Камінь-каширських лісівників привітали з професійним святом

15 Вересня 2017, 09:22
5292 Джерело: kamadm.gov.ua

Вчора, 14 вересня, у стінах районного будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівника лісу, який відзначатиметься 17 вересня.

Привітати лісову громаду завітали перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Михалік, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук, міський голова Василь Бондар,– повідомляє прес-служба РДА.

На урочистому дійстві були присутні також ветерани лісового господарства, які не один десяток років свого життя віддали лісу – садили, доглядали, оберігали його від шкідників, хвороб, пожеж і своєю щоденною невтомною працею примножували зелені багатства держави.

У рамках урочистостей директори державних підприємств «СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» Олександр Грицай та «Камінь-Каширське лісове господарство» В’ячеслав Кузьмич відзвітували про результати роботи та привітали свої трудові колективи з нагоди професійного свята.

У цей день не обійшлося й без нагород. Зокрема, почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради з рук посадовців отримали:

Оксенюк Руслана Олександрівна – робітниця цеху переробки деревини державного підприємства «Спеціалізоване лісогосподарське агропромислове підприємство «Камінь-Каширськагроліс»;

Сидорук Андрій Семенович – тракторист державного підприємства «Спеціалізоване лісогосподарське агропромислове підприємство «Камінь-Каширськагроліс»;

Корецький Володимир Іванович – головний лісничий державного підприємства «Спеціалізоване лісогосподарське агропромислове підприємство «Камінь-Каширськагроліс»;

Гордійчук Аркадій Олександрович – лісничий Полицівського лісництва державного підприємства «Спеціалізоване лісогосподарське агропромислове підприємство «Камінь-Каширськагроліс»;

Багнюк Геннадій Андрійович – майстер лісу Кримнівського лісництва державного підприємства «Спеціалізоване лісогосподарське агропромислове підприємство «Камінь-Каширськагроліс»;

Довгун Володимир Євгенович – головний інженер державного підприємства «Камінь-Каширське лісове господарство»;

Дяк Сергій Павлович – лісничий Нуйнівського лісництва державного підприємства «Камінь-Каширське лісове господарство»;

Ніколайчик Віктор Васильович – старший майстер цеху переробки державного підприємства «Камінь-Каширське лісове господарство»;

Лук’янчук Олександр Миколайович – майстер лісу Нуйнівського лісництва державного підприємства «Камінь-Каширське лісове господарство».

 









 

 

Коментарі
15 Вересня 2017, 12:43
Слід було згадати профспілкового лідера Камінь-Каширського держлісгоспу яка у свій час врятувала це підприємтсво від розвалу, а саме коли Порошенко прийшов до влади Волиньліс намагалися реорганізувати в щось гігантське й незрозуміле з кількох підприємств Поліської зони в одне з головним підприємством у Манневичах. Але наполеглива боротьба колективу який вже збирався їхати на Київ та голови профспілкового руху підприємства фактично зупинили цей процес. Тому від мене особисто моя скромна велика подяка через те, що хоч одне підприємство було врятоване на Камінь-Каширщині та деяким сьогодні вже доводиться таки вручати грамоти героям промислового руху району.
15 Вересня 2017, 22:23
"опа" так його на фотках не видно.
15 Вересня 2017, 22:25
Цікаво, де він вчився у Києві в схакадемії, чи в Львові у лісотесі?
16 Вересня 2017, 02:27
А люди кажуть-"День злодія!"
16 Вересня 2017, 02:38
Вони ж не злодії, а злодії в законі.<br/>Хочуть беруть вночі - хочуть вдень, мають по 10 машин-тракторів-мотоциклів - а декларація майже порожня.
16 Вересня 2017, 11:45
Цей не дивно, адже дехто з них у ресторації &quot;Застав&quot;є&quot; представляється ексморяком, а в моряків же &quot;поматросил и бросил&quot;.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром