бажання познайомитись з Вами, висловлюю сміливу,але цілком пристойну ділову пропозицію:зварити куліш нам разом.
06 Вересня 2017, 18:34
Коли країна у війні, то гріх такі гуляння влаштовувати, краще кошти добровольцям віддати, позор
07 Вересня 2017, 13:51
Ну добре.Організували ...Говоримо про благо міста,про його розвиток.А таке питання ТУАЛЕТИ В ЦЕНТРІ КАМЕНЯ Є??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
07 Вересня 2017, 19:03
&quot;зварити куліш нам разом&quot;: зваримо але клята бульба не дає навіть у центр вийти. Я підійду до Нашого з Вами знайомого.
08 Вересня 2017, 00:25
Гаразд ,до зустрічі.
08 Вересня 2017, 22:10
Вітаю всіх з прекрасним дійством!!! Свято вдалося, це видно із світлин.Приємно дивитись, що цивілізація доходить до глибокого Полісся!Людині властиво споглядати на приємні речі: співи, танці, спілкування. Це могли донести люди-життєлюби, які звикли багато працювати, які мають бажання щось змінити в цьому житті, які хочуть показати, що &quot; під лежачий КАМІНЬ, вода не тече! Молодці!
10 Вересня 2017, 19:42
А якого числа День міста?
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024