Міська рада повідомила, коли святкуватимуть день міста Каменя-Каширського

16 Вересня 2017, 22:23
2735

Традиційно День міста Каменя-Каширського святкували у третю неділю вересня.

Однак цьогоріч головна подія нашого міста збере мешканців та гостей пізніше.

Як повідомляють у міській раді, через ряд обставин День міста відбудеться 24 вересня.

Святкові заходи проходитимуть у парковій зоні.

Їх початок заплановано на 15:00.

Коментарі
17 Вересня 2017, 13:13
Не тільки але й через ряд обставин міська рада змушена "святкувати" день міста у "парковій зоні" і це у першу чергу через те що маємо розпіарений парк міста якого ще не має тому й маємо на виході "зону" мають відвідати гості міста з Польського міста Жешув якщо не помиляємося і ще через те, що міська рада як будь-то виграла грант Євросоюзу на розбудову тієї самої "зони парку" тому ж не можна перед гостями вдарити у лице калищем й повести на святкування до центру міста навіть незалежно від того що майже 70 відсотків переважно молодь міста бажає проводити подібні свята саме у центрі міста.
17 Вересня 2017, 14:18
Реально круто написали,чисто правда!Прямо мої слова
17 Вересня 2017, 18:26
хоч би перед поляками не позорилися
17 Вересня 2017, 19:31
Про місце св&quot;яткування не може бути і мови. Центр міста не для масових заходів,це потрібно перекрити рух,а не дай бог в якогось з водіїв &quot;заскок &quot; і він поїде на людей, Потрібно думати &quot;ГОЛОВОМ&quot;. Є рішення сесії і будемо виконувати його.<br/> Про польську делегацію з міста побратима Менджжець Підляський,яка має бути гостями св&quot;ята. Це загально європейські відносини між містами. Вони прийняли 9 діток на 5 днів на відпочинок безплатно в цьому році а ми запросили керівництво уряду міста. А про благоустрій міста нашого поляки кажуть: &quot;В нас було те саме в дев&quot;яностих роках,дайте час і місто ваше буде красивим та добротним&quot;. В нас є всі для того задатки,практично європейська схема забудови,коли на площу Культури сходяться багато вулиць,є основна обїздна дорога та скоро закриємо другу обїздну дорогу по вул.Шабліовського.<br/> Щодо гранту на благоустрій парку. Ми дійсно подали його на розгляд европейської комісії разом з містом побратимом з польщі. Було близько 3000 проектів ,наш проект відібрано поміж 30 других . саме в кінці вересня будуть результати і його ми ждемо разом з поляками. Нехай бог нам допоможе.<br/> Зміна дати проведення дійсно мають обєктивні причини.Кожний рік разом відділом культури ми проводимо спільний захід- свято міста та фестиваль району етнографічний. А ця неділя була зайнята,відбувався обласний фесиваль . Культура зайнята була. Та в принципі це добре,цілий день був дощ. Побачимо ,що буде 24 вересня з погодою. Проведення свята коштує бюджету не малі гроші. Тому провести його аби провести не має резону.
17 Вересня 2017, 20:39
&quot;дайте час і місто ваше буде красивим та добротним&quot;: згідний з міським головою, що час зробить своє але тут справа така, що невідомо кому цей час дасть шанси. Потім відносно місця проведення. Звичайно якщо у міській раді більшість тягне за головою міського голови то звичайно чи є рішення чи його немає тут звичайно не має значення тому кивати головою тільки на те, що якщо хтось з &quot;головом&quot; почне їхати у натовп то ця причина також має сенс але тільки у тому випадку що той хто придумав цю версію то дійсно не дружить з &quot;головом&quot; як і про те, що сьогодні Камінь-Каширський пасе задніх у всіх напрямках реформ, ОТГ, медицина, розвиток промисловості, сільського господарства, інфраструктури міста, дороги, тротуари, забезпечення безпеки, оскільки ж недаром міським головою говориться що з &quot;головом може в&quot;їхати у натовп&quot; на Площі Культури яка перетворилася практично у всеміську парковку тому у цьому сенсі голову міської ради можна зрозуміти, чому громадяни не дружать з &quot;головом&quot; та чому поляки говорять про Наше місто що Йому треба дати &quot;ЧАС&quot;.
17 Вересня 2017, 21:29
Який Бондар все таки крутий чувак.Не то шо інші галави ради або вєлікая Юрістка юрідічєскаво атдєла навіть не здоровкаються .
17 Вересня 2017, 23:04
Як день підприємця то центр города, а як День Незалежності і День міста то в парк по травичці та багнюці.
17 Вересня 2017, 23:18
День міста, на мою думку, повинно бути літом, в липні або в серпні,на якесь зі свят релігійни.
17 Вересня 2017, 23:38
&quot;День міста, на мою думку, повинно бути літом, в липні або в серпні,на якесь зі свят релігійни.&quot;: не знаю чому у цей День сьогодні можливо є якась причина як от у селі Воєгоща коли перша писенна згадка відбулася у 11 серпня. Камінь-Каширський також може дослідити свій родовід, найкращим чином цей День може бути коли йому дали наприклад Магдебурсзьке право яке й визначило на довгі столяття його містом або у день визволення його від фашистсько-німецьких загарбників воїнами УПА теж по суті є епохальним Днем коли було вибито близька ста ворогів але з нашої сторони ніхто не пострадав здається 19 серпня.
18 Вересня 2017, 04:12
19серпня це Преображення і молодь ще не на парах
18 Вересня 2017, 18:20
Слава богу що розум перемiг. Розваги до полуночi проводьте де завгодно, але не в нас пiд будинками. Старшим людям спокiй дорожчий ваших гуль. В останнiй праздник органiзатори забули про совiсть та порядок проведения таких заходiв.
18 Вересня 2017, 21:25
Нічого подібного, офіційна частина закінчилася о 23.00год., що узгоджується з законодавством але про те чому Вас не &quot;трогає&quot; свято у парковій зоні то в ту частину не заходять жителі що проживають на околицях міста. Потім шановні в основному в центрі проживають жителі будинків яким у свій час отримали Їх у власність ще за радянських часів практично за безцінь, а тому думаю слід все-таки потерпіти деякі незручності які інколи виникають під час таких святкувань оскільки Ми маємо місто яке в основному розташоване у центрі оскільки на околицях К-Каширська мати місто то ще слід мати &quot;ЧАС&quot; як говорить наший любий Мер. Тому місто повинне мати свій почерк, свій стиль, динаміку розвитку. Крім того чомусь у Вас не виникає запитань у центрі міста практично на Полощі Культури всеміська парковка, що іноді навіть не можливо пройти але очевидно що ВАм це не загрожує, пройти Площею оскільки Ви очікуєте сьогодні тільки тишу для Ваших вух та спокій для Ваших ніг, про те такого не буває час іде і час змінюється й не на користь на жаль літнім людям. Тож вибачайте Нас, що Ви зістарились.
19 Вересня 2017, 00:33
В точку!
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024