Юлія Тимошенко: Необхідне екстрене засідання у Раді для обговорення катастрофічної ситуації в країні

05 Вересня 2017, 09:16
2088

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко пропонує невідкладно зібратися на екстрене засідання у парламенті за участі керівництва держави, представників громадськості для обговорення катастрофічної ситуації в Україні та недопущення самознищення української нації.

Про це Голова фракції заявила на засіданні Погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій та комітетів.

За словами Тимошенко, чинна влада, яка взяла під контроль усі ЗМІ, активно звітує про проведені 144 реформи.

«Критерієм ефективності реформ є не їх кількість і не гучні оголошення про них, а щастя та покращення життя кожної людини, заможність кожної родини», – наголосила політик.

Юлія Тимошенко звернула увагу, що згідно з даними ООН, за рівнем щастя Україна входить до останньої десятки серед усіх країн світу, поряд з Ботсваною, Центральноафриканською республікою та Венесуелою: «Такої трагедії Україна не переживала ніколи! Людей у країні загнано в глухий кут!»

Лідер «Батьківщини» переконана: щоб оцінити справжню ефективність реформ в нашій державі за останні три роки, варто звернути увагу на оцінки незалежних міжнародних організацій.

Наприклад, ООН звітує про те, що близько 60% українців після «славних трьохрічних реформ» знаходяться за межею бідності, а національний ВВП з розрахунку на одну людину впав за останні роки на 31,9%.

«І це не брехлива статистика України, а реальна оцінка ООН», – додала Тимошенко.

Окрім того, вона звернула увагу на спеціальний звіт Світового економічного форуму в Давосі, згідно з яким наша країна перебуває на останньому, 138 місці за рівнем надійності банків та кредитної системи – «ось підсумок банківської реформи».

Також, як зауважила парламентар, за рейтингом ефективності антимонопольної політики Україна опинилася на передостанньому місці з 138 країн: «Це означає, що монополії просто пожирають нашу державу, вони перетворились в корупційно-монопольні спайки з владою і нищать кожну клітину нашого економічного життя».

Лідер «Батьківщини» звернула увагу на катастрофічний рівень річної інфляції у відсотках.

«Україна – на передостанньому, 136 місці, а за нами – лише Венесуела. Ось результати цих реформ», – сказала політик.

Юлія Тимошенко також обурилася, що Україна є «лідером» у Європі й за дитячою смертністю та смертністю породіль, і назвала це «безпрецедентними речами».

Коментарі
05 Вересня 2017, 12:44
Екстрене засідання за участі громадськості потрібне лише з однієї теми – програма дій до 2030 року з подолання та виведення з України популізму та політичної брехливості.
05 Вересня 2017, 13:40
На фоні завершення підготовки до реалізації "Плану Маршалла" - ініціативи європейських і американських політиків, військових чиновників, прозахідних лобістів, політтехнологів, філософів в створенні програми реформ для України, які покликані вивести державу із економічної зони країн Азії і Східної Європи та наблизити її до стандартів Західної Європи подібно до Плану Маршалла для Європи після Другої Світової Війни - квазіполітичні українські сили, які десятиліттями "боролися" за Україну справді опинилися у катастрофічній ситуації. Є що втрачати! А про останнє 138 місце у рейтингу "щастя" сказано більш-менш справедливо, бо для пересічного українця для повного щастя потрібно ой як багато. Казка про "Золоту рибку" для багатьох ще не втратила своєї актуальності...
05 Вересня 2017, 14:13
"філософів в створенні програми реформ для України, які покликані вивести державу із економічної зони країн Азії і Східної Європи" про філософів згадали, чому? Що тут робити філософам, забити голови людям ще якоюсь фігньою так як приблизно Комуннізм та таке інше. Яка взагалі філософська думка у громадян Заходу? Потім шановний економічна зона країн Азії то до деяких прецендентів нам ще дожити якщо орієнтуватися на Сінгапур, Японію та навіть вже Китай оскільки Китай має більш потужну економіку як Україна.
05 Вересня 2017, 15:33
План Маршала - на сьогодні, це лише пропозиція кількох країн ЄС. По-друге, ситуація в країні набагато складніша, оскільки міжнародна статистика не враховує кадрову проблему. Владні кабінети заповнені особами з мисленням гіршим, аніж за часів сталінської доби. Це навіть не тупі виконавці, це тупі ледарі-клептомани. Левова частка журналістів, особливо з молодих, з освітою на рівні ПТУ. Абсолютно безграмотні судді та прокурори. Деградована школа.
05 Вересня 2017, 17:41
І "шо дєлать" накажете? При реалізації ПМ ледарі-клептомани і бездарі вилітатимуть з кадрової обойми, як нині корки від Шампаню у барі "Вероніка" - один за одним. Бо ПМ не МВФ, він просто гроші українцям не передаватиме, управлінці контролюватимуть куди, як і для чого скеровуватимуться фінанси. І зарплати виконавцям будуть відповідними, тому не панікуйте, не "всьо пропало"...
05 Вересня 2017, 18:46
коли вже та брехуха косата заткнеться?
05 Вересня 2017, 19:01
«Зделайте» собі макіяж. Ви той План читали? Чи самі для себе написали? Ви перед тим як реагувати, усвідомлюєте те, що кидаєтесь критикувати? Вилітання не є запорукою заміни на кращих. І це не паніка, а розуміння того, що для того щоб невідповідних поміняти на відповідних потрібно радикально змінити суспільно-політичну систему. Тобто створити таку, яка унеможливлює прихід бовдура на відповідальну посаду. Це можна зробити. Але перед тим, як заливатись шампанськім, треба поставити чіткий діагноз, а не чманіти від картин через рожеві окуляри.
05 Вересня 2017, 19:53
Кажете "потрібно радикально змінити суспільно-політичну систему"? Що ж - вила Вам у руки! Ляшко колись, ще за Януковича, свої вила тримав на Банківській, бо, як пояснював це Генадій Москаль, аби щоразу в студію до Шустера не носити їх через весь Київ. Радикальність гарна штука, особливо при купіруванні хвоста у цуциків, аби малеча відповідали вимогам породи. А от, щоб загнути ключку старенькій бабусі, аби їй було на що спертися при хворій поясниці, то вербу таки добряче розпарювали і гнули поступово, інакше вона ламалася. Україні нині ще бракує однієї революції і тоді точно доляр буде по 8, настане спокій і мир, як того хоче "русский мир" і окремі наші популісти та революціонери. Добре, що ви не сприймаєте хоча б популістів...
05 Вересня 2017, 21:07
Ви про котру бабусю, ту що посадив у цюпу Кнур, котра ходила перед камерами аж на двох костурах. Я б тій брехусі не ключку зігнуту, а ціпок з колючого дроту дала.
05 Вересня 2017, 23:06
ЗлодЮлі пора доліковувати спину. Бажано в Качанівській колонії.
06 Вересня 2017, 02:11
Ліпше та Юля пояснила, чому вона в шкірянці а інвалідному возику вишивала, а через тиждень на підборах.
06 Вересня 2017, 11:57
Хріне! Не розчаровуйте читачів. До цього ви вдало виконували роль професора-популяризатора, а тепер вже після першого речення нервуєте і відповідаєте аби як. Почнімо зі слова «радикально». З якого дива ви вирішили, що на це слова має право лише Ляшко. Ну взяв він такий псевдонім своїй партії, ну почепив до нього вила. То що тепер вила «ляшками» називати та гидувати до рук брати?! Радикально, - тобто рішуче, не впадаючи на роки в роздуми, чи готовий наш народ до змін. Але без екстремізму, якого прагнуть «свободівці» та в стані «політичного нападу» Юля, яка не раз закликала до екстремістських дій – дороги перекривати, потяги зупиняти. Ось ви про тих, хто має корком вилітати. Але корок з пляшки, або кришка з банки вилітають лише за наявності в них надлишкового тиску. Тому, щоб вилетів, для прикладу, Дунайчук, потрібен тиск в системі або виконавчої, або представницької влади. З виконавчою важче, а з Каменською районною, міською депутатською ще цікавіше. Вони надійно законсервовані на віки. Вони наче забальзамовані. То як їх активувати? Та ніяк. З мумії людину не зробиш. Значить потрібно створити систему, коли б потенційні мумії самі до влади не перлись. Народ їх просить, а вони не хочуть, бо їм там явно не комфортно. Отож краще замисліться над тим якою має бути та система, а не над Планом Маршала для мумій.
06 Вересня 2017, 14:33
"Батя, я стараюсь..." - казала одна відома персона, намагаюсь не розчаровувати читачів, хіба окремі з них зі схожим нікнеймом завше чимось невдоволені.)) Я просто вдосконалюю свою практику спонукання до роздумів мешканців рідного мені краю. От інтелігентно зачепив Вас через необережне слово "радикально" і зекономив собі час та амортизацію клавіатури. Ви все розповіли чітко і зрозуміло. Поділяю вашу думку, що екстремізмом і популізмом позитивного результату для держави і людей ми не доб'ємося. Зміна системи також потребує праці і часу, оскільки мумій та бездумних рабів ще є чимало, у т.ч. і у владі різних рівнів. Мало того, чимало політичних трупів продовжують відігравати свою сакральну місію, оскільки на місцях за них молиться купка "віруючих", звісно, очікуючи за це хоча б невеличкої мзди чи дивідентів. Саме тому я покладаю певну надію, що Планом Маршала, який сьогодні презентують у польській Криниці, дещо розворушать наше болото і розгребуть жабуриння, очистять намул з джерела, однак останнє слово таки за українцями. Щодо "корків" на місцевому рівні, то їх вже не так і багато, нічого вони не консервують і очікувати доброго вина від них не варто. Більшість скоріше схожа на старі жовті "капронові кришки" на трилітрових слоїках з прокислими огірками-насінниками. Стоять собі у льохові на всяк випадок, прикривають навесні цю "консервацію" від мух і павуків, чекають свого часу на випадок неврожаю чи небувалої посухи...
06 Вересня 2017, 16:25
Якби жона Януковича знала, що її будуть цитувати навіть в районних сайтах, то мабуть ще щось встругнула. Сподіваюсь ви не відчули себе в ній, коли приступили до відповіді, бо якось мабуть ніяково спілкуватись з читачами на один нікнейм. А особливо, коли вони весь час невдоволені. Не буду цитувати подруг класиків української політики, але поясню своє «невдоволення» дуже просто. Це не невдоволення – це заперечення, бо немає істини абсолютної, а всяка є відносною. Якщо в Плані Маршала стоятимуть вимоги до кадрової політики, то тільки за те, його можна бути виконувати. «Кадри вирішують все» – сказав вчитель Путіна Іосіф. До іншого ще варто придивитись. Бо, наприклад, Ерхард в Німеччині 1947 року зігнорував більшу частину цього Плану, завдяки чому Німеччина є Німеччиною. Лі Куан Ю взагалі, на відміну від Японії, ніякого плану не мав, мав розумних навколо себе людей. Бо дурня від дурості ніякий план не врятує. Посадіть біля Гунчика розумних, і що??? Чи біля Дунайчука. Він же 99% сказаного ними не зрозуміє. А от США вийшли з депресії завдяки Рузвельту, який розумів своїх радників. Кадри, кадри і не одмінно не з червоним дипломом, а з добрими мізками. Мене більш втішила не презентація Плана Маршала, бо то з нашими кадрами «золото Полуботка» нагадує, а новий закон «Про освіту». В ньому, вперше за 26 років сказали, що вчитель повинен вчити учня думати. Ось тільки де думаючих вчителів назбирати.
06 Вересня 2017, 18:35
Грошова реформа Людвіга Ерхарда у Західній Німеччині була проведена 1948 року в рамках Плану Маршалла, який вже майже рік втілювався у Європі та ЗН у т.ч. Тому, недооцінювати дітища Джоржа Маршалла для німців, як і, звичайно, лише йому завдячувати, було б необачно. Водночас, не забуваймо, що в рамках денацифікації, контрибуції та репарацій за результатами ДСВ, на фоні вщент розгромлених основних німецьких міст союзницькою британською та американською авіацією, залишки цієї нації дістали такий імпульс та мотивацію до праці і жаги до життя, що на фоні навіть своїх відомих довоєнних традицій вони були у рази потужніші. Майже те ж саме і з Японією, Хіросіма і Нагасакі котрої розбудили цей у цілому войовничий і працьовитий народ до ще більшого ентузіазму і боротьби за виживання. Японія до бомбардування і після - це дві різні країни. Не приведи Господи, аби хтось подумав, що я ратую за якісь катаклізми чи потрясіння, однак сплячка, летаргічний сон часто тривають досить довгий час, доки не постане шекспірівського &quot;бути чи не бути&quot;. До слова Польща, яка ще не забула своїх відомі три історичні поділи і два зникнення з карти світу, останній у 1939 році, також хутейко за сприятливих умов після розпаду СССР, оговталась і стала європейською державою зі сталим розвитком. Українці після початку військової агресії та окупації також частково проснулись, сяка-така українськість з лінії Дніпра сягнула тепер фактично лінії розмежування з Лугандонією. Бо східняки врешті зрозуміли, що &quot;русская весна&quot; не за горами. Іншими словами, доки грім не гримне - посполитий не перехреститься. Полісся у силу різних причин та обставин, зокрема через близькість до Білорусі та засилля потужного крила УПЦ МП та російський вплив впродовж останніх 200 років тощо, ще й досі у помітній своїй частині зважує - а чи потрібна нам та &quot;гейропа&quot;, а для чого нам те ЛГБТ з підарасами разом взяті, а це ж рушить істинну віру з діда-прадіда і т.д. Можливо вже й не сплять, але ще дрімають та вагаються. Яскравим прикладом цього є найнижча на Поліссі мобілізація до ЗСУ, найменше контрактників. Не дивно, що саме тут не так давно планував балотуватися Адам Мартинюк. Тому й Гунчик, тому і його корєш Дунайчук та інші. Навіть найзапекліший патріот І.Гузь і той нещодавно змінив свій автомобіль на елітний позашляховик Land Rover, бо на ньому таки спідручніше рухатися у європейському напрямку. <br/>Відтак, реформа освіти, ПМ, наші з вами потуги)) - обнадіюють хоча б жменьку людей, що не &quot;всьо пропало&quot;... Звиняйте, що цитую косату, але це для балансу з &quot;наколотою апельсинами&quot;))
06 Вересня 2017, 20:12
Файно, файно. За це і шанують поціновувачі Хріна, жаль лише, що він час від часу натуриться й не хоче писати. Щодо школи, то &quot;читач&quot; не в курсі, що вона ще з совка живе в перманентних реформах. Так, ще в 70-х думаючого учня намагалися сформувати так званим &quot;проблемним навчанням&quot;, а в 60-х апробували евристичні прийоми стимуляції мислення.
06 Вересня 2017, 23:19
&quot;дещо розворушать наше болото і розгребуть жабуриння, очистять намул з джерела, однак останнє слово таки за українцями&quot;: по моєму це буде наступний грабунок Українсько держави про те є прецендент Іспанії коли люди з мулів пересіли на мерседеси тому надія топлиться але тут все-таки існує інституціальна особливість цієї території. Якщо Вони не вкладуть в Україну гроші то Вони програють все і в тому числі війну на Донбасі, а далі і Європу до Польщі, Молдавію аж до Хорватії. Україна має міцність десть приблизно на три-чотири роки.
07 Вересня 2017, 00:19
Дякую.
07 Вересня 2017, 11:39
М. Салтиков-Щедрин: “Строгость российских законов компенсируется необязательностью их исполнения&quot; - це дійсно класичний вислів класика. треба ж так! історія вчить, що вона нічого не вчить!
07 Вересня 2017, 13:58
Тішусь з вашої дружби, не смію навіть подумати, що до неї якось спричинився. Але з написаним вами обома погоджуюсь частково, бо вся ваша особливість в тому, що ви не ведете дискусію, а виключно себе захищаєте. Не буду лукавити, що не без моїх провокацій. А ви, наче випускниці Смольного, тут же ш, замість повз вуха пропустити, кидаєтесь відстоювати не свою думку, а свою честь. Одне хочу сказати Хріну. При бажанні не складає проблеми довести, що мокротність дощу на Волині в рази перевищує мокротність в інших областях України. чим ви, по суті і на жаль, займаєтесь. Але я не прощаюсь. Наразі з вами цікавіше «дискутувати», аніж Каменем.
07 Вересня 2017, 16:56
Дорікаєте мені, що я свою честь ціную вище думки? Думка без честі, скажу я вам, субстанція досить примарна. От, скажімо, Гройсман на першому дзвонику у школі цьогоріч сказав, що не всім українцям потрібна вища освіта. Що тут зчинилось, соцмережі мало не зависли від перенапруження. Тут йому пригадали і диплом МАУП, і інші гріхи та життя &quot;по-новому&quot;. Але, коли ці ж слова свого часу були сказані Марком Цукербергом, Ілоном Максом - творцем Тесли та інших успішних проектів, то про зраду і &quot;тупість&quot; ніхто не волав, оскільки це вже інша ситуація, тут і говорили, і слухали ті, що мають честь і думку. А в українців, якщо є щось одне, то й так вже добре, бо у значної частини наших людей ні думки, ні честі, ні стида, ні совісті. Ці архаїчні штучки нині не в пошані, основне для нас - бабло, яке, як відомо, не пахне. Але, бороньбоже, це не про вас узагальнення. Провокатори завжди думаючі люди )))
07 Вересня 2017, 17:28
Щось не второпав. То ви за кого і ви за що?
07 Вересня 2017, 22:15
Цитую для тих, хто не може второпати, повна аналогія: &quot;Посадіть біля &quot;X&quot; розумних, і що??? Чи біля &quot;Y.&quot; Він же 99% сказаного ними не зрозуміє.&quot; Ви не з них? ))
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром