На Камінь-Каширщині неповнолітній викрав з ділянки заготовлену лісодеревину

07 Вересня 2017, 14:53
2172

Учора, 6 вересня, у Камінь-Каширському районі співробітники групи реагування патрульної поліції оперативно встановили особу зловмисника, котрий викрав із ділянки лісозаготівлі місцевого держпідприємства майже 1,5 кубометри соснових колод. 

Про це інформує прес-служба волинської поліції.

Повідомлення про крадіжку до чергової частини Камінь-Кашиського відділу поліції надійшло від співробітників лісового господарства. 

Невідома на той час особа, поблизу села Сошичне, підводою перевозила викрадену деревину.

Співробітники групи реагування патрульної поліції встановили, що крадіжку заготовленої лісодеревини скоїв 17-річний житель Камінь-Каширського району. 

Викрадену деревину правоохоронці вилучили.

Відомості за фактом крадіжки слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

 

 

Коментарі
07 Вересня 2017, 18:23
Сміюся і плачу.... Ліс фурами вивозять і поліція не бачить, а тут роздзвонили на всю Україну!!!!!
07 Вересня 2017, 18:50
Це для Каменя характерно. Колись на Волі жили Братушеві (вони повмирали, є деякі їхні нащадки жіночої статі залишилися). Вели вони спосіб життя м"яко кажучи жахливий. Одна з них нагуляла Володьку Степанова, той років в 16-17 вкрав дубка у лісі та був засуджений на 4 чи 5 років тай пропав неборака (не повернувся до Каменя, не відомо,чи й живий).
07 Вересня 2017, 19:10
Але у той час менше крали. Коли я працював в податковій, правда вже в Українській державі до 97 року ліс тримали більш-менш пристойно і я коли виконував саме цю роль навіть писав акти в податковій всього на кілька пнів але й то був кіпіш через те, що податкова знайшла необлікований зрізаний пеньок. Але після 97 року все змінилося. Якщо буде нагода я розкажу більше про 97 рік.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром