Коли відкрийють пам'ятний знак у Хотешові

21 Вересня 2017, 21:24
1442

У Хотешівській та Добренській сільських радах з робочою поїздкою побували представники районної влади та обласного товариства «Спілка Чорнобиль».

Так, керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук спільно з членом громадської ради при облдержадміністрації Ростиславом Кухтеєм (Волинське обласне добровільне товариство «Спілка Чорнобиль») та керуючим справами районної ради Валерієм Хитриком оглянули нововстановлений пам’ятний знак на місці стоянки бази ОУН-УПА «Північ», що в урочищі «Зарічки»,  – повідомляє прес-служба РДА. 

Також обговорили питання урочистого відкриття пам’ятного знака. З точною датою поки не визначилися, однак проведення тематичних заходів заплановане на наступний місяць.

У селі Добре Валерій Дунайчук проінспектував хід реконструкції адмінприміщення під дошкільний навчальний заклад. Наразі проводяться роботи по утепленню фасаду будівлі та благоустрій прилеглої території. За словами Валерія Савовича, невдовзі ДНЗ можна буде вводити в експлуатацію.

 

 

Коментарі
22 Вересня 2017, 00:33
"з членом громадської ради при облдержадміністрації Ростиславом Кухтеєм (Волинське обласне добровільне товариство «Спілка Чорнобиль»)": якщо такими темпами то ні Знака, ні статуса території забрудненої від ЧАЕС не матимо ще при цій владі яка оковиристо говорить про ОУН УПА разом з бувшими комуністичними лідерами краю і врешті решт саме з Ними прийдемо і до втрати Чорнобильського стутусу оскільки для Них очевидно що нічого святого немає для Них святе тільки їхнє бабло.
22 Вересня 2017, 01:21
Комментаторе Камінь дописувач пан Хрін радить в мислених конструкціях виходити з принципу "Бритва Оккама", або часткового випадку цієї "бритви". Річ в тому, що Р. Кухтей вже увійшов в анали туземної історії (паном Хріном було дано обгрунтування) і, вставляючи шпильки в його адресу, ви ускладните пізнання цієї історії новими поколіннями волинян.
22 Вересня 2017, 10:31
За хріновими та вашими "мисленними конструкціями" (частковими чи повними) - "аннальність" колишнього комуніста , першого секретаря КПРС в Камінь-Каширському районі Ростислава Кухтєя - визначається його нинішньою бандеризацією і "турботою" про пам'ятний знак упівцям за Хотешовом?
22 Вересня 2017, 11:07
працюють у кращих традиціях совєтщини: будуть сто разів збиратися, обговорювати, запрошувати журналістів, бити себе в груди двома кулаками, розказувати людям, як треба жити і які пріоритети у їхньому ж житті треба розставляти і т.д - а результат тої їхньої роботи - нуль. От побачите - в кращому випадку нагнуть лісників, щоб ті хреста деревяного поставили. Даю зуб - у жовтні, як обіцяє кухтєй_ - знака не буде.
22 Вересня 2017, 14:37
А ще Хитрик там не покопався
22 Вересня 2017, 19:15
Анна́лы (множественное число, лат. Annales от annus — год) — летописи у римлян, первоначально записи верховных жрецов на выбеленных деревянных досках с ежегодной пометкой консулов; выставлялись для всеобщего сведения.
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024