На Богдана Пташника «напали»

07 Вересня 2017, 21:44
2428

На учасника торговельної блокади з ОРДЛО, добровольця батальйону «Донбас» Богдана Пташника напали правоохоронці.

Про це написав у Фейсбуці Семен Семенченко.

«Під час проїзду з редутів Блокади додому на Волинь скоєно напад на учасника Штаб блокади торгівлі з окупантами добровольця 14 року, інваліда війни, активіста Блокади Богдана Пташника. Нападники - співробітники поліції. У Богдана після кульового поранення в голову під Карлівкою в травні 14 року була паралізована вся права сторона тіла. Сьогодні його ткнули цієї головою в бруд.

Коментарі зайві. Надаємо юридичну допомогу. Відбиваємо», - йдеться в дописі.

 

Коментарі
08 Вересня 2017, 01:51
Як там було у Нього зі здоров"ям то можна почитати на ФБ або в інших ЗМІ, він сам розказує тому сьогодні думається не слід акцентувати виключно на здоров"ї цього пана або інших учасників подій на Сході. Думається що таким людям слід надавати виключно максимальну медичну та психологічну допомогу але тут справа в тому, що деякі не бажають підліковуватися очевидно з їхньої точки зору сьогодні для Них ще не на часі.
08 Вересня 2017, 02:05
Блокада ОРДЛО цими політиками фактично допомогла президенту Трампу запропонувати Україні вугілля зі Штатів, а президенту Порошенко вимушено зійтися на тому, що вугілля зі Штатів це непоганий квартбланш для його політсили та його особисто. Тепер родини Американських шахтарів долучаються до тиску на Росію та таким чином разом з "Самопомоччю" долають свій шлях до заможного життя. Про те чому поліцейські напали на активіста то це скоріше всього, що є замовленням від центру якщо не від Авакова який давно вже підсідає під президента то десь від "Опоблоку" які хоч таким чином намагаються повернути хід історії. Здається хід історії вже не змінити.
08 Вересня 2017, 02:56
Що означає "відбиваємо"? Його пов"язали?
08 Вересня 2017, 02:58
А взагалі біля таких, як Костя Грішин, чи Семен Семенченко треба бути дуже уважним, бо він непростий чоловік.
08 Вересня 2017, 17:48
"А взагалі біля таких, як Костя Грішин, чи Семен Семенченко треба бути дуже уважним, бо він непростий чоловік." - точніше двуликий а (я)нус
09 Вересня 2017, 12:14
Це сталось тому , що в поліцію переатестували колишніх міліціонерів та беркутівців
09 Вересня 2017, 14:20
Це сталося тому, що такі як це чмо, "херой", Пташник підтримало Чиха, а тепер ті кого воно підтримало його тикаю носом в бруд. А загалом, все це кіно, розраховано на дурників.
09 Вересня 2017, 14:21
Це сталося тому, що закон один для всіх! Участь в АТО не дає право творити, що йому заманеться, все життя.
09 Вересня 2017, 15:54
Так, хто - небудь поясне,що трапилося? Ніц же не зрозуміло. "Відбиваємо", "обличчям в бруд", це все ля ля. Щодо Чиха, то таки так Бодя сідниці рвав щодо нього.
10 Вересня 2017, 15:30
Задовбали Ви його про той пісок. Це його ставок і точка він має право копати у тому місці. Але пісок яий він звідти вивантажує це не його власність оскільки за Конституцією України земля ЇЇ надра належить українському народу. Тобто він має діяти так; копаєш ставок та пісок який тобі не потрібний має вивантажатися десь поруч або відвантажити у інше місце, продати, подарити, даром дати про те ці акції що було перераховано має підтверджуватися рішенням якогось державного органу або місцевого самоврядування. Тобто якщо на сьогоднішній день голова ОДА, РДА не завізував якихось конкретних дій з цим піском або пан Мер якщо не зафіксував яких небуть конкретних дій цей пісок який звідти був вивантажений у невідомому напрямку у нашому випадку являється об"єктом крадіжки. Схожий випадок і з піском, що вивантажується з так званого кар"єру (панської гори, ставок на чотири гектари міської ради) оскільки якщо у першому випадку цього речення пісок просто тирять то у другому припплели ще якогось там підприємця. Про те і у першому, другому і третьому випадках пісок повинен мати вартість. Якщо він не має вартості то його тирять.
15 Вересня 2017, 19:25
Ще "напасти" можуть воші чи "швидка Настя" , тобто срачка ))
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024