Що розповів на телебаченні Валерій Дунайчук

19 Вересня 2017, 13:02
3385
Голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук взяв участь у телепрограмі «Про головне з Володимиром Гунчиком».
Про це повідомляє прес-служба РДА.

У прямому ефірі телеканалу «Нова Волинь» керівник виконавчої гілки влади в районі відповів на запитання, що стосуються соціально-економічного розвитку Камінь-Каширщини.

 

 

Коментарі
19 Вересня 2017, 23:11
Витягнули пана Дунайчука для того щоб відбілити найбільший провал голови Волинської ОДА. Про який перспективний "план розвику" можна говорити якщо у Нас не заплановано Госпітальний округ. Тому сьогодні про перспективу можна говорити тільки тоді коли сьогодні та завтра можна буде з найбільшою вірогідністю сказати, що Ми можемо пролікуватися саме у Нашому районі а не везти свої кровні грошики до Ковеля та до інших місць. Тому якщо говорити про "рідний район" то слід говорити про як найперспективнішу точку на карті Волинської обл. благо сьогодні усі політичні карти лягають на стіл але тут справа навіть не в політичних вмотивованих чи невмотивованих абстракціях, а справа у тому, що людина говорячи про "рідний район" поступає зовсім до навпаки і тут пересічним громадянам аж зовсім не зрозуміло чому наприклад наукова думка та Волинська обласна рада приймають позитивні рішення відносно району але зовсім інше виходить з пера голови ОДА. Одним словом сьогоднішній тандем Дунайчука та пана Гунчика є невдалим з точки зору перспективності нашого краю.
19 Вересня 2017, 23:19
Головні стратегічні завдання-госпітальний округ, ОТГ і повіт- що зроблено? Стратегія розвитку району взагалі відсутня.
20 Вересня 2017, 00:41
Схожа ситуація була зі мною коли у свій час поставили задачу інспектору праці дати рекомендації голові РДА по піднятті на законній підставі рівня заробітної плати в районі. Ну ось почитав туди-сюди написав я тому панові аж вісім рекомендацій із них чотири слід було впровадити у області і чотири у районі. Збирають як слід збори активу району чи як там їх сьогодні можна назвати. То цей пан мені навіть слова не дав сказати, перебивав, хамив одним словом протяг так як слід. До чого я веду? До того що йдучи на ті збори у свій час я знав наперед чим воно почнеться і чим воно закінчиться. Так само як і в сьогоднішні ситуації пана Дунайчука, йдучи на телебачення знав сто відстоків як його там будуть протягувати і як його будуть натягувати на мінус п"ять. Отже голова ОДА виконав свою місію та як слід але знає й голова РДА пан Дунайчук як бути тепер між молотом та наковалнею.
20 Вересня 2017, 00:44
Тобто "Камінь" стверджує, що перспективи розвитку сфери послуг на рідних теренах невтішні?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39