У Камені-Каширському поліція закликає здати зброю і вибухівку

11 Вересня 2017, 13:03
2283

З метою стабілізації оперативної обстановки щодо незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки на території Камінь-Каширського району, як і по всій Україні, з 1 вересня по 6 жовтня 2017 року проводиться оперативно-профілактична операція «Зброя та вибухівка».

Її завдання – виявлення та вилучення з незаконного обігу вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин, вибухових пристроїв, розкриття злочинів, скоєних з використанням зброї, припинення діяльності організованих груп та злочинних організацій, – повідомляють на сторінці Камінь-Каширський Відділ Поліції у Фейсбуці.

Нагадуємо, що відповідно до статті 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) особам, які незаконно зберігають зброю і вибухівку, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Працівники поліції звертаються до всіх мешканців міста Камінь-Каширська та району з проханням добровільно здати зброю та вибухівку, які незаконно зберігаються в них.

Якщо у Вас виникли питання або ж Ви володієте будь-якою корисною інформацією, звертайтеся до працівників поліції або ж працівників дозвільної системи за адресою м. Камінь-Каширський вул. Шевченка 6, та за телефоном 102.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром