Седлище: хлопець відтяв собі статевий орган

09 Вересня 2017, 13:27
9866

У Седлищі сусіднього Любешівського району люди досі не можуть оговтатися від шоку: місцевий фермер попав у лікарню, бо… відрізав собі дітородний орган. Ще й середній палець на лівій руці відрубав. Що могло підштовхнути молодого чоловіка вчинити над своїм тілом таку наругу?

Про це пише «Вісник+К»

Якби подібне сталось у неблагополучній родині, то, певно, люди б не так болісно відреагували. А ця сім’я – багатодітна, мама має почесне звання матері-героїні. Словом, люди добропорядні й шановані. Їхньому синові 26 років, він – місцевий фермер. Дружини не має. Якимись психічними розладами, кажуть, ніби й не страждав. Мовляв, був спокійний, трудолюбивий, не цурався допомагати іншим. Єдиний мав комплекс – при розмові затинався, тож дуже нервував, що через це з нього насміхаються.

Батько припускає, що саме вада мовлення призвела до шокуючого вчинку. Хоча того дня, коли виходили на поле, ніхто й подумати не міг, що закінчиться таким. Збирали картоплю. На полі із сином залишилася мати, батько спустився у льох. Раптом хлопець сказав, що має відійти на хвилинку. Пішов убік, де дрова рубають. А там сокира була. За мить батько почув крик дружини. Коли вискочив надвір – перед очима потемніло: син стояв з обрубаним статевим органом, нижче пояса юшила кров, у руках тримав сокиру.

Хлопця відразу відвезли в Любешів у районну лікарню. Очевидці розповіли, що молодик зайшов у медзаклад сам, хворе місце було замотане простирадлом. У райлікарні медики надали першу невідкладну допомогу.

– Було зупинено кровотечу, проведено обробку рани, – розповідає головний лікар Любешівської районної лікарні Богдан Іванів. – Паралельно наші медики проводили консультації з урологом Волинської обласної клінічної лікарні. Було прийняте рішення транспортувати хворого туди для надання подальшої допомоги.

Запитую в лікаря, чи була можливість зберегти молодому чоловікові статевий орган. Відповідає, що ні, мовляв, таке – «зі сфери фантастики». Бо ушкодження надто серйозне – орган був повністю відрубаний.

Відсічену частину тіла медпрацівники помістили в банку й залили формаліном. А хворого відвезли до Луцька. Його госпіталізували в урологічне відділення. Пацієнтові вже провели складну операцію. Медики кажуть, що, на жаль, репродуктивну функцію чоловік втратив назавжди. Але його життю нічого не загрожує.

Світлана РІДНА, Волинська область

 

 

Коментарі
09 Вересня 2017, 17:14
А до чого тут Любешівськи район?
09 Вересня 2017, 18:35
Бо ж седлище це любешівський район
09 Вересня 2017, 20:42
Жах. У Підцир"ї колись один п"яниця в алкогольному психозі назло матері собі руку відтяв.
09 Вересня 2017, 21:34
Не тілько дітородний, а і сечевивідний, відмінний від жіночих, тема для обговорення для недалеких та закомплексованих. Словом, дівчата, є про що поговорити.
09 Вересня 2017, 23:36
Мало того , що дебільна новина , та ще й давня...як мінімум тижневої давності..
10 Вересня 2017, 01:21
А як іще повідомити всьму світу, що у Любешівському раойні є село Седлище???
10 Вересня 2017, 01:25
В того про якого ви кажете є брат також без руки ,незнаю де він її втратив
10 Вересня 2017, 01:41
Не знаю ні одного, ні другого, але як камінський за народженням чоловік, знаю про камінчуків різні історії. Це колега Камінь, як мешканець вулиці Радянської знає. Першого нещасного безрукого чоловіка я бачив в Камені у дитинстві, коли ловив карасі навпроти ексСолов"янчикової заправки. Бідолаха ротом надягав черв"яка на гачок, шокуючи мене 7-річного.
10 Вересня 2017, 12:31
Яке відношення має Седлище до Каменя. Питання до редакції
12 Вересня 2017, 03:28
У Седлищі центральна вулиця місцями нагадує частину вулиці Воля, що в Камені-Каширському.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39