Педагогів Камінь-Каширщини привітали з професійним святом

25 Вересня 2017, 17:09
3479 Джерело: kamadm.gov.ua
Сьогодні, 25 вересня, в районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. За доброю традицією педагоги відзначають його в першу неділю жовтня.

Привітати корифеїв педагогічної справи прийшли голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук, начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Пась, голова районного комітету Профспілки працівників освіти і науки України Людмила Кузьмич, – повідомляють на сайті Камінь-Каширської РДА.

Розпочався захід із патріотичного флешмобу, який для своїх колег-педагогів спільно з дітьми організували працівники закладів дошкільної освіти району.

– Бути вчителем – велике мистецтво та щоденна наполеглива праця, – зазначив у своєму вітальному слові голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук. – Цю професію обирають серцем і залишаються вірними їй на все життя. Освітня галузь району рік за роком піднімається на вищу сходинку. І в цьому ми найперше завдячуємо вашій наполегливій праці, творчому пошуку, багатогранному таланту, відданості обраній справі.

– Наші педагоги – прекрасні люди, які формують українське суспільство, – відмітив заступник голови районної ради Сергій Дмитрук. – Адже саме вчителі прищеплюють своїм вихованцям любов до рідного краю та Батьківщини.

Під час святкового заходу чимало освітян району були нагороджені почесними грамотами та подяками. Зокрема, премії райдержадміністрації та районної ради отримали: директор ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Раків Ліс Олександр Кузьмич та вчитель математики ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Грудки Вадим Карпік.

 




 

 

Коментарі
25 Вересня 2017, 20:46
останнє фото - вершина чиєїсь примітивної фантазії. сорі
25 Вересня 2017, 22:44
А передостаннє фото вершина прикладу яка має бути довжина спідниці у вчительки . сорі.
25 Вересня 2017, 23:13
Все нормально,чому пристаєте? Для непосвячених в шкільну педагогіку здається, що вони не переробляються та тільки насильство над школярами вчиняють. Але ж це складна і важка праця з перманентними психоемоційними перевантаженнями. Хоч я тут не бачив жодної знайомої вчительки, але всі вони нам щось потрібне дали для дорослого життя. Низький уклін та здоров"я бажаю.
26 Вересня 2017, 00:00
А ще вони секретна політична зброя на чолі з Петькою (Пась) і Анкою (Кузьмич профспілка).
26 Вересня 2017, 01:59
кожен робить свою роботу, за яку нам держава видає "жалование". ну, кому - більше, кому - менше, то вже як хто заслужив. якщо совісно виконувати роботу, то вона кожна не легка і з "перманентними психоемоційними перевантаженнями". а людяним вчителям, поміж тим, - велика вдячність.
26 Вересня 2017, 10:16
Флешмоб організували не не працівники дошкільної освіти в саме днз номер 3 казка
03 Жовтня 2017, 15:41
На рахунок довжини спідниці, може вчителям ще й паранджу носити? Хіба вони не люди? А вчителька гарна з добрими очима , напевне її люблять діти.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39