Депутати облради підтримали звернення про виділення коштів на будівництво школи в Оленине

07 Вересня 2017, 17:17
1909

Депутат волинської облради Анатолій Філюк сьогодні, 7 вересня, на засіданні 15-ї сесії озвучив депутатське звернення адресоване голові обласної адміністрації Володимиру Гунчику про виділення коштів на будівництво загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів в селі Оленине.

Рішення про будівництво школи у цьому селі було прийнято ще у 2013 році, бо робити капітальний ремонт у старих будівлях школи неможливий. Відділ освіти райдержадміністрації розробив проектно-кошторисну документацію на будівництво нового навчального закладу. У тому ж році розпочалося будівництво школи, – пише «Волинська правда».

Хоча саме дій працівників райдержадміністрації у 2016 році не дала можливості провести тендерні процедури і унеможливила використання бюджетних коштів до кінця року.

–Зараз в селі Оленино проживає 94 дитини дошкільного віку, – розповів Анатолій Філюк. – У школі навчається у дві зміни 146 учнів, крім того ще 30 дітей доїжджають на навчання школярі з сусідніх сіл. Батьки власними силами зробили ремонт одного з старих корпусів школи.

Депутат звернувся до народних обранців підтримати його клопотання. За звернення проголосувало 49 депутатів, відповідно рішення вважається прийнятим.
 
 
Коментарі
07 Вересня 2017, 20:48
З яких пір діти доїжджають в Оленине? Це вже смішно...Депутатові треба бути добре проінформованим!"ШКОДА" Пася....Стільки проблем кожного дня . Докерувався....
08 Вересня 2017, 00:17
"Депутат волинської облради Анатолій Філюк сьогодні, 7 вересня, на засіданні 15-ї сесії озвучив депутатське звернення": коли він встиг озвучити депутатське звернення очевидно десь в перерві між своїм перекусом. Але однаково молодець не побоявся посунути на трибуну.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024