Де відпочивали камінь-каширські лісівники за кошти профспілкових організацій

23 Вересня 2017, 10:11
1967

Вимагаючи від людей самовідданої праці, кожен керівник мусить розуміти: для цього необхідно подбати про їх комфортний та повноцінний відпочинок.

У державних лісогосподарських підприємствах Волині такі обов’язки  покладені на профспілку, – пише прес-служба Волинського ОУЛМГ..

У 2017 році волинським лісівникам спільними зусиллями вдалося відбудувати відпочинкову базу на  озері Світязь. Цьогоріч вона повноцінно працювала – за літній  період там оздоровилися 615 працівників галузі, в тому числі – 208 дітей.

Ще до початку відпочинкового сезону було складено відповідний графік, за яким лісогосподарські підприємства і направляли працівників на оздоровлення. Першочергово у ті списки потрапили учасники АТО та їхні родини, багатодітні сім’ї. Перевага надавалася також тим людям, які працюють у галузі десятки років та мають особисті досягнення.

Таким чином побувало на Світязі чимало майстрів лісу, лісничих, бухгалтерів, механіків, інших робітничих професій, пенсіонерів лісової галузі…

Вже  рік діє профспілкова програма  з оздоровлення працівників  лісової галузі та членів їх сімей на Чорному морі. Цього року, крім бази відпочинку «Водник» у м. Залізний порт, гостинно зустрічала лісівників і база відпочинку «Петрове Подвір’я». За 2017 рік оздоровлено 299 працівників, в тому числі – 92 дитини.

Також цього року 18 дітей працівників виявили бажання відпочити в літньому таборі «Волинська Січ» на Світязі.  

– Оздоровлення працівників лісогосподарських підприємств області та членів їхніх сімей – лише частина великої роботи, яку виконує профспілковий комітет лісівників. Але без перебільшення скажу – чи не найважливіша. Бо тоді люди відчувають турботу про себе, підтримку та, головне, бачать зміст у якісній та сумлінній роботі. Адже кожному із нас дуже важливо, щоб нашу працю гідно оцінювали. Від себе також додам: навряд чи може таким похвалитися будь-яка інша профспілка. Не секрет також, що в цьому – величезна заслуга керівника галузі Олександра Кватирка. Він визначив такі пріоритети у роботі, поставив на перше місце соціальний захист та рівень заробітних плат працівників і тримає на контролі, як це виконується  безпосередньо керівниками підприємств. Благо, що й директори розуміють важливість спільної справи. Особливо хочеться відзначити директорів ДП «Колківське ЛГ» Олександра Чернишина, ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» Олександра Грицая, ДП «Поліське ЛГ» Андрія Яцину, ДП «Маневицьке ЛГ» Володимира Радіона, ДП «Турійське ЛГ» Дмитра Войтюка та ДП «Ковельське ЛГ» Володимира Данилюка, – зазначає голова Волинської обласної організації профспілки працівників лісової галузі України Павло Матіюк.  

Коментарі
23 Вересня 2017, 15:07
Ze z prosto absyrd. V toj 4as, yak bezkontrolno vurybyetsya lis, growi, yaki na zomy zaroblyat lisovi gospodarstva, idyt na ozdorovlennya jix prazivnukiv. Ze vuxodut, s4o lisu nalezat lisovum gospodartvam i ti mozyt rozporyazatusya numu yak xo4yt???<br/>Lis - ne godivnuzya dlya osobluvoji kastu<br/>Neobxidno negajno zvilnutu vsix korympovanux prazivnukiv lisovux gospodartv i ne tilku zvilnutu, a polovuny posadutu za bezzakonnuj prodaz lisy.
23 Вересня 2017, 15:08
Заголовок читаємо:&quot;Де відпочивали камінь-каширські лісівники за кошти профспілкових організацій&quot; але у тексті читаємо також:&quot;Від себе також додам: навряд чи може таким похвалитися будь-яка інша профспілка. Не секрет також, що в цьому – величезна заслуга керівника галузі Олександра Кватирка.&quot;: то все ж таки чия тут особлива заслуга, профспілкових організацій підприємств чи величезна керівника галузі адже як відомо керівник цієї організації не керує профспілковим рухом. Принагідно хочу сказати, що особлива заслуга сьогодні по К-Каширському держлісгоспу, незмінного лідера профспілкового руху цього підприємства Оксани Миколаївни оскільки саме через ЇЇ роботу як голови профспілки підприємство фактично врятувалося від гігантоманії коли у свій час прийшовши до влади уряд Яценюка задумав Волиньліс реорганізувати у інший склад коли К-Каширське держпідприємство збиралися ліквідувати приєднавши його до Маневич. Оце я рахую робота профспілок, а не піар-компанії якогось там нікому невідомого і непотрібного:&quot;керівника галузі Олександра Кватирка.&quot; якому вже давно дихають в затилок ініш притомні лідери краю.
23 Вересня 2017, 18:17
Тут незрозуміло конвергенція, чи трансформація Хріна в Каменя. Ключове слово &quot;притомні&quot;. Раніше -це був маркер Хріна, а тепер?
23 Вересня 2017, 23:03
&quot;Раніше -це був маркер Хріна, а тепер?&quot;: нічого подібного це слово суто тільки з мого лексикону.
23 Вересня 2017, 23:57
Отже трансформер
25 Вересня 2017, 02:37
Хотілось би почитати статтю про те, як Борох 23 вересня за кермом РЕНО ДАСТЕРа у Карпилівці збив двох хлопців на мотоциклі і втік з місця пригоди....
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024